Dodaj do ulubionych

"Rozgrzani sędziowie" i Michnik

08.11.13, 10:46
za powrotem do PRL-u,czyli cenzury!
wyborcza.pl/1,75478,14915048,Ziemkiewicz_w_sadzie_za__rozgrzanych_i_usluznych_sedziow_.html
Obserwuj wątek
    • Gość: Polak 40% [...] IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.11.13, 11:13
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • lechowski51 Re: Dawaj kwity Lechowski 08.11.13, 14:19
        Prosisz to masz!
        pl.wikipedia.org/wiki/Ozjasz_Szechter
        • resmen_spokojny Re: Dawaj kwity Lechowski 08.11.13, 14:20
          Dla Ciebe Pan Michnik forumowy oszołomie
          • Gość: Polak 40% Re: Dawaj kwity Lechowski IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.11.13, 14:41
            IPN przeprosił za nazwanie Ozjasza Szechtera szpiegiem, na swojej stronie internetowej oraz w Rzeczpospolitej

Głowna działalność IPN-u to publikacje nudnych książeczek których nikt nie czyta i przepraszanie za głoszone kłamstwa.
            I kto za to płaci ? Pan za to płaci płaci ,Ja za to płacę. Społeczeństwo...
            • lechowski51 Re: Dawaj kwity Lechowski 08.11.13, 15:18
              Nie był szpiegiem a komunistycznym terrorystą,który chciał obalić polskie państwo,odrywając od niego m.in Podkarpacie i Wołyń.

W rzeczywistości bowiem został skazany nie za szpiegostwo, a za próbę zmiany przemocą ustroju Państwa Polskiego i zastąpienia go ustrojem komunistycznym oraz oderwania od państwa polskiego południowo-wschodnich województw[4]. Ponieważ czyn ten był wedle ówczesnego prawa zagrożony wyższą karą niż szpiegostwo, sąd pierwszej instancji powództwo Adama Michnika oddalił
      • Gość: Polak 40% Nożyczki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.11.13, 16:05
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.

Panowie i Panie wiem co napisałem ,(że Lechowski dawaj kwity na innych członków rodziny Michnika ...)
        I moja wypowiedź została ocenzurowana, wycięta nożyczkami.
        Ostatnio wysłali rz-e na oślą ławkę, rohana nie widać, w związku z tym mam do was pytanie szanowni forumowicze, może znacie jakieś inne miejsce do swobodnej wymiany poglądów? np NOWINY?
        or something?
        • Gość: lechowski51 Kretyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.13, 18:59
          Jestem PISowskim kretynem i dobrze mi z tym ! Nikt tego mojego bełkotu nie czyta, ale co tam.
        • lechowski51 Re: Nożyczki 08.11.13, 19:23
          Nie używaj chamskich wyzwisk,jak res-men czy komandor a nie będziesz,zgodnie z regulaminem forum wycinany.
          ..a skoro chcesz więcej "kwitów" o rodzinie Michnika to proszę;
          pl.wikipedia.org/wiki/Helena_Michnik
          • Gość: Alois_Alzheimer Re: Nożyczki IP: *.rzeszow.mm.pl 08.11.13, 19:49
            Pesel to imię żeńskie?
            • lechowski51 Re: Nożyczki 08.11.13, 20:02
              ...nijakie
              www.youtube.com/watch?v=yujPXIXtd0s&feature=player_embedded
              • Gość: sostek Re: Nożyczki IP: *.rzeszow.mm.pl 08.11.13, 20:20
                Wy Lechowski jesteście dla mnie zagadka , jako ociec 2 córek powinniście słuchać tego może Lechoski macie jakieś nowinki o Larsie Ulrichu i Kirku Hammecie?
                • lechowski51 Re: Nożyczki 08.11.13, 20:32
                  Słuchamy innej muzyki a metal mnie ogłusza
                  www.youtube.com/watch?v=jW8UlrtcEac
    • Gość: Amożeczasnasąd? Re: "Rozgrzani sędziowie" i Michnik IP: *.rzeszow.hypnet.pl 08.11.13, 20:06
      No tak, kliniczny przypadek powrotu do PRL i cenzury! :-) A może poczekać na opinię sądu?

"Przez wiele lat nie reagowałem na nieprawdziwe artykuły i stwierdzenia o mnie. Goebbels mówił: "Plujcie, zawsze się coś przyklei". Ale tych kłamstw i oszczerstw było już za dużo. Nie mogę milczeć - mówił w Sądzie Okręgowym w Warszawie."

Cały tekst: wyborcza.pl/1,75478,14915048,Ziemkiewicz_w_sadzie_za__rozgrzanych_i_usluznych_sedziow_.html#ixzz2k5Aco9O5
      • Gość: Pokemon Re: "Rozgrzani sędziowie" i Michnik IP: *.rzeszow.hypnet.pl 08.11.13, 20:08
        E tam, Lechowski51 już dawno rozstrzygnął! ;-)
        • lechowski51 Re: "Rozgrzani sędziowie" i Michnik 08.11.13, 20:17
          Teraz musi pozwać też Wildsteina
          www.youtube.com/watch?v=mzWBGlOwhtU&feature=player_embedded
          • Gość: sostek Re: "Rozgrzani sędziowie" i Michnik IP: *.rzeszow.mm.pl 08.11.13, 20:26
            przecież Wildstein to Żyd który znalazł niszę w rynku a gupie naiwne polaczki mu klaszczą .
            Wszystkie opcje zajęte ostał sie jeno Lechoski i jemu podobni. Założę się ,że Bronek podał lub poda nr konta. |Nie lubie go za jego czerwone usta.
          • Gość: MKŻ Re: "Rozgrzani sędziowie" i Michnik IP: *.rzeszow.hypnet.pl 08.11.13, 21:53
            Nie widzę przeciwwskazań.
            Pozdrowienia dla ministrantek! ;-)
    • prawdziwy_olo Re: "Rozgrzani sędziowie" i Michnik 08.11.13, 20:39
      Ziemkiewiczowi się zdaje, że prawicowe gadzinówki to jedyne słuszne media, które mogą sypać oskarżeniami, kłamstwami, oszczerstwami, konfabulacjami itp. na prawo i lewo i co najważniejsze mogą to robić bezkarnie. Ale na szczęście tak nie jest :-) Na szczęście są ludzie walczący o swoje dobre imię, pokazujący gdzie jest miejsce takich "redaktorów" jak ziemkiewicz i jego koledzy z zaprzyjaźnionych piśmidełek :-)
      • Gość: sostek Re: "Rozgrzani sędziowie" i Michnik IP: *.rzeszow.mm.pl 08.11.13, 22:13
        Cześć i Chwała bohaterom Związku Radzieckiego którzy zdusili faszystowskiego gada!
        Hańba i potępienie dla tych którzy urządzili piekło na ziemi w Warszawie AD 1944.

www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hVlPjaAm5wI

www.youtube.com/watch?v=RLXBkTYdlKg
    • sosatek Re: "Rozgrzani sędziowie" i Michnik 08.11.13, 23:43
      Вcтaвaй, cтрaнa oгрoмнaя,
      Вcтaвaй нa cмертный бoй
      С фaшиcтcкoй cилoй тёмнoю,
      С прoклятoю oрдoй.

Пycть ярocть блaгoрoднaя
      Вcкипaет, кaк вoлнa!
      Идёт вoйнa нaрoднaя,
      Священнaя вoйнa!

www.youtube.com/watch?v=RLXBkTYdlKg