Dodaj do ulubionych

Wasz-pan jesteś zerem

22.01.14, 12:39
Nikt Ciebie nie bierze na serio. wszyscy leją z Ciebie, jesteś naczelnym błaznem na Podkarpaciu, Lechowski przy tobie to małe piwo, jesteś zerem absolutnym, niebytem.......... można pisać bez końca. Och ....dupkiem też jesteś i ciotą przy okzji
Obserwuj wątek
    • Gość: prześmiewca Re: Wasz-pan jesteś zerem IP: *.dsp-c.co.rs 22.01.14, 13:02
      Przesadzasz. Przypisujesz mu za dużo cech. On jest po prostu niereformowalnym nudziarzem. Od lat robi na tym forum dokładnie to samo. W koło Macieju, do obrzygania. Nudny sfrustrowany nieszczęśliwy człowiek, któremu nie wystarcza intelektu do potyczek słownych, a jedynie napieprzania się dnem i na poziomie dna.

Przyparty do muru, traci grunt pod nogami zaczyna roztaczać wizje, które wg jego uznania mają budzić zazdrość u pospólstwa. A tak na prawdę są normą typu basen, restauracja, czy masaż. Dlaczego dla niego te banały to nobilitacja? Odpowiedz sobie sam.
      Gdy wyczuwa kolejne drwiny z jego żenującej osoby, to zaczyna straszyć.
      Ot, taki sobie mały, wrednym jazgotliwy człowieczek - po prostu resmen.

Ja nasze potyczki traktowałem jako zabawę, ale gdy po drugiej stronie zobaczyłem sfrustrowanego desperata gryzącego paluchy postanowiłem odpuścić. Poza tym nuda. On jest tak nudnie przewidywalny, że nie ma sensu nawet się odzywać. Ot, śmieszny memik raz na jakiś czas wystarczy.
      Wiesz co teraz zrobi? Trafienie chyba nie jest zbyt trudne ;-D
    • wolna_polska Re: Wasz-pan jesteś zerem 22.01.14, 16:24
      janpaw2 napisał(a):

> Nikt Ciebie nie bierze na serio. wszyscy leją z Ciebie, jesteś naczelnym błazne
      > m na Podkarpaciu, Lechowski przy tobie to małe piwo, jesteś zerem absolutnym, n
      > iebytem.......... można pisać bez końca. Och ....dupkiem też jesteś i ciotą pr
      > zy okzji

NO KURCZE NIE PISZ TAKICH RZECZY. TERAZ SIE KAPNIE, JUŻ SIE KAPNĄŁ. A BYŁO TAK WESOŁO:)
      NIC NIE ODKRYŁES SWOIM POSTEM. TO BIEDNY, ZAKOMPLEKSIONY RESMENIK LALALALA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka