Dodaj do ulubionych

Kolacja ...

18.01.14, 18:53
abyście nie popadali nadal w kompleksy pokazę wam co jedzą ludzie sukcesu - tak więc porzućcie ziemnaki z mięsem a zacznijcie odzywiać sie jak kulturalni ludzie w mysl zasady ze kolacja powinna być mała , lekka i niskokaloryczna - to wszystko po to abyscie nie pierdzieli potem lezać z kobietą pod wspólną kołdrą ...jak swinie
www.youtube.com/watch?v=mkRwjCv1LyI

Klechici na księzyc !!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Zażenowany Re: Kolacja ... IP: *.dynamic.mm.pl 18.01.14, 19:03
      -byłem w Kulinarnym Świecie
      -jadę na basen
      -zamówiłem catering
      -na śniadanie były jajka na miękko
      -idę się przespać
      -na kolację zjem to ,na śniadanie tamto na obiad sramto, i tak qrwa dzień w dzień od rana do wieczora.
      Koleś kogo to obchodzi? Na ch.uj Jezusowy to opowiadasz ?! Jeśli nie zauważyłeś to ci podpowiem ,że jesteś jedynym dupkiem na tym forum który zachowuje się w ten sposób.
      • re_smen Re: Kolacja ... 18.01.14, 19:07
        nie czytaj - wyłącz
      • Gość: prześmiewca Re: Kolacja ... IP: *.static.sl-net.pl 18.01.14, 19:34
        Gość portalu: Zażenowany napisał(a):

> -byłem w Kulinarnym Świecie
        > -jadę na basen
        > -zamówiłem catering
        > -na śniadanie były jajka na miękko
        > -idę się przespać
        > -na kolację zjem to ,na śniadanie tamto na obiad sramto,

Kto się chwali tak normalnymi, codziennymi sprawami?
        Dla kogo basen, restauracja, czy catering jest nobilitacją, powodem do dumy?
        Wyłącznie dla resmena.

;-D

> to ci podpowiem ,że jesteś jedynym dupkiem na tym forum który
        > zachowuje się w ten sposób.

Mamy szczęście. że nie zasypuje nas osobistymi, elitarnymi nobilitacjami pt. "dostałem dziś z MOPSU lekko używane dżinsy i buty" lub "znalazłem na śmietniku lekko podpsutą szynkę, a wy żrecie trawę".
        Nic nie poradzisz. Jemu się wydaje, że jak wyrwał się z koszmarnej biedy, sutannowi już mu nie grzebią w kakałku i osiągnął status paprykarzu, basenu, restauracji i jajek na śniadanie, to się wyróżnia. Może nie wyprowadzajmy go z tej iluzji. Niech mu się nadal wydaje, że jest kimś?

;-D

• Gość: norma Re: Kolacja ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.14, 19:37
      przykro.....
      że tacy chodzą jeszcze po ulicach (tak myślę) chyba że w zakładzie jest dostęp do neta
      • wasz-pan Re: Kolacja ... 19.01.14, 19:44
        nierozumiem twojej nienawisci do mnie normo - pamiętaj ze od nienawisci do miłosci jest bardzo blisko - niestety moje serce jest zajęte ale zawsze mozemy zostać przyjaciółmi - na seks nie licz - nie zdradzam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka