dimo333 21.12.13, 08:30 jak dlugo czeka sie w Rzeszowie na wizyte u reumatologa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gregorianhusky Re: kolejki do lekarza 21.12.13, 20:27 dimo333 napisał: > jak dlugo czeka sie w Rzeszowie na wizyte u reumatologa? ja zawsze wpycham sie w kolejke. - mowie ze ja tu stałem hahah najlepiej to w godzinach przyjmowania popros konowała czy by cie nie przyjał i udaj cierpiącą/cierpiącego. Szana 50/50 Odpowiedz Link Zgłoś
gregorianhusky Re: kolejki do lekarza 21.12.13, 20:29 dzis bylem u zwyklego POZ - swiateczna opieka i zdumienie - zero ludzi!!!!!!!!!!!!! na bole dostalem jakiąs spasmoline i tramal w kroplach ale chyba niekumata ta baba byla - wiec leków nie wykupie chyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ortograf Re: kolejki do lekarza IP: *.rzeszow.vectranet.pl 22.12.13, 09:05 Na brak mózgu tez ci cos zapisal?? Odpowiedz Link Zgłoś
gregorianhusky Re: kolejki do lekarza 22.12.13, 13:45 Gość portalu: ortograf napisał(a): > Na brak mózgu tez ci cos zapisal?? Tak, odgraniczenie do minimum rozmów z chamami i prostakami typu "ortograf" na forum gazeta.pl/rzeszow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ll Re: kolejki do lekarza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.13, 13:49 Ostatnio czekałem tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ortograf Re: kolejki do lekarza IP: *.rzeszow.vectranet.pl 22.12.13, 13:57 Tak, odgraniczenie do minimum rozmów z chamami i prostakami Widze, ze nie pomoglo... Odpowiedz Link Zgłoś