Dodaj do ulubionych

Cały ten Smoleńsk

28.10.13, 17:18
Taka po prostu była wola Boga. On tak chciał i należy to uszanować. Widocznie widział w tym jakiś sens.
Obserwuj wątek
    • Gość: xzy Wielebijmy miłosiedzie Pana IP: *.play-internet.pl 28.10.13, 17:26
      Pan nasz Jezus Chrystus jest Bogiem Pełnym Miłosierdzia - i dla tego w Mądrości Swej, w wigilię Niedzieli Miłosierdzia Bożego był łaskaw uwolnić nas od ziemskich powłok owych pasażerów tupolewa. Widać godni byli Ujrzenia Pana Naszego Face to Face.
      Wielbijmy za to Boga Żywego Stwórcy i Zbawiciela.
      • wasz_pan_resmen Re: Wielebijmy miłosiedzie Pana 28.10.13, 23:52
        Kto wielbi to wielbi - mów za siebie
        • Gość: Ha! Re: Wielebijmy miłosiedzie Pana IP: *.rzeszow.hypnet.pl 29.10.13, 00:04
          Nie staje chyba, jakby, poczucia humoru i dystansu do siebie. A szkoda, bo warto. ;-)
          • rz-e Re: Wielebijmy miłosiedzie Pana 29.10.13, 00:39
            Gość portalu: Ha! napisał(a):

> Nie staje chyba,

jestem pewny, ze na pewno ;D hahahahahahahahaha
            • Gość: Gość Re: Wielebijmy miłosiedzie Pana IP: *.rzeszow.vectranet.pl 29.10.13, 08:40
              To więcej niż pewne,że nie staje.
              Dlatego tak nim trzęsie,tłucze i ciągle szamoce się na forum.To nie w kij dmuchał.Misia musi mieć ciągoty do skoków w bok,no i rogi rooosną!

Powinien być tylko jeden wpis.Resztę niech gaworzy sam z sobą jak to psychol tylko potrafi.Tak żeby ostrzec mniej bywałych tutaj,z kim mają do czynienia.Starzy bywalcy już poznają choćby nie wiem ile razy zmieniał nick.Ale nowi mogą się zapętlić w dyskusje z takim czymś.No bo na pewno nie z kimś.Kryterium oceny czy rozpoznania dla takich no to tylko...

Poznać głupiego po mowie jego.

Jakim bydlakiem trzeba być i drwić z cudzych nieszczęść i tragedii,oraz majestatu śmierci.Toż to jakieś zezwierzęcenie.Do tego wkręca politykę.A tu wypadało by zachować milczenie i nie blużnić przeciw prawom życia i natury.Nawet zohydzony przez naszych sutannowych Bóg,zasłonięty skutecznie tabunami świętych pośredników nie ma z tym nic wspólnego.Tylko szaleniec drwi i kpi z cudzych wierzeń niezależnie jakie one by nie były,tym bardziej z Boga(nie mylić z tym naszym klechów,bo ten tylko od kasy) i zaprzeczać oczywistym faktom.Zabarwienie polityczne nie ma nic do tego.To to samo lub tak samo jak u niejakiego komisarza niejakiego maciorki.Tyle,że na drugim biegunie.Albo nawet gorzej!!!

• rz-e Re: Wielebijmy miłosiedzie Pana 29.10.13, 09:41
                Gość portalu: Gość napisał(a):

> To więcej niż pewne,że nie staje.
                > Dlatego tak nim trzęsie,tłucze i ciągle szamoce się na forum.To nie w kij
                > dmuchał.Misia musi mieć ciągoty do skoków w bok,no i rogi rooosną!

myslisz? ja stawiam, ze misia ma ciagle klopoty z kompresja i brzydko pachnie z okolic intymnych ;D

> Powinien być tylko jeden wpis.Resztę niech gaworzy sam z sobą

dokladnie tak bede robil od dzis. txt + info pod glowna osobowoscia, ktora ponoc mnie nie widzi ;D, a wszyskie alternatywne, klony i pomioty cieplym moczem.

> Jakim bydlakiem trzeba być i drwić z cudzych nieszczęść i tragedii,oraz
                > majestatu śmierci.Toż to jakieś zezwierzęcenie.Do tego wkręca politykę.

stawiam na to ze on jest autentycznie i powaznie chory.
                czlowiek zyjacy we wlasnym wyimaginowanym swiecie, w ktorym jest wielkim naszym panem resmenem, majacy napiekniejsze orientalne 20-letnie kobiety, najwspanialsze samochody, domy, baseny oraz powierzchownosc i przygody bonda, a konto cia nie moze byc zdrowy. on sie nie oddzielil od mody na sukces i siedzi mentalnie w tym telewizorze. a ze pochodzenie geny i nawyki chamskie to mamy, co mamy - po prostu resmena.

> To to samo lub tak samo jak u niejakiego komisarza niejakie
                > go maciorki.Tyle,że na drugim biegunie.Albo nawet gorzej!!!

zdecydowanie gorzej. maciorke jak gospodarz wyrzuci to poburczy pod nosem i pojdzie w swoja strone, a ta menda to szczyt chamstwa i goralskiej muzyki. admin go sruuuuuu drzwiami a on jak widac.
                • Gość: misterbenq Re: Wielebijmy miłosiedzie Pana IP: *.res.pl 29.10.13, 10:15
                  znowu sam ze sobą ... :D hahahahahaha ...marzysz o kobiecie ?

Sam ze sobą na sam najlepiej się mam

Gdy znajdę się sam

Mam wrażenie że wiem skąd wziął mi się ten stan

Zawdzięczam go wam

Tobie Karolino i tej drugiej pani słodkiej jak sułtański krem

Od tych słodkich minek gdy spoglądam na nie

Wybacz robi mi się źle

Wybacz Karolino że ci wypominam skłonność do lirycznych scen

Nie płacz Karolino nie tyś jedna winna inne zawiniły też

Sam ze sobą na sam........

Słodycz Karolino jest potrzebna także i nie dobrze gdy jej brak

Gdy ją mam w nadmiarze szkodzić mi zaczyna

I zabija wszelki smak

Życie Karolino to nie legumina przesłodzone nudzi się oj tak

Nie płacz Karolino nie tyś jedna winna inne zawiniły też

Sam ze sobą na sam.........

i trzepanko Wacka rz-e :-)

• Gość: misterbenq Re: Wielebijmy miłosiedzie Pana IP: *.res.pl 29.10.13, 09:42
              " jestem pewny, ze na pewno ;D hahahahahahahahaha "

robiłes mu loda to pewnie wiesz...
              • Gość: xyz All That Jazz IP: *.play-internet.pl 29.10.13, 10:18
                www.youtube.com/watch?v=BPFKMco8AL0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka