Dodaj do ulubionych

Zostanę moderatorem forum

03.04.14, 22:40
Witam was, drodzy forowicze. Zostałem wybrany na społecznego moderatora forum. Obejmę tą funkcję od poniedziałku.

W związku z tym informuję - oprócz regulaminu forum, będzie tu obowiązywał mój regulamin. Nie będę tolerował chamstwa, spamowania, pisania o pierdołach typu kolacja czy obiad (łosoś), krytyki religii i kościoła. Komu nie odpowiada mój regulamin, musi pożegnać się z forum.

Musicie się dostosować albo ban. Przykro mi.
Obserwuj wątek
    • lupus1020 Re: Zostanę moderatorem forum 03.04.14, 22:42
      Od razu mówię - całe to zapijaczone towarzystwo wzajemnej adoracji piszące po alkoholu po ciężkim dniu pracy przy podcieraniu tyłków będę mieć na oku. To jest forum o Rzeszowie - miejsce do krytykowania miasta, a nie jakichś głupich wywodów.
      • jozwa50 Re: Zostanę moderatorem forum 03.04.14, 22:56
        Faktycznie Jakubowska się nie spisała. Ale może inny specjalista da radę. Bo przypadek z lupusa dość beznadziejny
        • urke66 Re: Zostanę moderatorem forum 03.04.14, 23:11
          Żadne odkrycie. Większość bywalców na tym forum to co najmniej osoby uzależnione od tej aktywności lub wręcz z odchyłkami od normy psychicznej. Codziennie obiecują sobie zająć się czymś pożytecznym i codziennie przegrywają bitwę z samym sobą i nerwowo sprawdzają czy ktoś im odpowiedział.
    • przesmiewca-lux Re: Zostanę moderatorem forum 03.04.14, 23:10
      lupus1020 napisał:

> Witam was, drodzy forowicze. Zostałem wybrany na społecznego moderatora forum.
      > Obejmę tą funkcję od poniedziałku.

Mam nadzieję, że choć spróbujesz polubić Rzeszów, którego chyba szczerze nienawidzisz i innych ludzi. Szczególnie Rzeszowian.

Trzymam kciuki.
    • wislocki12 Re: Zostanę moderatorem forum 03.04.14, 23:12
      Lupus to brzmi dupnie!
    • lupus1020 Wkręciłem was :) 03.04.14, 23:23
      Wkręciłem was, wiedziałem że mi się uda :)
      • wislocki12 Sam siebie wkręciłeś 03.04.14, 23:45
        No tak, lapsus to brzmi dupnie, niestety. ;-))
        • lupus1020 Re: Sam siebie wkręciłeś 04.04.14, 00:11
          To 12 to pewnie rozmiar twojego małego.
          • wislocki12 Wejście smoka 04.04.14, 00:18
            Czy mam rozumieć, że właśnie zainaugurowałeś swoje urzędowanie? No tak, wejście smoka! Jestem absolutnie zachwycony! Tak trzymać!!! ;-)
            • lupus1020 Re: Wejście smoka 04.04.14, 00:20
              Pisałem że was wkręciłem, za dużo pijesz. Przejdź chociaż na wino, a nie żłopiesz wódkę jak stary sekretarz.
              • wislocki12 Jurek czy Waldek? 04.04.14, 00:43
                No tak, nawet rzeszowski15 nie da Ci rady! Taka w Tobie moc! ;-))
                PS. Ciekawe, kto jest bardziej szumny - Jurek czy Waldek? ;-))
    • wislocki12 Zostanę moderatorem 04.04.14, 00:45
      "Śpiewac kazdy może...!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka