raczekbar Re: KUPIę GRACO ULTIMA DO 300 Zł 05.04.07, 11:22 chętnie sprzedam graco odpowiednik tego modelu zakupiony w usa.stan idealny,uzywalismy ja może 4-5 razy.Bardzo ładna kolorystyka.Mogę przysłac zdjęcia Odpowiedz Link Zgłoś
maminuk Re: KUPIę GRACO ULTIMA DO 300 Zł 05.04.07, 11:51 Napisałam na adres gazetowy, bo tez jestem chetna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
raczekbar Re: KUPIę GRACO ULTIMA DO 300 Zł 06.04.07, 15:51 czy mam robic zdjęcia tej spacerówki.jak tak to odezwijcie sie.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
maminuk Re: KUPIę GRACO ULTIMA DO 300 Zł 07.04.07, 20:40 poproszę zdjęcia, mogą być na gazetowy adres Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama