forumrzeszow 19.01.14, 22:53 Po co brać udział w paranoi i wzajemnej krytyce? Lepiej przenieść się na Forum Rzeszów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wasz-pan Re: Forum bez chamstwa 19.01.14, 23:08 Jesli forum bez chamstwa to zastanowię sie - nie mogę tu juz wytrzymać - zalew chamstwa i prostactwa niestety zaczyna być dokuczliwy - internet dostał sie pod strzechy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prześmiewca Re: Forum bez chamstwa IP: *.static.sl-net.pl 19.01.14, 23:23 Autobiografia w trzeciej osobie? ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma Re: Forum bez chamstwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.14, 13:34 Chamstwo to przede wszystkim zasługa re_smena czy wielkiego pana jak sie ostatnio nazwał... sam sie pogubiłem. Niedługo otrzyma list za zwrotnym potwierdzeniem odbioru bo sobie juz nagrabił co niektórym. Czeka go wiec przymusowa spowiedź hahha. Nie wolno łamać prawa karnego i jego art. To samo tyczy się e_w_a 21 Mamy więc 2 prowodyrów, którzy wprowadzają taką a nie inna atmosferę, łamią prawo az sie nie chce tego wszystkiego czytac. A że komentarze pod w/w sa pisane i sie wdaja z nimi w dyskusje to oni jak łyżkę miodu to chwytają. Ale to świadczy o niskim poczuciu własnej wartości. Ta e_w_a 21 zachłyśnięta światem za Odrą zobaczyła trochę świata i już niedługo zapomni skąd pochodzi. A szkoda słów. Wychodzą kompleksy... Odpowiedz Link Zgłoś
paprykarz102 Re: Forum bez chamstwa 20.01.14, 14:44 Bez przesady ,Resmen i Misia to wzorowa rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś
lechujarek13 Re: Forum bez chamstwa 20.01.14, 14:49 forumrzeszow napisał(a): > Po co brać udział w paranoi i wzajemnej krytyce? Lepiej przenieść się na h> ttp://forum-rzeszow.pl Błąd w założeniach . A co będzie jak rzeczone chamstwo się przeniesie ? Czy dalej będzie forum bez chamstwa ? Ja co prawda aspiruję jedynie do tytułu wicechama, ale sa tutaj straszni chamowie i chamownice. Oni mogą narobić niezłego bałaganu na forumbezchamów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prześmiewca Re: Forum bez chamstwa IP: *.maxnet.biz 20.01.14, 15:18 Musisz kolego resmenowi, czyli naczelnemu chamowi i jego świcie wielką flaszkę razem z zaproszeniem postawić. Bo forum bez tego chama, to nie forum "ino nuda i wioter po kontach". ;-D Odpowiedz Link Zgłoś