Dodaj do ulubionych

Lokal na 18 urodziny?

08.06.14, 17:10
Witam,
piszę z zapytaniem czy znacie jakąś fajną miejscówkę w Rzeszowie gdzie można urządzić sobie 18 urodziny? Wzięło by udział w tej "imprezie" około 25 osób. Koszty powiedziałbym, że średnie. Nie chcę nic bardzo luksusowego i drogiego, ale i nie najtańszego, obskurnego pabu w Rzeszowie.
Liczę na waszą pomoc ;)
PS. Oczekuje, że nie otrzymam odpowiedzi typu: "zaprosisz mnie?" "poszukaj sobie w google" - od tego jest forum, aby się czegoś dowiedzieć! :)
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • rz2014 Re: Lokal na 18 urodziny? 08.06.14, 19:24
      Stary Browar Rzeszowski, tylko, że troszkę droższy ale klimat super i piwko I klasa
    • wislocki12 "Cafe Cela" 08.06.14, 22:15
      Polecam "Cafe Cela" w obiektach Policji przy ul. Dąbrowskiego! ;-))
      • wislocki12 Re: "Cafe Cela" 30.01.15, 23:02
        Nie do końca tylko rozumiem, czy owa "Cela" korzysta z usług Policji, czy wprost przeciwnie? ;-))
    • giaur69 Re: Lokal na 18 urodziny? 30.01.15, 15:33
      Pub Rambla - w rynku, super wystrój, średniej wielkości, najlepszy stosunek jakości do ceny, dużo 18tek fb.com/PubRambla a nr 609833893, pozdrawiam
    • karolchojniak5 Re: Lokal na 18 urodziny? 07.08.17, 14:04
      Witaj Skaron,
      najłatwiej będzie Ci sprawdzić lokal na urodziny na Lokalowo.
      Określasz na ile osób chcesz dokonać rezerwacji (w zaawansowanym wyszukiwaniu), jakiego typu impreza to będzie i co chcesz zarezerwować: salę/stolik/cały lokal i dostajesz gotowe propozcje lokali. Możesz zobaczyć wnętrze, pobrać przykładową ofertę etc. Mam nadzieję, że pomogłem ;)!
    • magdabum Re: Lokal na 18 urodziny? 30.01.20, 12:28
      Polecam Kręgielnie Bowling Club Jarosław Sama robiłam tam 18 córki polecam wszystkim naprawde wiele zabawy i wesoła atmosfera :) www.kregielniajaroslaw.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka