Dodaj do ulubionych

Nowa gwiazda SLD

06.02.14, 11:11
ostrzega przed polskimi nacjonalistami.Faszyści ze Swobody to dla niej prawdziwi europejczycy.A to,że w planach mają odebrać Polsce kilkanaście powiatów,to mały pikuś,bo ukraińscy faszyści nie chcą,jak polscy,rozwalać unii od wewnątrz!
wpolityce.pl/wydarzenia/73534-mala-spowiedz-i-zlote-mysli-pani-marczuk-w-polsce-nacjonalisci-chca-sie-dostac-do-pe-by-od-srodka-rozwalic-unie-takiej-koncepcji-nie-slyszalam-na-ukrainie
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: Nowa gwiazda SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.14, 11:36
      babie p...rzneło cosik we łbie....
      jak dawniej komuchy chwaliły wspólnotę demoludów tak teraz to babsko chwali unie, nawet bandziory z upa jej nie przeszkadzają, wszak to bratnie dusze..
    • lechowski53 Re: Nowa gwiazda SLD 06.02.14, 11:49
      Zbłądziła niewiasta małej wiary i rozumowania. Ale intencje miała zbożne. Zauważyła chwil temu kilka, wśród banderowskiej braci na Majdanie Prezesa Wszystkich Polaków , który jak busola na wzburzonym morzu wskazywał jej azymut prawdy wykrzykując gromko :sława Ukrainie, Herojam sława. Ale umknęło jej uwadze , że to nie był prawdziwy Prezes , tylko ktoś łudząco do niego podobny i , przypadkiem, o takim samym imieniu i nazwisku.
      • Gość: paprykarz Re: Nowa gwiazda SLD IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.02.14, 12:05
        Polscy nacjonaliści żądają wystąpienia z UE starając się zarazem o mandat europosła i tłumacząc to chęcią rozwalenia Unii od środka. Takie tłumaczenie nam obwieszczają gdy tymczasem prawda jest inna i bardzo banalna. 40 000zł piechotą nie chodzi :)
        • Gość: . Re: Nowa gwiazda SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.14, 12:12
          za dbrą robote powinni dostawać więcej, tylko kiedy ten kolos na glinianych nogach padnie...
          • rzeszowski15 Re: Nowa gwiazda SLD 06.02.14, 12:37
            Fuj Ruch nie gorszy!.Ta intelektualistka będzie "dwójką" za Siwcem w Wielkopolsce
            golasso.pl/izabella-lukomska-pyzalska-zdjecia,artykul.html?material_id=4d66a6985a0aba980e284402&4d231ee25a0aba5b74030000-zdjecie=1#zdjecie
            • rzeszowski15 Re: Nowa gwiazda SLD 06.02.14, 12:37
              Kto przygarnie Dodę?
    • Gość: Rozwalacze Re: Nowa gwiazda SLD IP: *.opera-mini.net 06.02.14, 12:38
      "Narodowcy startują w wyborach do Parlamentu Europejskiego. Lider Ruchu Narodowego Robert Winnicki w środę w Polskim Radiu RDC dosadnie wytłumaczył, po co tam idą. Aby "demontować Brukselę jako system centralistyczny, federalistyczny, socjalistyczny". I nie zająknął się, że za ciężką pracę rozbijania Unii dostaliby z unijnej kasy sowite wynagrodzenie w euro."

Cały tekst: wyborcza.pl/1,75968,15243253,Ida_narodowcy_wysadzic_Bruksele.html#ixzz2sXb8HIjF
    • Gość: gazeta Re: Nowa gwiazda SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.14, 12:56
      A w Rzeszowie Miro Karapyta ma działać z SLD wg.nieoficjalnej wiadomosci w "Super Nowościach"
      • Gość: paprykarz Re: Nowa gwiazda SLD IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.02.14, 13:35
        ...powinien z partii Ruchaczy
        • mr.paprykarz Re: Nowa gwiazda SLD 06.02.14, 14:19
          1,2,3 próba nicka ,wszyscy mnie widzą?
          • rzeszowski15 Re: Nowa gwiazda SLD 06.02.14, 21:29
            Zapomniałem o gwieździe Fuj Ruchu z Rzeszowa.Przyjmuję zakłady,,ze nie zbierze więcej jak 2% głosów
            twojruch.eu/wiadomosci/debaty/marta-niewczas-na-czele-podkarpackich-struktur-twojego-ruchu
            • rzeszowski15 Re: Nowa gwiazda SLD 11.02.14, 08:23
              Od tancerki go-go do kandydatki SLD na euro posła.Polska Ciociolina?
              3obieg.pl/weronika-marczuk-od-rurki-do-prezesurki
              • mr.paprykarz Re: Nowa gwiazda SLD 11.02.14, 09:02
                Jak byłem trochę młodszy to muszę się przyznać, wyruc*hałem kilka Ukrainek, kto wie, może nawet ta pani tam była...
                Moje spostrzeżenie było takie ,że jak się takiej zapytałeś -Skąd jesteś? to wszystkie odpowiadały, że ze Lwowa, wszystkie jak jedna :/
                • lodowy_pl Re: Nowa gwiazda SLD 11.02.14, 21:59
                  Czy trzeba być nacjonalistą, by mieć wątpliwości co do mechanizmów funkcjonowania Unii Europejskiej i jej naczelnych organów ?

P.s.
                  SLD ? To jeszcze naprawdę istnieje ?
              • przesmiewca-lux Re: Nowa gwiazda SLD 11.02.14, 22:10
                Bardzo mi się podoba txt "od rurki do prezesurki".

;-D
              • nie_rower1 Re: Nowa gwiazda SLD 12.02.14, 09:14
                w jewroparlamencie tez są rurki, będzie miała gdzie występować

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka