Dodaj do ulubionych

Skoro nie ma Polaków

15.02.14, 19:59
w ojczyźnie Hitlera,to w ramach retorsji zabierzmy nadzwyczajne uprawnienia w wyborach oraz finansowanie Niemcom mieszkającym w naszym kraju.
wpolityce.pl/artykuly/74280-mniejszosc-polska-w-niemczech-to-spiacy-lew-ktorego-berlin-boi-sie-obudzic-i-dlatego-jej-nie-uznaje-udowadnia-to-mniejszosc-niemiecka-w-polsce
Obserwuj wątek
    • robert_jesus_resmanowicz Re: Skoro nie ma Polaków 15.02.14, 20:12
      przestań cytować to propagandowe gó... ...MIśka sie z ciebie smieje
      • rzeszowski15 Re: Skoro nie ma Polaków 15.02.14, 21:15
        Myślę,żet to misi się sPOdoba?
        wpolityce.pl/wydarzenia/74336-uwaga-ostrzeg-tusk-jezdzi-po-kraju-i-maniakalnie-szuka-gdzie-by-tu-wepchnac-sie-przed-kamere-teraz-przesladuje-kamila-stocha
        • mr.paprykarz Re: Skoro nie ma Polaków 15.02.14, 21:31
          Panie prezesie to kto wygra?
    • 21_e_w_a Mylisz się Lechowski 15.02.14, 21:22
      W Niemczech nie ma żadnej mniejszości polskiej. Wszyscy co tu są dużej niż rok to się do polactwa nie przyznają tylko w ciszy i skupieniu czekają na niemieckie papiery. A ta grupa co każdego roku przyjedzie na 2 miesiące na spargiel i truskawki - SORRY nie ma i nie powinna mieć żadnych extra praw.
    • 21_e_w_a Coś ci opowiem Lechowski 15.02.14, 21:34
      2 tygodnie temu przyjechała moja kuzynka do Niemiec ( Dortmund ) z zamiarem pozostania na stałe. Przywiozła ze sobą męża i 9 letnie dziecko. Przy zapisywaniu córki do szkoły dyrektorka zaproponowała dla małej dodatkowe zajęcia z j. polskiego ( 3 godziny w tygodniu ). Kuzynka odmówiła a na to dyrektorka. " Tego się spodziewałam". I dalej . " Od nowego roku szkolnego mamy te zajęcia w programie ale na 32 (!) dzieci "polskich" przyjętych w tym roku do naszej szkoły tylko 4 osoby zapisały się na te lekcje "
      Tjaaa....więc o jakiej mniejszości my tu dyskutujemy ?
      • rzeszowski15 Re: Coś ci opowiem Lechowski 15.02.14, 21:43
        Nie nazywaj potomków folksdojczów Polakami
        • rzeszowski15 Re: Coś ci opowiem Lechowski 16.02.14, 10:51
          Przyjdzie czas,że jeszcze odbudujemy Rodło w Berlinie i w innych miastach ojczyzny Hitlera

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka