Dodaj do ulubionych

Wesołych Swiat

24.12.13, 19:56
Wszystkim (bez wyjątku) uczestnikom forum, życzę wesołych, radosnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia.
Życzenia kieruję tez do adminów i wszystkich którzy muszą zajmować się tym za przeproszeniem "zasyfiałym niekiedy bagnem" zwanym forum/rz :-)

Wesołych Świąt !!!

gregorianhusky (dla niektórych kundel:) czy jakoś tak ; haha)
Obserwuj wątek
    • e_w_a_21 Re: Wesołych Swiat 24.12.13, 20:19
      Wsadź sobie te święta głęboko w szczelinę i zaszczekaj piosenkę " lulaj se me pieścidełko"
      • gregorianhusky Re: Wesołych Swiat 24.12.13, 20:24
        e_w_a_21 napisał(a):

> Wsadź sobie te święta głęboko w szczelinę i zaszczekaj piosenkę " lulaj se me p
        > ieścidełko"

haha ale mimo wszystko do końca świąt nie bede brzydko sie wyrazal do ciebie:) ot takie postanowienie.
        • gregorianhusky Re: Wesołych Swiat 24.12.13, 20:24
          gregorianhusky napisał:

> e_w_a_21 napisał(a):
          >
          > > Wsadź sobie te święta głęboko w szczelinę i zaszczekaj piosenkę " lulaj s
          > e me p
          > > ieścidełko"
          >
          > haha ale mimo wszystko do końca świąt nie bede brzydko sie wyrazal do ciebie:)
          > ot takie postanowienie.
          ... choc w dup...sko powinnas czasem dostac :)
        • e_w_a_21 Re: Wesołych Swiat 24.12.13, 20:36
          Skoro masz takie idiotyczne postanowienia to trudno - twoja strata kundelku
          • gregorianhusky Re: Wesołych Swiat 24.12.13, 20:41
            e_w_a_21 napisał(a):

> Skoro masz takie idiotyczne postanowienia to trudno - twoja strata kundelku

no widzisz takie mam i tego nie zmienie:)
          • gregorianhusky Re: Wesołych Swiat 24.12.13, 20:45
            dobra idę, po świętach będę - to wtedy pojadę równo - po tych co zasługują rzecz jana...
    • Gość: Krzysiek Re: Wesołych Swiat IP: *.rzeszow.mm.pl 24.12.13, 20:27
      Dziś w Wigilię
      spotkałem Jezusa na Gay Bridge i mówię mu - Wybacz mi Panie bo zgrzeszyłem , zjadłem dziś golonkę i popiłem wódką a on na to (co mnie bardzo zdziwiło)
      - Pier.dol to synu , sam pochodzę z patologicznej rodziny , mój Ojciec posuwał saint Mary gdy miała 13 lat, dla mnie przygotował makabryczny ale prawdziwy scenariusz ,że mam być crusified at the age 33, mój kolega się przeze mnie powiesił ... echh szkoda mówić. Jak masz na imię spytał:
      - Krzysiek odpowiedziałem
      -Słuchaj Krzysiek, on na to - Nie po to ku.rwa umierałem za was na krzyżu i was zbawiłem żebyś ty sobie ku.rwa miał teraz golonki odmawiać, więc skończ pierdo.lić dojedz resztę golonki i nawet pół litra obal jak masz ochotę, potem się wyspowiadasz i z głowy.
      To dość nietypowa historia więc postanowiłem o niej napisać na forum, co o tym sądzicie?
      • gregorianhusky Re: Wesołych Swiat 24.12.13, 20:29
        Gość portalu: Krzysiek napisał(a):
        > Dziś w Wigilię
        > spotkałem Jezusa na Gay Bridge i mówię mu - Wybacz mi Panie bo zgrzeszyłem , zj
        > adłem dziś golonkę i popiłem wódką a on na to (co mnie bardzo zdziwiło)
        > - Pier.dol to synu , sam pochodzę z patologicznej rodziny , mój Ojciec posuwał
        > saint Mary gdy miała 13 lat, dla mnie przygotował makabryczny ale prawdziwy sce
        > nariusz ,że mam być crusified at the age 33, mój kolega się przeze mnie powiesi
        > ł ... echh szkoda mówić. Jak masz na imię spytał:
        > - Krzysiek odpowiedziałem
        > -Słuchaj Krzysiek, on na to - Nie po to ku.rwa umierałem za was na krzyżu i was
        > zbawiłem żebyś ty sobie ku.rwa miał teraz golonki odmawiać, więc skończ pierdo
        > .lić dojedz resztę golonki i nawet pół litra obal jak masz ochotę, potem się wy
        > spowiadasz i z głowy.
        > To dość nietypowa historia więc postanowiłem o niej napisać na forum, co o tym
        > sądzicie?

NO CAŁKIEM CIEKAWE MIAŁES DZIS TO SPOTKANIE HAHA
        • Gość: starazolin Re: Wesołych Swiat IP: *.res.pl 24.12.13, 20:43
          mozesz przestać jak debil cytować całe wypowiedzi ?
          • gregorianhusky Re: Wesołych Swiat 24.12.13, 20:46
            Gość portalu: starazolin napisał(a):

> mozesz przestać jak debil cytować całe wypowiedzi ?

żeby jeden z drugim wiedzial czego dotyczy odp. bo co niektórzy jeszcze nie wiedzą co jest odp na co i finał

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka