Dodaj do ulubionych

czy to prawda ?

29.04.14, 13:27
Urzędnicy przyjrzą się goliźnie w reklamie
Rzecznik praw obywatelskich alarmuje, że roznegliżowane kobiety demoralizują konsumentów. Domaga się interwencji UOKiK – donosi "Puls Biznesu".

biznes.onet.pl/urzednicy-przyjrza-sie-goliznie-w-reklamie,18490,5634459,1,prasa-detal
Mnie jakoś nie demaralizują czy to znaczy że jestem już zdemoralizowany ?

Obserwuj wątek
    • kulinarny.robert Re: czy to prawda ? 29.04.14, 13:29
      jak ktos lubi chłopców to go nagie kobiety denerwują :-) stąd sukienkowi nie pozwalają kobietom z odkrytym dekolem i mini wchodzic do swiątyń między innymi na przykład ;-)
    • ouimet Re: czy to prawda ? 29.04.14, 14:17
      21_a_w_e napisał
      Mnie jakoś nie demoralizują czy to znaczy że jestem już zdemoralizowany ?

he,he.he...moze daja co zbyt duzo bromu do posilkow i nie masz skojarzen?:))))
      Zreszta wiekszosc Helmutow to pedaly,wiec...gawedy o demoralizacji raczej chybionym tematem:)
      • 21_a_w_e Re: czy to prawda ? 29.04.14, 14:53
        ouimet napisał:
        > Zreszta wiekszosc Helmutow to pedaly,wiec...gawedy o demoralizacji raczej chybi
        > onym tematem:)

Ha ha - Helmuty piją wódkę z Putinem na urodzinach ex-kanclerza a polskie rycerzyki od machania szabelką dławią się jabłkami których ruskie nie chcą od nich kupić. Jedni to pedały a drudzy uważają że prezerwatywa to grzech. Mądrości nie da się wymodlić na kuckach przed obrazkiem polskiego świętego. Sorry - taki mamy klimat
        • ouimet klimat.... 29.04.14, 15:37
          Sorry - taki mamy klimat

Klimat klimatem,a nie pracujace szare komorki w otchlaniach twojej czaszki to inszy fakt:)
          • wislocki12 Otchłanie czaszki ouimeta 29.04.14, 20:23
            No tak, jeżeli czyjeś komórki mózgowe nie pracują tak, jak "komórki w otchłaniach czaszki" ouimeta, niechybny to znak, że... nie pracują! ;-))
    • rz2014 Re: czy to prawda ? 29.04.14, 20:32

Urzędnicy przyjrzą się goliźnie w reklamie
      Rzecznik praw obywatelskich alarmuje, że roznegliżowane kobiety demoralizują konsumentów. Domaga się interwencji UOKiK – donosi "Puls Biznesu".

TO SĄ JAJA - TYLKO W POLSCE TAKIE RZECZY, POPIER....NY KRAJ
    • wislocki12 Nierówne traktowanie 29.04.14, 20:44
      "Zdaniem Ireny Lipowicz, kampanie reklamowe epatujące golizną naruszają zbiorowe interesy konsumentów - szczególnie dzieci, osób starszych i niepełnosprawnych."
      Mam wrażenie, że mamy tu do czynienia z nierównym traktowaniem, szczególnie... niepełnosprawnych! ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka