Dodaj do ulubionych

Więcej wyobraźni!

04.03.14, 19:23
"Jest możliwość rozbudowy tej hali. Takie rozwiązanie będzie o wiele tańsze niż budowa nowej hali na osiedlu Zwięczyca - mówią rzeszowscy urzędnicy."

Przecież już raz rozbudowano ową halę! Ile razy można?
Dobrze, że kiedyś nie zdecydowano się rozbudować halę niegdysiejszego WOSiR. Może dziś, kolejny raz, rozbudowywalibyśmy ją? ;-((

Cały tekst: rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,15559085,Rzeszowska_hala_na_Podpromiu_do_rozbudowy_.html#ixzz2v1FyCQKh
Obserwuj wątek
    • rzeszowski15 Re: Więcej wyobraźni! 04.03.14, 19:49
      Mozesz chociaz raz napisac pare zdan bez znakow zapytania?,....bo nie wiem czy jestes za rozbudowa przedmiotowej hali,czy przeciwko.
      • wislocki12 Re: Więcej wyobraźni! 04.03.14, 20:14
        Jesteś naprawdę tak mało inteligentny, że nie potrafisz pojąć, iż jestem zwolennikiem budowy nowej hali w Zwięczycy i przeciw rozbudowie hali na Podpromiu? No tak - nie rozumiesz pytajników! ;-))
        PS. Już raz namawiałem Cię, abyś przestał wypowiadać się w sprawach miasta, w którym, zapewne, tylko bywałeś?
    • wislocki12 Re: Więcej wyobraźni! 04.03.14, 20:08
      Jesteś naprawdę tak mało inteligentny i nie potrafisz pojąć, że jestem za budową nowej hali w Zwięczycy?
      • rzeszowski15 Re: Więcej wyobraźni! 04.03.14, 20:16
        Jednak nie potrafisz....
        • wislocki12 Re: Więcej wyobraźni! 04.03.14, 20:40
          Ja piszę:
          "Jesteś naprawdę tak mało inteligentny i nie potrafisz pojąć, że jestem za budową nowej hali w Zwięczycy?"
          A Ty odpowiadasz:
          "Jednak nie potrafisz...."
          No tak, mam wrażenie, że twój intelekt przekracza wszelkie bariery! ;-))
          PS. Co się pije na Florydzie?
          • rzeszowski15 Re: Więcej wyobraźni! 04.03.14, 20:51
            Margarite,Corone,soki...
            • wislocki12 Soki na końcu? ;-(( 04.03.14, 20:59
              No tak, rozumiem! Tylko dlaczego soki na końcu?
              • rzeszowski15 Re: Soki na końcu? ;-(( 04.03.14, 21:03
                Dlaczego nie?
                • mr.paprykarz Re: Soki na końcu? ;-(( 04.03.14, 21:16
                  Uwaga na aligatory !
                  • rzeszowski15 Re: Soki na końcu? ;-(( 04.03.14, 21:24
                    Aligatorow nie widzialem.Pancerniki natomiast gniezdza sie w okolicy.
                    • wislocki12 A lotniskwce? 04.03.14, 21:52
                      A lotniskowce? ;-))
                    • wislocki12 A lotniskowce? 04.03.14, 21:54
                      Miało być " A lotniskowce?". Przepraszam! ;-((
                      • mr.paprykarz Re: A lotniskowce? 04.03.14, 21:59
                        No tak! Putin nie robi wojny to się wam humory poprawiły...
                      • rzeszowski15 Re: A lotniskowce? 04.03.14, 22:01
                        W Tampie,gdy przejezdzalem w drodze do Clearwater widzialem ogromne statki pasazerskie.Lotniskowce pewnie w drodze nad Bosfor?!
                        • mr.paprykarz Re: A lotniskowce? 04.03.14, 22:21
                          W Tampie zmarł płk. Kukliński. Wiedziałeś?
                          • rzeszowski15 Re: A lotniskowce? 04.03.14, 23:06
                            Przypomniales mi..
                        • wislocki12 Re: A lotniskowce? 04.03.14, 23:13
                          "W Tampie,gdy przejezdzalem w drodze do Clearwater widzialem ogromne statki pasazerskie.Lotniskowce pewnie w drodze nad Bosfor?!"
                          No tak, "ogromne statki pasażerskie" i lotniskowce - to prawie to samo! ;-)) I wszystko to nad Bosfor?
                          • rzeszowski15 Re: A lotniskowce? 05.03.14, 02:05
                            Statki pasazerskie wyplywaja stad na karaiby.Zabukowac Ci rejs?
                            • wislocki12 Lotniskowcem przez Bosfor! 05.03.14, 19:47
                              Wolałbym na lotniskowiec przez Bosfor! ;-))
                              • rzeszowski15 Re: Lotniskowcem przez Bosfor! 05.03.14, 20:42
                                Podaj namiary.Zadzwonie do Pentagonu,bo wlasnie sie tam zblizaja
                                wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114912,15561207,Kryzys_na_Krymie__Wojska_rosyjskie_na_polwyspie__Kerry.html#BoxSlotI3img
                                • wislocki12 Niezatapialny 05.03.14, 22:37
                                  Mam jeszcze tylko nadzieję, że amerykańscy analitycy wykażą się większymi talentami strategicznymi niż Ty i zrezygnują z wprowadzenia swoich lotniskowców do kałuży, którą zwykliśmy nazywać Morzem Czarnym! Tam już jeden lotniskowiec, i to niezatapialny, jest! Nazywa się Krym!
                                  PS. Zamawiam bilet tylko do Bosforu! ;-((
    • wislocki12 A co z halą? 04.03.14, 21:21
      Tylko co z tą halą? ;-))
      • mr.paprykarz Re: A co z halą? 04.03.14, 21:31
        A nie lepiej lodowisko? ( Zadaszone ma się rozumieć), albo tor bobslejowy!
        • wislocki12 Re: A co z halą? 04.03.14, 22:00
          Masz rację, można byłoby curling uprawiać... ;-))
          • rzeszowski15 Re: A co z halą? 06.03.14, 00:41
            piszesz;
            Mam jeszcze tylko nadzieję, że amerykańscy analitycy wykażą się większymi talentami strategicznymi niż Ty i zrezygnują z wprowadzenia swoich lotniskowców do kałuży, którą zwykliśmy nazywać Morzem Czarnym! Tam już jeden lotniskowiec, i to niezatapialny, jest! Nazywa się Krym!
            PS. Zamawiam bilet tylko do Bosforu! ;-((

Wiem ze Ty jestes lepszym analitykiem jak Ci z Pentagonu.A moze nawet napoleonem!?
            • wislocki12 Nie podlizuj się 06.03.14, 01:07
              Piszesz:
              "Wiem ze Ty jestes lepszym analitykiem jak Ci z Pentagonu.A moze nawet napoleonem!?"
              Nie podlizuj się! ;-))
              • rzeszowski15 Re: Nie podlizuj się 06.03.14, 01:45
                Staram sie!.Wiesz juz cos wiecej o tym lotniskowcu?.Uda mu sie wplynac,czy beda prosic o pomoc Putina?
                • wislocki12 Sadzawka czyli pułapka 06.03.14, 23:03
                  Nadal nic z tego nie rozumiesz! Morze Czarne dla każdego lotniskowca to sadzawka i w związku z tym... pułapka! Czy widziałeś kiedykolwiek lotniskowiec na Bałtyku, nie licząc "Grafa Zeppelina", ale to przecież całkiem inna historia?
                  PS. Tu nie chodzi o pomoc Putina. Tu chodzi o instynkt samozachowawczy ewentualnych gości! ;-))
                  • rzeszowski15 Re: Sadzawka czyli pułapka 06.03.14, 23:25
                    Mam zasade,ze nie dyskutuje o gwiazdach,bo sie nie znam na astronomii.Zupelnie nie mam tez pojecia o wspolczesnej strategii wojskowej.Wiem jedno!.Skoro specjalisci z Pentagonu zdecydowali sie wyslac ten lotniskowiec,w ten rejon,to wiedza co robia.A Ty jnatomiast,jak zwykle bijesz piane,bo przeciez nie masz zielonego pojecia,o sztuce walk, przy uzyciu lotniskowcow.
                    • wislocki12 Radio Erewań nad Bosforem 06.03.14, 23:51
                      "Niezależna" informuje: "Turcja wydała zgodę, by amerykański wojenny okręt przepłynął przez cieśninę Bosfor. Nie wiadomo, czy chodzi o Amerykański lotniskowiec USS George H.W. Bush, który stoi na wysokości portu w Pireusie w południowo-wschodniej Grecji." To trochę jak z tym rowerem z Radia Erewań! ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka