Dodaj do ulubionych

..........

18.03.06, 23:01
Na innych forach medycznych mnie nie chca. Tu , choc >BABE kochom< wytrzymac
trudno.No i co ja biedna mam zrobic?
Obserwuj wątek
    • p.atryk Moze zacznij pisa bloga ? n/t 18.03.06, 23:53
      • venes.sa Re: Moze zacznij pisa bloga ? n/t 18.03.06, 23:58
        Patryk, myslalam o Tobie.Potrzebuje madrej rady.
        • venes.sa Re: Moze zacznij pisa bloga ? n/t 19.03.06, 00:09
          Wiesz, jestem "nagietek".Czy >moze zacznij pisac bloga< znaczy(delikatnie) spadaj?
          • p.atryk Re: Moze zacznij pisa bloga ? n/t 19.03.06, 00:19
            A co rozumiesz przez "nagietek"?
            Pisanie bloga dziala terapeutycznie (powaznie).Piszac "terapeutycznie" mam na
            mysli:pozwala z dystansem odniesc sie do wlasnych problemow,przywraca rownowage
            emocjonalna,dziala kompensujaco i odtresowujaco.A co JA moge zrobic ,by ci
            ulzyc?
            • Gość: Chushek Re: Moze zacznij pisa bloga ? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.06, 00:36
              > A co JA moge zrobic ,by ci ulzyc?

Świnia...
            • venes.sa Re: Moze zacznij pisa bloga ? n/t 19.03.06, 00:40
              Widzialam kiedys taki film "Niewinne nagietki".Wierz albo nie, ja nie mam
              problemow typu rownowaga, emocja itp. Pomyslalam o Tobie(lokalizacja), ze
              moglbys podzielic sie ze mna, doradzic. Chodzi o wybor rezydencji.Chyba byla to
              pomylka.
              • p.atryk Re: Moze zacznij pisa bloga ? n/t 19.03.06, 01:02
                Nie widzialem "Niewinnych nagietkow".
                Problemy,problemy...zostawmy to.
                Najprosciej (przy rozwazaniach nad rezydentura) polegac na forach
                amerykanskich.Jesli chcesz napisac cos blizej-znasz adres skrzynki na portalu
                GW.
                • venes.sa Re: Moze zacznij pisa bloga ? n/t 19.03.06, 01:14
                  Patryk,Ty mnie nie odsylaj na fora amerykanskie. Nie chodzi o strone techniczna.
                  Ja chcialam wiedziec co Ty, majac pewne doswiadczenie wybralbys i
                  dlaczego.Powiem jeszcze, step1- 260, chirurgia, interna, pediatria, gin
                  -pol,neurologia A - A+, reszta przed.Szkola z pierwszej dziesiatki. Co Ty wybralbys?
                  • p.atryk to juz nie pisz tego bloga... 19.03.06, 01:27
                    Dziwne (co najmniej) pytania zadajesz.Wybor zalezy tez od
                    zainteresowan,predyspozycji i ogolnego "planu na zycie".Nie tylko od ilosci
                    punktow,nie sadzisz?
                    Teraz i tak wychodze (wybacz sobota wieczor ma swoje prawa :) ) ale i tak nie
                    uwazam tego forum za stosowne miejsce do dalszych rozwazan na ten
                    temat.Powoduje mnie troska o ciebie-chyba nie chcesz by swoje glebokie
                    przemyslenia zamieszczala tu chluba emigracji,uosobienie kultury i
                    kindersztuby,kobieta sukcesu i wybitny znawca problematyki opieki zdrowotnej w
                    USA i Polsce ?
                    P.S. Dla ulatwienia dodam,ze jest to osoba biegle poslugujaca sie i polskim i
                    angielskim w mowie i pismie,laureatka nagrody miesiaca za znajomosc ortografii
                    w obu jezykach.Z wyroznieniem za innowacyjna pisownie "son of the
                    BITH",parokrotnie powielona zreszta (literowek sie nigdy nie czepiam).
                    • venes.sa Re: to juz nie pisz tego bloga... 19.03.06, 01:35
                      OK
                    • maga_luisa Re: to juz nie pisz tego bloga... 19.03.06, 10:54
                      Patryk, nie chciałabym być Twoim wrogiem :DDD
                      • p.atryk Mago... 19.03.06, 13:02
                        Ja nie mam wrogow :))). Jestem b.przyjaznie nastawiony do swiata i ludzi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka