Dodaj do ulubionych

Nie żyje Tadeusz Mazowiecki!

28.10.13, 13:27
wiadomosci.onet.pl/swiat/swiatowe-media-pisza-o-smierci-tadeusza-mazowieckiego/m7ps3
Przykra wiadomości dla Polski i Polaków. Zginął jeden z największych. Bohater. Człowiek, który robił swoje nie oczekując poklasku. Człowiek, który wadził zidiociałej wolskiej prawicy, która w ostatnich latach jego życia wylewała na niego wiadra pomyj, zarówno przed kamerami jak i na łamach tzw. niezależnych i obiektywnych me(n)diów.

Cześć i chwała bohaterom!
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Nie żyje Tadeusz Mazowiecki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.13, 13:34
      ostatni postkomunistyczny premier... " wybitny" redachtor tygodnika powszechnego....
      cześć jego pamięci.
    • pan_resmen Re: Nie żyje Tadeusz Mazowiecki! 28.10.13, 13:46
      i tak sie znajdą mendy które zrobią z niego bolszewika ...jak to w polsce bywa
      • rz-e watek wylacznie dla trolli i ogonow 28.10.13, 13:52
        pan_resmen napisał(a):

> i tak sie znajdą mendy

ty o mendach??? ale jaja - 4 x banowany czyli wyrzucany z forum
        wiesz ja sie wyrzuca niechcianego chama?
        nieskutecznie, bo ty go drzwiami, a on oknem kominem lub przez piwnice...

i tradycyjnie zeby nowicjusz nie pomyslal ze mozna z toba porozmawiac jak z normalnym, kulturalnym czlowiekiem twoja tffuuurczosc

Autor: res-men ˘ 02.07.13, 14:29
        wku...ać ? eee to ty sznurek od majtek jestes jak zwykła rozmowa cie wku...a ...co będzie jak podniesiesz z mi cisnienie ...? ale chyba nie potrafisz więc jak narazie mogę ci poradzić ( co juz zrobiłem ) abyś jednak pobawił sie ptakiem - wyluzujesz sie .

Autor: res-men ˘ 01.08.13, 12:59
        taaaa.... mógłbym ci odpowiedziec ze kiedy mi robiłes loda tak ci waliło z ryja ze zrobił sie malutki ale to byłoby chamskie i nie powiem choć pasowałoby
        • Gość: misterbenq Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow IP: *.res.pl 28.10.13, 13:54
          ON CIE NIE WIDZIE DEBILU ...przeczytaj stoooopke ... halllo rz-e pan resmen cie olał - ma cie w dupie ,spuscił jak kupe w ubikacji - ON cie NIE widzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: . Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.13, 14:03
            resmen , a kuku!
            • rz-e Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 28.10.13, 14:09
              Gość portalu: . napisał(a):

> resmen , a kuku!

hahahahaha
              chyba cie polubie ;D hahahahahahahahahahaha
          • rz-e Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 28.10.13, 14:08
            Gość portalu: misterbenq napisał(a):

> ON CIE NIE WIDZIE DEBILU ...przeczytaj stoooopke ...

hahahahahahahaha
            juz nawet kropek sie smieje z ciebie ze wymysliles i usilujesz sprzedawac balach, ze jest was dwoch, a ty dalej swoje.
            jednym slowem idziesz w zaparte i wbrew logice, niezbitym dowodom i zdrowemu rozsadkowi piszesz o sobie dalej w trzeciej osobie ;D hahahahahahaha

ok - masz prawo ugruntowywac o sobie opinie swira

zreszta kto jak nie wylacznie swir i to karancowo schamialy moze napisac takie kwiatki jak nizej?

Autor: res-men ˘ 02.08.13, 13:19
            widać nie skorzystałes z mojej rady - ptak ci uwiądł a z mózgu zrobił sie kapeć ...

Autor: res-men ˘ 29.07.13, 12:30
            - powinieneś pojechac gdzies poza swój przysiółek i zobaczyć ze poza kozą po swiecie chodzą jeszcze kobiety

Autor: res-men ˘ 29.07.13, 14:01
            czy gó... to twoje pozywienie czyto co masz miedzy uszami?

• Gość: misterbenq Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow IP: *.res.pl 28.10.13, 14:16
              k o p y t k o :-(
              • rz-e Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 28.10.13, 14:28

> k o p y t k o :-(

hahahahaha leki wez bo znowu sobie wkrecisz ze jestes botem internetowym i bedziesz przez tydzien wklejal fragmenty wikipedii ;D hahahahaha
                poprzednim razem ta swiroza dokladnie tak sie zaczela ,D hahahahaha

• Gość: misterbenq Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow IP: *.res.pl 28.10.13, 14:34
                  naprawdę ? eee bujasz jak zwykle...umiesz tak? : brlum brlum brlum
      • prawdziwy_olo Re: Nie żyje Tadeusz Mazowiecki! 28.10.13, 13:59
        Już gdzieniegdzie słychać podobne głosy biegnące od sympatyków premiera tysiąclecia i jego brata prezydęta wszechświata. Zidiociała wolska prawica ma używanie bo Premier Mazowiecki już się sam obronić nie może przed tym bydłem.
        • pan_resmen Re: Nie żyje Tadeusz Mazowiecki! 28.10.13, 14:04
          tacy najwięcej szczekają ...popatrz na rz-e do czego moze doprowadzić chęc rządzenia bez inteligencji ...do zeszmacenia - nie martw sie olo - oni sie upodlą tak ze sami zrozumieją jakim są szambem - po wczorajszych sondażach widać ze polacy sie budzą - pozdrawiam
          • Gość: . Re: Nie żyje Tadeusz Mazowiecki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.13, 14:05
            resmen sie przebudził po pijackim śnie?

a kuku resmen!
          • rz-e watek wylacznie dla trolli i ogonow 28.10.13, 14:12
            pan_resmen napisał(a):

> tacy najwięcej szczekają ...

tu sie zgadzam.
            szczekaja i to jak? no jak? a na przyklad tak:

Autor: res-men ˘ 16.07.13, 18:08
            popraw ten komin na swojej ziemiance bo przed zimą ci ptaki nasrają i posprzątaj trochę zagrodę bo zrobię przejeżdzając zdjęcie i wstawię tu aby pokazać jakiś szlachcic co wodę ze studni w 21 wieku nosi wiadrem ze studni

Autor: res-men ˘ 07.08.13, 14:13
            ja mam w dupie selekcjonowanie bladych fiutów takich jak ty - sami sie selskcjonują - narazie dostarczasz mi powodu do usmiechu bo cokolwiek napiszę z zasady jestes pierwszy z rozdartym dziobem ...i zawsze jestes niezawodny więc po co selekcjonować jak scigacie sie kto pierwszy i głupszy a ze jestes najgłupszy zawsze wygrywasz - selekcja dokonuje sie sama - nikt poważny nie będzie pisał w tak durrnych wątkach tylko idioci - zakładam je dla was i oto jestescie

Autor: res-men ˘ 09.08.13, 11:39
            no własnie ...tobie nie zostało juz nic innego jak tylko tarmosić ptaka ...medrcem nie zostaniesz , bogaty nie będziesz , więc czytaj moje dzieła i tarmoś freda do upadu to przynajmniej coś na tym skorzystasz ;-) - ogranicz dzis posty - dzis ty smierdzisz jakby niedomyciem ...kiedy zmieniałes bileiznę ? o fuj

• Gość: misterbenq Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow IP: *.res.pl 28.10.13, 14:21
              on cie nie widzi Debilu ...ech ...on ma cie w dupie ....
              • Gość: . Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.13, 14:25
                resmen zrobił w doopie a kuku....
                resmen dlaczego masz taką wielgachną doope?
              • rz-e Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 28.10.13, 14:25

> on cie nie widzi Debilu ...ech ...on ma cie w dupie ....

a teraz sie rozplacz bezsilny resmisiu, sorrki Panie Resmenie ;D hahahahaha
                mezczyzna pelna geba ,D hahahahaha zniewiesciala czleczyno w rozpadzie na dwa nicki ;D

• Gość: misterbenq Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow IP: *.res.pl 28.10.13, 14:37
                  widzę ze zacznasz szaleć ze cie pan_resman olał :-) no jak umiesz ? blum brlum brlum ?
                  • rz-e Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 28.10.13, 14:51

> widzę ze zacznasz szaleć ze cie pan_resman olał :-) no jak umiesz ?
                    > blum brlum brlum ?

hahahahahahaa leki wez bo znowu odlatujesz we wlasny swiat urojen

Autor: resmen jako jaroslaw_wielki-malutki 21.10.13, 20:36
                    z tego co pamiętam strasznie byłes osrany kilka dni :-) buahahahah spałes w nocy czy pilnowałes krowy stodole ?

Autor: res_men 21.10.13, 13:57
                    co czujesz jak piszesz do mnie ...ciepło w kroczu czy dreszcze pod pachą ?
                    • Gość: misterbenq Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow IP: *.res.pl 28.10.13, 14:56
                      widziałes juz kiedys nagą kobietę ? rz-e ...co ? hmmmm?

oba texty fajne -nie wiedziałem ze pan resmen ma takie umiejętnosci - w sam raz dla ciebie

[url=http://motormania.com.pl/wp-content/uploads/2012/11/Naga-kobieta-i-Suzuki-SV1000.jpg]
        • Gość: . Re: Nie żyje Tadeusz Mazowiecki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.13, 14:04
          a co robił za pastucha i bydło go czasami bodło i oganiał sie grubą krechą?
          cześć jego pamięci!
    • Gość: DT Należy docenić też jego "zasługi" IP: *.dynamic.mm.pl 28.10.13, 14:29
      w Bośni... Srebrenica i inne czystki etniczne.
      Udział w locie do Gdańska "doradców stoczniowców" organizowanym przez Kiszczaka w sierpniu 1980.
      Posłowanie do sejmu PRL.
      List w sprawie Biskupa Kaczmarka.
      Walka propagandowa z "zaplutymi karłami reakcji" z AK i WIN.
      • Gość: . Re: Należy docenić też jego "zasługi" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.13, 14:31
        odznaczyć pośmiertnie orderem lenina z gwiazdką.
        • fo.ka Swołocz. 28.10.13, 15:38
          Jesteście wszyscy swołoczą.
          • Gość: . Re: Swołocz. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.13, 15:52
            fo.ka napisał:

> Jesteście wszyscy swołoczą.

odezwał sie wykształcony na wumlu bolszewik....
            • fo.ka Re: Swołocz. 28.10.13, 16:01
              Zobacz jaki tytuł postu.
              Zamilcz chamie.
              • Gość: Taurus Re: Swołocz. IP: *.rzeszow.vectranet.pl 28.10.13, 16:29
                Nie podniecaj się tak.Gadasz z jedną i taką samą swołoczą w wielu wcieleniach z pełnymi objawami schizy.Ma wiele nicków i podróbek jako niezalogowany.To bydlę.
                • fo.ka Re: Swołocz. 28.10.13, 16:53
                  Uważam , że nawet skończony drań powinien wiedzieć jak należy zachowywać się wobec majestatu śmierci.
                  • Gość: xyz Marsz do piekła IP: *.play-internet.pl 28.10.13, 17:15
                    to on kuchennymi drzwiami, nielegalnie i na zgubę Kościoła Matki Naszej wprowadził religię do szkół. W ten sposób obrzydził religię Pana Naszego Jezusa Chrystusa kilku pokoleniom młodzieży. Niech się smaży za to w ogniu piekielnym !!! Apage satanas !!!
                    Marsz do kotła !!!
                  • Gość: Taurus Re: Swołocz. IP: *.rzeszow.vectranet.pl 28.10.13, 18:02
                    Ten drań i bydlę zachowuje się odmiennie.Chory psychicznie.Nie będzie milczał.Będzie jak poniżej.Tylko z zalogowanymi i znanymi nickami można dyskutować.Resztę odpuścić sobie i nie utożsamiać wszystkich z psycholem.
      • Gość: Klechowski Re: Należy docenić też jego "zasługi" IP: *.rzeszow.hypnet.pl 28.10.13, 19:47
        Nikt tak nie dowali katolikowi jak inny katoliK! :-( Nawet po śmierci!
        • lechowski51 [...] 28.10.13, 20:30
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • Gość: misterbenq Re: Należy docenić też jego "zasługi" IP: *.res.pl 28.10.13, 20:37
            a ty cokolwiek rozumiesz ?
          • prawdziwy_olo Re: Należy docenić też jego "zasługi" 28.10.13, 20:55
            Katodebilem jesteś ty. Premiera Mazowieckiego szanuje za to, że działał mimo poszczekiwania zidiociałej wolskiej prawicy niezadowolonej, że ich guru jest olewany (w 100% słusznie) od prawa do lewa za swoje "wybitne zasługi" dla walki z komuną.
            • lechowski51 Re: Należy docenić też jego "zasługi" 28.10.13, 21:26
              Lewactwo zawsze miało swoich "patriotycznych katolików" stąd Twój zachwyt jest zrozumiały.Szczególnie jestes zapewnie wdzięczny za "grubą kreskę" i przeprowadzenie komunistów,bez rozliczenia ich łajdactw,do wolnej Polski.
              • Gość: WikaryzB. Re: Należy docenić też jego "zasługi" IP: *.rzeszow.hypnet.pl 28.10.13, 22:38
                "Lewactwo zawsze miało swoich "patriotycznych katolików".
                Czy naprawdę katolik czuje tak przemożną chęć wypowiedzenia sie w taki sposób o bracie katoliku? Czy Ty czasem czytasz "Ewangelie'? Chyba codziennie na porannej mszy? :-((
          • Gość: Klechowski Re: Należy docenić też jego "zasługi" IP: *.rzeszow.hypnet.pl 28.10.13, 21:54
            "kotodebil" - to chyba jakaś nowa sekta! ;-)
            Nikt tak nie dowali katolikowi jak prawdziwy katolik! ;-(
            • lechowski51 Re: Należy docenić też jego "zasługi" 29.10.13, 09:01
              Zapytaj Twojego ideowego kumpla ola czy resmena z wariatkowa.Oni Ci o katodebilach mogą poświęcic parę wieczorów.Mnie wystarcza ich plwociny,jakie wylewaja tutaj codziennie na takich jak śp.Mazowiecki,co zamiast w niedzielę do galerii ida do kościoła.
              • Gość: Kotodebil Re: Należy docenić też jego "zasługi" IP: *.rzeszow.hypnet.pl 29.10.13, 20:50
                Ale mnie interesowali owi "kotodebile", o których byłeś łaskaw pisać. Może to freudowska pomyłka? ;-(
      • Gość: DT Re: Należy docenić też jego "zasługi" IP: *.dynamic.mm.pl 29.10.13, 09:06
        no i nikt nie ma nic do powiedzenia o "pięknych kartach" i "zasługach" pana Tadeusza
        zwłaszcza milczenie grobowe nad "zasługami" w Bośni - wszystkie "piękne karty" z tej historii spłonęły w ogniu walk?
    • Gość: . odszedł premier ostatniego perelowskiego rzondu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.13, 09:51
      żondu z niekomunistycznymi mynystrami:

Tadeusz Mazowiecki (Solidarność) – prezes Rady Ministrów PRL
      Leszek Balcerowicz (Solidarność) – wiceprezes Rady Ministrów, minister finansów
      Czesław Janicki (ZSL) – wiceprezes Rady Ministrów, minister rolnictwa, gospodarki żywnościowej i leśnictwa
      Jan Janowski (SD) – wiceprezes Rady Ministrów, minister – kierownik Urzędu Postępu Naukowo-Technicznego i Wdrożeń
      Czesław Kiszczak (PZPR) – wiceprezes Rady Ministrów, minister spraw wewnętrznych
      Jacek Ambroziak (Solidarność) – minister – szef Urzędu Rady Ministrów
      Artur Balazs (Solidarność) – minister, członek Rady Ministrów (ds. socjalnych i cywilizacyjnych wsi)
      Aleksander Bentkowski (ZSL) – minister sprawiedliwości
      Izabella Cywińska (Solidarność) – minister kultury i sztuki
      Aleksander Hall (Solidarność) – minister, członek Rady Ministrów (ds. współpracy z organizacjami politycznymi i stowarzyszeniami)
      Bronisław Kamiński (ZSL) – minister ochrony środowiska i zasobów naturalnych
      Andrzej Kosiniak-Kamysz (ZSL) – minister zdrowia i opieki społecznej
      Marek Kucharski (SD) – minister, członek Rady Ministrów (ds. organizacji resortu łączności)
      Jacek Kuroń (Solidarność) – minister pracy i polityki socjalnej
      Aleksander Mackiewicz (SD) – minister rynku wewnętrznego
      Jerzy Osiatyński (Solidarność) – minister – kierownik Centralnego Urzędu Planowania
      Aleksander Paszyński (Solidarność) – minister gospodarki przestrzennej i budownictwa
      Henryk Samsonowicz (Solidarność) – minister edukacji narodowej
      Florian Siwicki (PZPR) – minister obrony narodowej
      Krzysztof Skubiszewski (bezpartyjny) – minister spraw zagranicznych
      Tadeusz Syryjczyk (Solidarność) – minister przemysłu
      Marcin Święcicki (PZPR) – minister współpracy gospodarczej z zagranicą
      Witold Trzeciakowski (Solidarność) – minister-członek Rady Ministrów, od grudnia 1989 przewodniczący Rady Ekonomicznej
      Franciszek Wielądek (PZPR) – minister transportu, żeglugi i łączności

Funkcję rzecznika rządu pełniła Małgorzata Niezabitowska.
      =====================

Panie swiecnad jego duszą..
      • Gość: DT jak to wtedy mówiono powszechnie: IP: *.dynamic.mm.pl 29.10.13, 10:43
        "w rządzie same Żydy i tylko jeden Syryjczyk".
    • Gość: zombi Re: Nie żyje Tadeusz Mazowiecki! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 29.10.13, 10:19
      Schylmy czoła.Odszedł wybitny syn narodu polskiego. Aktywny uczestnik spotkań wMagdalence. Cześć jego pamięci!
      • Gość: Panna zofija Re: Nie żyje Tadeusz Mazowiecki! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.13, 19:34
        Ta smutna informacja w żółwim tempie do mnie dociera.
        Sorry-no komentarz z mojej strony póki co musicie się zadowolić ciepłą wodą w kranach.
        • Gość: Hycel Re: Nie żyje Tadeusz Mazowiecki! IP: *.rzeszow.mm.pl 30.10.13, 16:45
          Tak to już jest w życiu ,że jednego człowieka lubisz , ufasz mu etc
          a innego nie .
          Ja na przykład Geremka nie lubiłem , miał takie małe chytre oczka i bałbym się ,że mnie oszuka.
          Papież Wojtyły też nie cierpiałem , był zbyt aktorski , szukał poklasku wśród gawiedzi na spędach pielgrzymkowych, 100 razy bardziej naturalny wydawał się być Benedykt (szesnasty OIDP)
          Ad rem:
          Mazowiecki to był dla mnie autorytet i prawdziwy mąż stanu.
          24 lata minęło jak jeden dzień.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka