lechowski51 31.10.14, 22:22 www.youtube.com/watch?v=nzGqBZFAx80 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wislocki12 Tobie to nie przeszkadza? 31.10.14, 23:01 Przepraszam, czy to aby nie Ty pomawiałeś mnie o nadużywanie techniki kopiuj-wklej? Jak rozumiem, Tobie to nie przeszkadza! :-)) PS. I nic od siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
smalltownboy Re: Jutro Wszystkich Swietych 31.10.14, 23:47 Śmierci nie ma. Tzn. fizyczna jest, ale świadomość zostaje. Michael Newton - Past Life Therapy (NAPISY PL) - Część 1 z 5 Polecam obejrzeć, a raczej posłuchać tego człowieka. To jest część pierwsza. Po jej skończeniu trzeba sobie przestawić na 2,3,4 i tak do 5. Całość ma około 43 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Jutro Wszystkich Swietych 01.11.14, 01:00 I myślisz, że dzięki temu rozpieprzysz ów 25-letni układ? Bóg z Tobą! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
21_a_w_e Re: Jutro Wszystkich Swietych 02.11.14, 11:36 Dobra okazja Lechowski aby spotkac sie z rodzina i nachlac. Taka to u ciebie juz tradycja. Odpowiedz Link Zgłoś
przesmiewca-lux Re: Jutro Wszystkich Swietych 02.11.14, 11:40 21_a_w_e napisał(a): > Dobra okazja Lechowski aby spotkac sie z rodzina i nachlac. Taka to u ciebie ju > z tradycja. A ty znowu mierzysz innych swoją miarą. Ehhhhhhh.... Odpowiedz Link Zgłoś
21_a_w_e Re: Jutro Wszystkich Swietych 02.11.14, 12:21 Jak masz z tym problem, to po co czytasz i glupio komentujesz. Jakis taki malo logiczny jestes. Zreszta logika w twoim kraju to taki wyraz obcy, ktorego nikt jeszcze na polski nie przetlumaczyl sensownie. Odpowiedz Link Zgłoś
przesmiewca-lux Re: Jutro Wszystkich Swietych 02.11.14, 12:53 21_a_w_e napisał(a): > Jak masz z tym problem, Przykro mi, ale odwrotnie do ciebie nie nadużywam, więc nie mam problemu alkoholowego. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
21_a_w_e Re: Jutro Wszystkich Swietych 02.11.14, 12:58 Ty nawet nie rozumiesz o czym ja pisze. Blödmann !! Odpowiedz Link Zgłoś
przesmiewca-lux Re: Jutro Wszystkich Swietych 02.11.14, 13:16 21_a_w_e napisał(a): > Ty nawet nie rozumiesz o czym ja pisze. Jesteś pewny? ;-D > Blödmann !! A ja Krzysztof. Miło mi ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
21_a_w_e Re: Jutro Wszystkich Swietych 02.11.14, 15:54 :-) Bawi mnie to jak sie lizesz byle tylko miec ostatnie zdanie. Podobnie jak ostatnio jeden Polaczek co sie zwijal bo nie wiedzial skad w tapicerce jego samochdu trefne fajki sie wziely.:-) Odpowiedz Link Zgłoś
przesmiewca-lux Re: Jutro Wszystkich Swietych 02.11.14, 20:41 21_a_w_e napisał(a): > :-) Bawi mnie to jak sie lizesz byle tylko miec ostatnie zdanie. To zaiste ciekawe, że kogokolwiek może bawić "moje lizanie". Cokolwiek to znaczy ;-D > Podobnie jak ostatnio jeden Polaczek co sie zwijal bo nie wiedzial skad w tapicerce jego samo > chdu trefne fajki sie wziely.:-) Twoja argumentacja jest mocno dowolna, aczkolwiek godna ciebie. Po prostu świetna ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
21_a_w_e Re: Jutro Wszystkich Swietych 02.11.14, 21:28 CMOKan ciebie na dobranoc ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
przesmiewca-lux Re: Jutro Wszystkich Swietych 03.11.14, 10:42 21_a_w_e napisał(a): > CMOKan ciebie na dobranoc ;-) Przykro mi, ale jestem zdecydowanie heteroseksualny. Wiec homusiowy CMOK nie daje ci żadnych szans. Poza tym nie lubię nadzorców rolnych o bliżej nieokreślonej nacji i kulturze zapóźnionego kulturowo folksdojcza. Z tego powodu szukaj szczęścia gdzie indziej i cmokaj sobie innych. P.S. Jako, że istoty małoskomplikowane mogą mieć problemy z nomenklaturą i zrozumieniem, to objaśnię i wytłumaczę kolokwialnie jak prostakowi. Powyższe oznacza, że lubię wyłącznie kobiety i gardzę pedałami cmokającymi facetów przez internet. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś