e_w_a_21 18.01.14, 08:04 To co, że dzisiaj sobota. Nie spać mi tu długo tylko do roboty, do walki z plagą prawicowych prawiczków na rzeszowskim forum tej gazety. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nm Re: Wstawać i do roboty IP: 62.244.149.* 18.01.14, 08:38 spokojnie, juz dawno wstałam, bo dzis o godz 8.00 miałam księdza po kolędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
lechowski51 Re: Wstawać i do roboty 18.01.14, 10:41 Ty nie musisz biedaku wstawać.Żyjesz jak król bo masz Arbeitslosengeld Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a21 Re: Wstawać i do roboty 28.01.14, 09:11 Ty wścibski PISuarze i miłościwy katolu skąd ty możesz wiedzieć skąd ja mam pieniądze na życie ? W "rozmowach niedokończonych " o tym mówili czy maże sukienkowy na kolędzie o tym powiedział ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Wstawać i do roboty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.14, 17:15 To jest chamstwo. Nachodzic kogos w weekend przed sniadaniem. Normalni ludzie po ciezkim tygodniu pracy odsypiaja w sobotni poranek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Wstawać i do roboty IP: *.isp4u.eu 18.01.14, 19:25 Kurde bele dopiero przeczytałem, co mam robić ? jak ta krewka kobita mnie tu zrywa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NM Re: Wstawać i do roboty IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.14, 13:18 przeciez wizyta duszpasterska to zaszczyt dla domu i domowników !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Wstawać i do roboty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.14, 08:45 Kulturalny czlowiek nie wprasza się na wizyty przed 17.00. Zbluzgalbym chama, ktory nie daje się wyspac w sobotni poranek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: Wstawać i do roboty IP: *.rzeszow.vectranet.pl 28.01.14, 09:54 Dwa tygodnie temu u mnie chodzili w sobotni poranek! A to durnie jedne>Tak im się już we łbach poprzewracało,że sami siebie okradają ze swojego boga...kasy. Taki jest cel tych wizyt.To taka trzynasta pensja wpada do przepastnych kieszeni.Umiaru żadnego.Ale tak trzymać.Już widać nowe.Zadławili się swoim bogiem-kasą. Sam pracuję.Nie przychodzi to takiej eminencji do głowy.To nie pośrednictwo i pasożytnictwo jak u nich.Jeszcze wszyscy mają czekać na audiencję i wizytę wielebnego.Sasiadka doniosła,że pies godnie przez drzwi powitał wizytujących,bo nie mogło być nikogo w tym czasie w domu.Poronione te pomysły i znacząca arogancja,a nawet głupota. Odpowiedz Link Zgłoś