Dodaj do ulubionych

Rozmowy niedokończone

27.10.13, 22:25
Nasze parafialne kółko różańcowe podjęło jednogłośnie uchwałę o propagowaniu tej audycji szczególnie wśród ludzi młodych i zagubionych aby usłyszeli prawdę. Proszę odmówcie chociaż jedną dziesiątkę różańca za księży i gości tej audycji aby mieli siły dalej głosić prawdę.
Obserwuj wątek
    • Gość: kum Re: Rozmowy niedokończone IP: *.rzeszow.vectranet.pl 28.10.13, 07:47
      Ty od bolesnej meki, pomyśl (wiem, ze z tym, u was ciężko): jak będziesz tyle bredzil na forum, nie bedziesz miał czasu się modlic do pambuka.
      Wielebny cie na pewno przy konfesjonale rozliczy...
      • Gość: gość Re: Rozmowy niedokończone IP: *.rzeszow.vectranet.pl 28.10.13, 09:13
        Nie apeluj!To wielonickowy przygłup.Nawet nie wie o swojej śmieszności,a raczej chorobie.Dziwić się też nie należy.Nawet to nie jego wina, tylko tego budyniu co ma pod deklem,albo niejakiej zmyślonej misi.Chyba psiej do żarcia he he.no i coś na zasadzie odpowiedzialności lustra.Nic nie jest winno za wygląd,a w tym przypadku zachowania i obyczaje szefa co mizdrzy się do niego.Psychiczny albo ciągle na haju.Nie odpowiadać.To jedyna metoda.Z czasem znudzi się mu pisanie do siebie i odpowiadanie sam sobie.

Teee!
        Przygłupie!!!!
        Nie podejmuj dyskusji.Nie odpowiem.(to dla tego powyżej).Choćbyś zmieniał na dziesięć różnych sposobów swoją wirtualną osobowość.Weż lepiej działkę albo jakie inne zioło.
        • dla-jego-bolesnej-meki Re: Rozmowy niedokończone 28.10.13, 09:23
          Grzeszysz bracie pisząc te słowa. Opętał cię szatan - a ja i tak modlę się za takich jak Ty. Modlę się za resmena,.... i innych zagubionych
          • Gość: kum Re: Rozmowy niedokończone IP: *.rzeszow.vectranet.pl 28.10.13, 09:49
            Nie apeluj!To wielonickowy przygłup

Ja nie apeluje.
            Ja nawracam...
            • Gość: gość Re: Rozmowy niedokończone IP: *.rzeszow.vectranet.pl 28.10.13, 10:15
              Ale wtopa!
              Dałem się nabrać na to lustro jak widać.Ubolewam nad losem wydumanej opiekunki.Misi czy jakoś tak.Psychiczny nie może odpowiadać,tym bardziej oskarżać,czuć się obrażony czy pomówiony.Ale opiekunka już tak.Ciekawe kiedy tylko zdenerwuje się ktoś z "gazety.pl" i podejmie skuteczne działania kładące kres takiej przypadłości jak dopuszczanie psychicznie chorych do sprzętu.Współczuć tylko.Dla takiego to nawet gniazdko z prądem jest grożne,a co dopiero komp i szaleństwo myśli nieułożonych.

To dla tych co przypadkiem to przeczytają.Dziwne tylko,że gazeta nie podejmuje (jak dotąd)żadnych działań za psucie wizerunku i typowe dołowanie.Ale to nic w zasadzie trudnego,bo psychiczny sobie dostatecznie nagrabił i tylko kwestia czasu,no i kiedy!!!
          • pan_resmen Re: Rozmowy niedokończone 28.10.13, 10:19
            za nie sie nie módl - ja ci nie zapłacę
            • rz-e watek wylacznie dla trolli i ogonow 28.10.13, 10:28
              pan_resmen napisał(a):

> za nie sie nie módl - ja ci nie zapłacę

wiesz jak sie wyrzuca chama?
              nieskutecznie - jak widac ;D hahahahahahaha
              ktory to juz twoj nick? 7, 8, 9 ?
              admin cie drzwiami, a ty oknem...

i tradycyjnie zeby ktos nowy nie pomyslal nawet te jestes normalnym kulturalnym forumowiczem tfffoja tfffuurczosc

Autor: res_men 22.10.13, 11:40
              ty masz swiatopogląd ? matko z córką ...a ja mam wrazenie ze jestes tylko msciwą zimną cipą bez poglądów a o mysleniu nie pisz :-) bo jak juz ci pisałem ( co bardzo chetnie opowiadasz innym jak agent Tomek którego jota w jotę przypominasz ) wydaje mi sie ze zamiast mózgu masz gó....

Autor: resmen jako jaroslaw_wielki-malutki 21.10.13, 20:36
              z tego co pamiętam strasznie byłes osrany kilka dni :-) buahahahah spałes w nocy czy pilnowałes krowy stodole ?

• Gość: misterbenq Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow IP: *.res.pl 28.10.13, 10:57
                on cie nie widzi DEBILU - spuscił cie jak gó... w kiblu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka