Dodaj do ulubionych

Chirurg stomatolog - Płotkowska? Blajer?

05.12.13, 10:31
Witam
Mam spory stan zapalny pod ósemką, która na dodatek sięga do nerwu żuchwowego i szukam jakiegoś dobrego chirurga, który by mi ją usunął, nie uszkadzając nerwu. Zależy mi też na tym, aby oferował opiekę pozabiegową, jako że mam problemy z gojeniem się dziąseł - czyli żebym mogła sobie zadzwonić po zabiegu w razie czego albo wpaść się pokazać (bez konieczności płacenia za każdą taką kontrolną wizytę, bo szanujący się chirurg bezpłatnie sprawdza, czy czegoś nie spaprał - inaczej w jego interesie byłoby mnożyć kontrole ;) ). Słyszałam dobre opinie o Płotkowskiej oraz o Blajerze (aczkolwiek w tym drugim wypadku słyszałam, że jest problem właśnie z opieką pozabiegową)
Obserwuj wątek
    • szafir777 Re: Chirurg stomatolog - Płotkowska? Blajer? 05.12.13, 10:32
      A, nie wpisujcie prof. Lewandowskiego, bo już u niego byłam i niestety odpada z powodu braku możliwości wypisania chorobowego (niestety nie wyobrażam sobie dźwigania 15kilowych pojemników dzień po wyrwaniu ósemki)
      • Gość: abc Re: Chirurg stomatolog - Płotkowska? Blajer? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.13, 11:04
        Polecam doktora Michała Magera. Artysta, nie dentysta! Specjalizacja - chirurgia. Przemiły, sympatyczny, cierpliwy, przyjazny, kompetentny!
    • Gość: qrhouhf Re: Chirurg stomatolog - Płotkowska? Blajer? IP: *.ostnet.pl 16.01.14, 17:42
      mdnv;rg;n

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka