mal49 07.11.13, 14:28 Potrzebuję kogoś do wykonania wymiany pokrycia dwu foteli i kanapy narożnej. Materiał mogę sama kupić, z tym akurat nie ma problemu. Potrzebny jedynie silny pan ze zszywaczem tapicerskim i pewnym doświadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Gość Re: szukam tapicera IP: *.ostnet.pl 07.11.13, 18:26 podaj swoje namiary . jest tapicer z maszynami który może wykonac taką prace. niedrogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beer Re: szukam tapicera IP: *.rzeszow.vectranet.pl 07.11.13, 19:12 Uwazaj, żeby nie był z ulicy Staszica. Goscu ma trzy lewe rece. Odpowiedz Link Zgłoś
mal49 Re: szukam tapicera 07.11.13, 21:03 nie musi mieć szyldu, wystarczy że umie posługiwać się zszywaczem, nawet nie ma wiele do szycia, ot - kilka szwów, bo kanapa jest prosta, żadnych łuków, wygięć i podłokietników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beer Re: szukam tapicera IP: *.rzeszow.vectranet.pl 07.11.13, 21:09 Gosciu z Staszica miał wyjątkowy talent. Nie do wiary, z jaka inwencja pieprzyl robote... Odpowiedz Link Zgłoś
mal49 Re: szukam tapicera 08.11.13, 09:47 no gdzie ten tapicer? namiary są i cisza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak 40% Re: szukam tapicera IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.11.13, 14:20 Na Marszałkowskiej obok pizzerii, banku (w piwnicy bloku) , jak skręcasz na światłach w ul. Konopnickiej, był tapicer, pewnie jeszcze jest, który zajmował się renowacją, ale słyszałem jedną opinię z 1szej ręki - złą, więc nie wiem czy polecać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak 40% Re: szukam tapicera IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.11.13, 14:24 Też na ul. Seniora. Odpowiedz Link Zgłoś
mal49 Re: szukam tapicera 08.11.13, 22:31 dziękuję za podpowiedź; moje poszukiwania kieruję raczej do panów-złotych rączek, znających się choć trochę na tym fachu, bo - jak pisałam - to naprawdę drobna robota, ale wymagająca męskiej siły do trzaskania zszywaczem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: , Re: szukam tapicera IP: *.rzeszow.mm.pl 08.11.13, 23:06 moje poszukiwania kieruję Pieprzysz trzy po trzy , chcesz dać swój materiał ( w domyśle ma być taniej) nic ci nie pasuje , szukasz jeszcze taniej , zrozum że qrwa nikt do jaśnie pani nie będzie jechał i odnawiał śmierdzących foteli i obszczanej wersalki za 300 zł, szukam tapicera szukaj qrwa dalej ale wiedz ,że zrobienie nowej wersalki (fotela , szafki pod zlew itp) wychodzi taniej niż: -jechać do klienta po obszczany wysłużony rozpadający się fotel ( czas, paliwo) -rozdzierać ten szajs (czas=roboczogodziny a ZUS trzeba płacić) -nakładać nowe poszycie na model którego nie znamy (trzeba robić rozkrój od zera) jeśli robię typówkę to schodzi DZIESIĘĆ RAZY KRÓCEJ! -przyjechać do jaśnie pani i wysłuchiwać skarg ,że wzorek idzie w poprzek a był wzdłuż. No chyba ,że masz wszystko przygotowane i wystarczy silny facet z pistoletem. To OK, a usługa kosztuje 100zł Szukaj w Bangladeszu. Odpowiedz Link Zgłoś