prawdziwy_olo 20.11.13, 13:50 Dobre imię Polski zachowane! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ciekawy Re: "Obudź się, Polsko!" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.13, 13:53 nażarłeś sie szczawiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: "Obudź się, Polsko!" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.13, 13:55 Kropek, a od kiedyś ty to taki ciekawy, hę?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_olo Re: "Obudź się, Polsko!" 20.11.13, 13:56 Ja go jeszcze pamiętam z czasów jak był "normalny" :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: "Obudź się, Polsko!" IP: *.rzeszow.mm.pl 20.11.13, 14:04 A Ja jak był "Dorotką" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: "Obudź się, Polsko!" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.13, 14:08 kamandir chce ucywilizować się i udaje że go Dorotki obchodzą a nie pedały... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: "Obudź się, Polsko!" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.13, 14:06 i jestem w odróżnieni od ciebie nadal normalny :D Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_olo Re: "Obudź się, Polsko!" 20.11.13, 14:10 No popatrz ty się, nigdy bym się nie domyślił :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: "Obudź się, Polsko!" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.13, 14:15 a widział ty kiedy u nienormalnego rozum? zresztą sam po sobie wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: "Obudź się, Polsko!" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.13, 14:05 od kiedy kropek IP: *.internetdsl.tpnet.pl zaczął błupio pieprzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
re_smen Re: "Obudź się, Polsko!" 20.11.13, 14:11 Szacun dla Niesioła ...jego wypowiedzi powinni słuchać tylko wykształceni - zakompleksione tumany nie słuchają co on mówi tylko jak i najpierw myslą czy ich nie obraził a dopiero później starają sie zrozumiec sens wypowiedzi ...to facet co prawda pozbawiony pewnej dozy delikatnosci ale wykształcony i konkretny i mówiący co mysli - poza tym do prostaków mówi sie dosadnym językiem i najczęsciej jest rozumiany stad pozwy ;-) człowiek z klasą nigd nie podałby Pana Niesiołowskiego do sądu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: "Obudź się, Polsko!" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.13, 14:16 re_smen napisał(a): > Szacun dla Niesioła ...jego wypowiedzi powinni słuchać tylko wykształceni ====================== zwłąszcza jak sie nażre sfermentowanych mirabelek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: "Obudź się, Polsko!" IP: *.rzeszow.mm.pl 20.11.13, 14:18 Kropek to taki podkarpacki gender - nosi wąsy ale posty pisze odziany w białą suknie z trenem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: "Obudź się, Polsko!" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.13, 14:23 o kropek o IP: *.rzeszow.mm.pl ochrzcił sie< jest męczyzna czy to baba o menskim imieniu.... w dodatku opowiada coś o gender, pewnie nowa mynystra od edukacji go już przeszkoliła, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: "Obudź się, Polsko!" IP: *.rzeszow.mm.pl 20.11.13, 14:25 Nie mów o sobie tak szczerze bo ci uwierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . kropek IP: *.rzeszow.mm.pl o sobie (tero Krzysiek) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.13, 14:29 mówie o sobie szczeże... czyli jezdem spedalony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Antoni 2 Wybuchy Re: kropek IP: *.rzeszow.mm.pl o sobie (tero Krzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.11.13, 14:33 Brawo za samokrytykę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: kropek IP: *.rzeszow.mm.pl o sobie (tero Krzy IP: *.rzeszow.mm.pl 20.11.13, 14:37 Kropek widziałem Twoich rodziców wczoraj i... jakby to powiedzieć... fajni panowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: kropek IP: *.rzeszow.mm.pl o sobie (tero Krzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.13, 14:41 a twój tata szedł z kozą, zastanawiałem sie dlaczego przy tak ładnej pododzie założył takie duże gumowce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: kropek IP: *.rzeszow.mm.pl o sobie (tero Krzy IP: *.rzeszow.mm.pl 20.11.13, 14:46 "pododzie" hę Naucz się lepiej polska mowa, a zwłaszcza literków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: kropek IP: *.rzeszow.mm.pl o sobie (tero Krzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.13, 14:52 a to bul, buluw.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: kropek IP: *.rzeszow.mm.pl o sobie (tero Krzy IP: *.rzeszow.mm.pl 20.11.13, 17:08 o bul, buluw.... Kropek syn Alzheimera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . kropek IP: *.rzeszow.mm.pl o sobie (tero Krzysiek) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.13, 09:47 o i przyznał sie że ma głupie niemeickie korzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: kropek IP: *.rzeszow.mm.pl o sobie (tero Krzy IP: *.rzeszow.mm.pl 21.11.13, 13:06 Moja mama ma Nobla z fizyki, mój tata pracuje w przedszkolu. Kropek syn Alzheimera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . kropek IP: *.rzeszow.mm.pl syn Alzheimera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.13, 13:18 Toten szkop pracuje w przedszkolu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: kropek IP: *.rzeszow.mm.pl syn Alzheimera IP: *.rzeszow.mm.pl 21.11.13, 13:36 mom alzheimera i zaniki pamięci Kropek syn Alzheimera Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: kropek IP: *.rzeszow.mm.pl syn Alzheimera 21.11.13, 14:50 Skoro olo z takim entuzjazmem witasz ten wyrok/ja też/,to napisz do Michnika aby po sądach nie włóczył swoich oponentów,którzy piszą o nim,jego zdaniem niepochlebne opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: kropek IP: *.rzeszow.mm.pl syn Alzheimera 21.11.13, 19:09 No i sędziowie przestali się wreszcie bać nadredaktora www.radiownet.pl/#/publikacje/ziemkiewicz-wygral-proces-z-michnikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pieniacz Re: kropek IP: *.rzeszow.mm.pl syn Alzheimera IP: *.rzeszow.hypnet.pl 21.11.13, 21:27 I żeby jeszcze zechcieli wskazać, kto tu jest pieniaczem? Wygląda na to, ze Ziemkiewicz... Wytacza bowiem procesy, ale na rozprawach nie zjawia się! ;-( Odpowiedz Link Zgłoś