Dodaj do ulubionych

tani podkład-help

IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 09.11.03, 18:02
Uzbierałam troszke pieniążków i chciałam zakupić dobry wydajny podkład. Mam
cerę młodą dlatego skłonną do wyprysków, mieszaną....z początku nie chcialam
maziać się podkładami, gdyż wiadomo, że szkodzą w jakimś tam stopniu....ale
po wielokrotnym kupowamniu korektora firmy Bell antybakteryjnego, który
kończył sie niesamoowicie szybko(ale podleczył niektóre "rzeczy")
postanowiłam zdecydować się na podkład. Mam 30 zl ale 10 zl przeznaczam na
tonik benzacne aby podleczyć cere ( kupiłam 1 saszetke maseczki z glinki
zielonej ale nic nie pomogła nawet zayważylam jakiś przypływ pryszczy :( )
no to pozostaje mi 20 zł. Co do moich pryszczyków mam i te czarne i te
czerwone lecze u dermatologa ale nie ma już takich efektów jak na początku
no i piję drożdże troszke tam pomagają...nie zależy mi strasznie na efekcie
matyjącym byleby sie nie świeciła strasznie zaś efekt kryjący wydajność i
odpowiedni jasny kolor to wymagane warianty. Możecie również napisać nieco
droższe bo może w przyszłości na allegro coś tam się znajdzie.
Obserwuj wątek
    • Gość: eressea Re: tani podkład-help IP: *.gorzow.mm.pl 09.11.03, 20:58
      Cóż trudno w tej cenie kupic dobry podkład, sama się za takim rozglądam. Możesz
      przejrzec oceny podkładów na wizaz.pl (który nawiasem mówiąc dzisiaj u mnie nie
      działa :(. Z tego co pamiętam dośc dobrze oceniany był podkład Bell i Kolastyny.
      Myslę, że warty uwagi byłby tez podkład Vipera matujący, i ten chyba własnie
      sobie kupię. Dobry jako podkład kryjący (a raczej korektor :) jest tez dermacol,
      kosztuje około 10 zl, jednak trudno go dostac, no i raczej nie nadaje sie na
      makijaz dzienny z tego co czytałam. Mam nadzieje, że dziewczyny podadzą jeszcze
      inne propozycje :)
      A i mam jeszcze pytanie do ciebie :) naprawdę kupujesz tonik benzacne za 10 zł?,
      u mnie w aptece jest po 15 :(
      Co do zielonej glinki to za szybko zrezygnowałas, trzeba jednak stosować ją
      regularnie by zobaczyć efekty, no i najlepiej kupować tą w tubkach, wychodzi taniej.
      • Gość: ap Re: tani podkład-help IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.03, 21:39
        Ja za 15 złotych kupiłam podkład z firmy AA Oceanic do cery tłustej i
        mieszanej. Dla mnie jest bardzo dobry.
        • szined Re: tani podkład-help 09.11.03, 21:52
          Tani jest też podkład erisu i jak dla mnie jest O.K.
          • Gość: tleraska Re: tani podkład-help IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 10.11.03, 10:48
            Znam taką aptekę, co ma wszystko taniej no i tam jest tonik benzacne za 10
            zł :) tylko oczyswiście po zużyciu 1 butelki skóra się przyzwyczaja no
            odstawiam na długi czas. Nad erisem się zastanawiałam ale ten kolor jasny jest
            chyba za ciemny,kolastyne sprawdzałam to nie to...a bell...hmmm....musze się
            zastanowić..może znajdzie się coś na allegro :)
            • Gość: eressea Re: tani podkład-help IP: *.gorzow.mm.pl 10.11.03, 11:29
              Ja erisu z serii 20 nie polecam. Nie dosc, ze ten "jasny" jest za ciemny, to
              jeszcze twarz się po tym podkładzie bardziej swieci :( Juz chyba anty z soraya
              jest lepszy, ale w ogóle nie kryje.
              • Gość: tleraska Re: tani podkład-help IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 10.11.03, 11:58
                Niestety na allegro żadnych rewelacji a nawet jak coś tam pasuje trzeba
                czekać..a dziś urodziny kolegi b.ważne...jak kupie korektor to wydam prawie
                połowe z tego co mam :( życie jest okrutne...gdyby tak jeszcze skądś wziąć
                próbki tylko gdzie szukać..napewno nie w sephorze tam na mnie patrzą jak na
                złodziejkę i pewnie powiedzą: "Niestety ale nie mamy próbek".Myślałam o La
                Roche Posay Unifiance ale gdzie tu znaleźć próbke jak samo szukanie próbek
                żelu z la roche zajęło 2 dni a uzbierałam 3 próbki :(....Trzeba działać!
                • Gość: L Re: tani podkład-help IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.11.03, 12:21
                  a gdzie niby we Wrocławiu jest ta apteka gdzie wszystko taniej sprzedają?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka