19.11.13, 11:17
i femifaszyzm na wesoło i na poważnie,w jednym z najbardziej Postępowych krajjów świata.
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=5oGL7njQwrg
Obserwuj wątek
    • oszolom-z-radia-maryja polecam poniższy art 19.11.13, 11:25
      www.naszdziennik.pl/mysl/59916,bezbozny-genderyzm.html
      • Gość: . Re: polecam poniższy art IP: *.rzeszow.mm.pl 19.11.13, 11:36
        Nasz nocnik hmm dziękuję , NIE czytam.
        • Gość: . [...] IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.11.13, 11:45
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: . Re: Gender IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.11.13, 11:43
      Dawniej jak sie dziecko urodziło to rodzice wiedzieli czy urodził sie chłopiec czy dziewczynka, teraz niektórzy młodzi rodzice , tak zidocieli że nie widzą, czekaja az dorośnie i samo powie czy jest kobietą czy dziewczynką, a teraz póki co będą uczyć dzieci w przedszkolu seksu, czyli przygotowywać dla mniejszości seksualnej jaką sa pedofile materia do j.bania...
      • re_smen Re: Gender 19.11.13, 11:55
        pójdą na religię będzą w sam raz ....w kazdym razi będą wyedukowani bardziej niz księza i nie dadzą sie wydymać słysząc ze to w imię najwyższego - poza tym od nadmiaru wiedzy głowa nie boli raczej odwrotnie co widać w twoim przypadku zindoktrynowanego przedstawiciela braci mniejszych
        • lechowski51 Re: Gender 19.11.13, 12:00
          Mógłbyś sie odnieść do tego co filmie a nie powtarzać swoją głupawą mantre"?!
          • re_smen Re: Gender 19.11.13, 12:09
            a do czego mam sie odnosić - do tez wysnutych na podstawie smieciowatego You Tube albo Wikipedii ? To twój swiat ...a co do gender popieram całym sobą ...i uwazam ze młodzi ludzie powinni wiedziec co to seks , zły dotyk , gwałt ...i to od najmlodszych lat - moze w dorosłym zyciu słowo seks nie będzie wywoływać rumieńców wstydu jak u zindoktrynowanych nauczonych ze seks to grzech uczniów wielebnych sutannowych , moze prezerwatywa zatrzyma rozwój AIDS na swiecie bez poczucia grzechu , moze tego typu idiotyzmy wreszcie odejdą w niebyt w 21 wieku a swiat nie będzie sterowany niedojdami które nie umiejąc znaleźć sobie miejsca w zyciu idą do seminarium i głoszą te chore prawdy cienkim głosem w imię swojego własnego interesu.
            • Gość: . Re: Gender IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.11.13, 12:16
              re_smen napisał(a): .i uwazam ze młodzi ludzie powinni wiedziec co to seks , zły dotyk

szczególnie w przedszkolu powinni się dobrze dotykać...
            • Gość: 1984 Re: Gender IP: *.rz.izeto.pl 19.11.13, 12:18
              Kolejne zagrożenie - kolejny objaw.

Wśród noblistów Maria Skłodowska-Curie jest jedynym uczonym, który otrzymał nagrodę z dwóch różnych nauk ścisłych. Polska poza nagrodami z literatury, które to zdobywali głównie mężczyźni, nie ma męskich przedstawicieli w kierunkach ścisłych.
        • Gość: . [...] IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.11.13, 12:14
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
          • re_smen Re: Gender 19.11.13, 12:20
            nie mam zalu do katolików , nie mam zadnej fobii tylko odpowiadam na pytanie co myslę - wielokrotnie to pisałem ze nie jestem przeciwnikiem ludzi chodzących do koscioła i w zaden sposób ich nie deprecjonuję ...biorę udział w dyskusji a nie scigam ich z pałą po ulicach więc wolno mi w wolnym kraju wypowiadać swoje mysli , brać udział w głosowaniach i wyborach - mylisz pojęcia i nie umiesz obiektywnie ocenić mojej wypowiedzi bo zaslepia cie nienawiść do kogoś kto inaczej mysli ...a ja ci po ludzku odpowiadam nie pisząc ze jestes takim a takim ...są niestet jaskrawe przegięcia jak cejrowski czy z naszego podwórka rz-e i tu klne , rzucam mięchem ale wynika to z braku szacunku do kogoś totalnie poza normą ...dziekuję za wypowiedz .
            • Gość: . Re: Gender IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.11.13, 12:36
              a jakie to przegięcie ten Cejrowski?
              a kto gania z pałą PO ulicach? Prowokatorzy?
              ty nie dyskutujesz , ty tylko stwierdzasz.
              mnie też wolno w wolnym kraju wprowadzać swoje myśli, Cejrowskiemu też, tylko ty chciabyś aby zamilkł,
              Ja uważam żę pedały to zboki, a gender to idiotyzm.
              wprowadzanie nauki seksu dla czterolatków to jest przygotowywanie dzieci dla pedofilów. WOLNOmi tak pisać , prawdopodobnie Polska to wolny kraj, jak twierdzisz.
              • re_smen Re: Gender 19.11.13, 12:47
                chwileczkę - cejrowski namawia do niszczenia tego co jest dla wszystkich - jakim prawem zawłaszcza sobie tęczę i jej symbol w ten sposób - on ma prawo do narzucania swiatopoglądu ? a kim on sie rózni od kazdego z nas...poza tym to nie jest polak ...niedawno olał polskę mówiąc ze to nie jego ojczyzna ...
                • lechowski51 Re: Gender 19.11.13, 13:07
                  resmen pisze;
                  a do czego mam sie odnosić - do tez wysnutych na podstawie smieciowatego You Tube albo Wikipedii ? To twój swiat ...a co do gender popieram całym sobą ...i uwazam ze młodzi ludzie powinni wiedziec co to seks , zły dotyk , gwałt ...i to od najmlodszych lat

Problem z takimi kretynami jak Ty polega na tym,że albo się na wszystkim znają,albo wszystko sprowadzaja do seksu.Nie mogę Ci polecić Płci mózgu,ktora czytałem jeszcze w czasach studiów,bo wie,że Twój ciasny mózg nie jest w stanie tego zrozumieć.Zaproponowałem więc Ci film ale i to okazało sie dla Ciebie za trudne abyś zrozumiał czym jest Gender,co "popierasz całym sobą".
                  Spróbuję więc jeszcze raz!.Tutaj masz krótszy film i mam nadzieję,że na Twój poziom intelektualny?!.Być może po oglądnięciu Gender nie będzie Ci cie kojarzyć tylko z seksem...
                  www.youtube.com/watch?v=S6E6Yi1lkO4
                  • Gość: 1984 Re: Gender IP: *.rz.izeto.pl 19.11.13, 13:14
                    "Termin paranoja jest stworzony przez Kahlbauma w połowie XIX wieku, aczkolwiek pierwszy pełny obraz psychopatologiczny paranoi jako jednostki diagnostycznej obowiązujący do dnia dzisiejszego w psychiatrii dał Kraepelin z końcem XIX wieku. Wcześniej termin był używany od czasów Hipokratesa, ojca medycyny jako ogólne określenie zaburzeń umysłowych, obłąkania. Paranoja jest to tradycyjnie trzecia psychoza wyodrębniona z całości psychoz obok psychoz schizofrenicznych i psychoz afektywnych. Paranoja jest psychozą, która przez starszych psychiatrów bardzo wyraziście, a przez młodszych trochę mniej, jest ograniczona do urojeń. Paranoja, z punktu widzenia psychiatrycznego ma stosunkowo mało teorii etiologicznych i psychiatrzy zawsze konstatowali, że paranoja w gruncie rzeczy jest zaburzeniem psychicznym, którego wywód etiologiczny należy odnieść do psychologii. Równolegle, do połowy mniej więcej XX wieku paranoja miała ładny synonim: monomania. Monomania to urojenia ograniczone do wąskiej dziedziny. Typową monomanią jest paranoja antysektowa, antymasońska czy antysemityzm. Paranoja występuje, czy raczej jest diagnozowana stosunkowo rzadziej niż wzmiankowane wcześniej dwie psychozy. W tej chwili liczy się, że występuje szacunkowo w około 0,3% populacji w Polsce, co jest wskaźnikiem wyższym niż w wielu innych krajach. Paranoja to sztywny, mocny, trwały, niepoddający się perswazji system urojeń. Starzy i niektórzy młodsi psychiatrzy uważali, że zasadniczo w paranoi nie występują inne objawy psychotyczne, a przede wszystkim nie występują halucynacje. Urojenia, które występują w paranoi to są przede wszystkim urojenia: wpływu, wielkości, patologicznej zazdrości, prześladowcze (zagrożenia) bądź somatyczne, tak by można je pogrupować pod względem zawartości treściowej. Nie występują jak wspomniane omamy, halucynacje, nie występuje cały szereg objawów schizofrenicznych, więc w związku z tym te urojenia są pierwotne. Paranoja to starsza nazwa utrwalonych zaburzeń urojeniowych. W istocie paranoja to występowanie usystematyzowanych i logicznie ze sobą powiązanych urojeń. Najczęściej są to urojenia prześladowcze (zagrożenia), ksobne, wielkościowe, hipochondryczne i erotyczne. Urojenia zagrożenia są główną treścią tak zwanej paranoi politycznej na którą cierpi wielu twardogłowych przywódców politycznych i dyktatorów. Urojenia są głównym objawem tej choroby i nie towarzyszą im zwykle omamy ani też inne objawy schizofrenii. Objawy wytwórcze są inaczej nazywane objawami produktywnymi lub pozytywnymi. Są one niejako czymś nowym, wytworzonym przez psychozę.

Do objawów wytwórczych zaliczamy:
                    -urojenia, czyli nieprawdziwe sądy, o słuszności których człowiek jest w pełni przekonany, i których nie zmienia, pomimo oczywistych dowodów ich nieprawdziwości;

-omamy, czyli wrażenia zmysłowe (np. wzrokowe, słuchowe, smakowe, węchowe czy dotykowe), które powstają bez bodźca działającego na któryś ze zmysłów;

-rozkojarzenie myślenia (tj. rozpad logicznego myślenia);

-podejrzliwość (nie mającą uzasadnienia w obiektywnej sytuacji chorego);

-pobudzenie (bez obiektywnych przyczyn);

-wrogość (kiedy występuje ona w codziennych, zwykłych sytuacjach i nie ma obiektywnego uzasadnienia);

-postawę wielkościową".

Wypisz wymaluj.
                  • re_smen Re: Gender 19.11.13, 13:19
                    Dziekuję za Kretyna - nie będę ci sie odwzajemniał tym samym bo okazę sie takim samym jak ty a nie jestem - pisałem ci juz wielokrotnie Lichowski !!! ani You Tube ani Wikipedia nie są dla mnie wyznacznikiem prawdy i faktów w związku z tym odnoszenie sie do tego nie ma według mnie sensu - jak to pojmiesz ( a od tego zacznij ) nie będziesz musiał sie narazać na smiesznośc ze ktos na zadane przez ciebie pytanie drapie sie po nosie i milczy ... Tłumacząc wprost - jak pokaze ci na You Tubie filmik jak klecha dupczy jeża nie oznacza ze cała populacja jeży jest zagrożona ani ze wszyscy księza to zoofile ...a tak w ogóle to nie spoufalaj sie tak ..to ze zamieniłem z tobą kilka zdan nie oznacza ze dalej nie uwazam ce za półgłówka ... z kazdym mozna pogadać jak sie nudzi - taką role odgrywasz ...
                • Gość: . wypieprzyć tecze na śmietnik! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.11.13, 13:48
                  coś ci sie po.ierdoliło pod sklepieniem, tęcza dla wszystkich, nie dla mnie, ja uważam żę to paskuda która powinna zniknąć z krajobrazu miasta, że bufetowa POstawiła to ma stać?
                  jest demokracja i moim zdaniem POwinno sie to goowno wypieprzyć na śmietnik. wolno mi nawoływać do tego!
                  Ja też mam aby mi nikt nie narzucał światopoglądu. w ciągu 2 tysięcy lat nikt nie czcił tęczy .... nie było takiej opcji.
                  • prawdziwy_olo Re: wypieprzyć tecze na śmietnik! 19.11.13, 13:51
                    Tęczy nikt nie czcił to fakt. Tylko zastanawiam się co jest gorsze: tęcza, czy hołdowanie cywilizacji śmierci i czczenie umrzyka, któremu się zmarło na krzyżu :-)
                    • Gość: . Re: wypieprzyć tecze na śmietnik! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.11.13, 14:01
                      a kto cie zmusza?
                      • prawdziwy_olo Re: wypieprzyć tecze na śmietnik! 19.11.13, 14:26
                        Ciężko nie czuć się zmuszanym skoro jak kraj długi i szeroki męskich zwisów krzyżowych różnej wielkości jest na pęczki :-)
                  • re_smen Re: wypieprzyć tecze na śmietnik! 19.11.13, 13:52
                    po tobie niczego innego sie nie spodziewam ...nawołuj dalej
                    • Gość: . Re: wypieprzyć tecze na śmietnik! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.11.13, 14:01
                      wolno mi!
                      • re_smen Re: wypieprzyć tecze na śmietnik! 19.11.13, 14:05
                        a jasne ze ci wolno - malo tego - mozesz pierdnąć w autobusie nawet!
                        • lechowski51 Re: wypieprzyć tecze na śmietnik! 19.11.13, 14:10
                          Zaczynasz wracać do formy....Wiesz już co to są "nauki gender"?!
                          • re_smen Re: wypieprzyć tecze na śmietnik! 19.11.13, 15:03
                            widzę Lichwatyński ze poczytałes co nie co i teraz jak juz wiesz chcesz kazdemu na siłe wtłoczyć nie to co to znaczy ale to ze ty juz wiesz ...to cecha zakompleksionych.A jesli o mnie chodzi to ja wybieram temat rozmowy a jak ktos jest namolny to go zlewam
                        • Gość: . Re: wypieprzyć tecze na śmietnik! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.13, 15:14
                          masz doświadczenie?
                          • lechowski51 Re: wypieprzyć tecze na śmietnik! 19.11.13, 16:14
                            resmen pisze;
                            widzę Lichwatyński ze poczytałes co nie co i teraz jak juz wiesz chcesz kazdemu na siłe wtłoczyć nie to co to znaczy ale to ze ty juz wiesz ...to cecha zakompleksionych.A jesli o mnie chodzi to ja wybieram temat rozmowy a jak ktos jest namolny to go zlewam

Jak dotąd Twoja wiedza ogranicza się do komentowania wzrostu Kaczora i stanu psychicznego Maciarewicza.Pomijam połajanki z rze,bo to poziom szamba.Ja "na siłę nic ci nie wtłoczę".Nie udało się nauczycielom,to i ja nie uzurpuję sobie aby cię cokolwiek nauczyć.
                            Po prostu czasami zamilcz a mniej będziesz się kompromitował!
                            • re_smen Re: wypieprzyć tecze na śmietnik! 19.11.13, 16:24
                              sam to wymysliłes czy skopiowałes z innego forum ...? Powiedz skąd to przeswiadczenie ze to ty masz mi coś wtłaczać i czegoś mnie uczyć ? powołanie ? tez mam internet i mogę sobie pootwierać wikipedię ...poza tym nie wiem czy chciałbym mieć takiego nauczyciela jak ty ...raczej nie - no nie :-) na pewno nie !! ...! więc jesli Imć jaśnie uduchowiony jaśnie pan Lichwiaczek pozwoli to ja zrezygnuję - mówiąc po prostu odklej sie ode mnie bo mnie mierzisz
                              • Gość: . Re: wypieprzyć tecze na śmietnik! IP: *.dynamic.mm.pl 19.11.13, 19:39
                                widzę Lichwatyński
                                ale dałeś się nabrać - his name's Lichwenberg
                                To przechrzta.
                                • lechowski51 Re: wypieprzyć tecze na śmietnik! 19.11.13, 19:49
                                  resmen pisze;
                                  sam to wymysliłes czy skopiowałes z innego forum ...? Powiedz skąd to przeswiadczenie ze to ty masz mi coś wtłaczać i czegoś mnie uczyć ? powołanie ? tez mam internet i mogę sobie pootwierać wikipedię

Oprócz internetu,spróbuj od czasu do czasu coś przeczytać.Na początek proponuję O Jaśku wędrowniczku,może być też Co słońce widziało?
                                  • Gość: Sukienka Re: wypieprzyć tecze na śmietnik! IP: *.rzeszow.hypnet.pl 19.11.13, 20:10
                                    Chyba nawet nie pamiętasz, ile dostało się Piesiewiczowi za ową sukienkę, ą Ty się nią szczycisz! :-(
    • Gość: Gender Re: Gender IP: *.rzeszow.hypnet.pl 19.11.13, 20:01
      Przepraszam, ale czy ktoś przeszkadza Ci być facetem w sukience? Twój wybór, czyli pełna realizacja idei gender! :-)
    • Gość: . Re: Gender IP: *.rzeszow.mm.pl 19.11.13, 23:48
      Chlechowiejski , mam dla ciebie radę - nie wrzucaj takich długich filmików bo wtedy nikt ich nie ogląda. Ja na pewno. I teraz nie wiem o co chodzi Chliwkowiejski.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka