Dodaj do ulubionych

Czy Korwin - Mikke jest normalny?

01.04.14, 11:44
Czy Korwin - Mikke jest normalny?
Ostatnio słuchałem jego rozmowy z pewnym dziennikarzem i tak się właśnie zastanawiam.
Zwyzywał redaktora od debilów i skończył wywiad
hahah
Obserwuj wątek
    • kulinarny.robert Re: Czy Korwin - Mikke jest normalny? 01.04.14, 12:36
      ja go zawsze miałem za przygłupa - to facio pokroju Lechowskiego tylko ma mniej kompleksów - jeszcze nie upadł tak nisko aby udawać wyjazdy do ameryki
      • rz2014 Re: Czy Korwin - Mikke jest normalny? 01.04.14, 12:44
        Korwin ma coś z głową a conajmniej ma problemy osobowościowe.
        Czasami jest jednak śmieszny ze swoimi pomysłami z kosmosu typu: monarchia
      • rzeszowski15 Re: Czy Korwin - Mikke jest normalny? 01.04.14, 12:46
        O robus!.Nie kazdy robus jedzac sledzia,czuje smak lososia jak Ty.i oczywiscie budze sie o 3 czy 4 w nocy aby takiemu kretynowi jak Ty udowodnic ze pisze z Ameryki?.Tobie juz zupelnie odbilo!
        • kulinarny.robert Re: Czy Korwin - Mikke jest normalny? 01.04.14, 12:55
          mnie odbiło ? jestem na miejscu - w stanach byłem 5 dni , lecę w pażdzierniku na miesiąc lub półtora z Michaliną - wczoraj pytałem czy jestes w PL naszego wspólnego znajomego i powiedział ze widuje cie jak robisz zakupy codziennie ...mnie odbiło struclu ? teraz sie przeloguj i sie obroń sam jako inny przypał - a na łososia idę za godzinę ..widać ze ten łosoś ci spać nie daje zakompleksiona maso ...
    • wislocki12 Megaloman i kabotyn 01.04.14, 21:22
      Czy jest normalny? Tak, regularny, ba, wręcz, kliniczny przypadek megalomana i kabotyna! ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka