Dodaj do ulubionych

Jutro Wszystkich Swietych

31.10.14, 22:22
www.youtube.com/watch?v=nzGqBZFAx80
Obserwuj wątek
    • wislocki12 Tobie to nie przeszkadza? 31.10.14, 23:01
      Przepraszam, czy to aby nie Ty pomawiałeś mnie o nadużywanie techniki kopiuj-wklej? Jak rozumiem, Tobie to nie przeszkadza! :-))
      PS. I nic od siebie?
    • smalltownboy Re: Jutro Wszystkich Swietych 31.10.14, 23:47
      Śmierci nie ma. Tzn. fizyczna jest, ale świadomość zostaje.

Polecam obejrzeć, a raczej posłuchać tego człowieka. To jest część pierwsza. Po jej skończeniu trzeba sobie przestawić na 2,3,4 i tak do 5. Całość ma około 43 minut.
      • wislocki12 Jutro Wszystkich Swietych 01.11.14, 01:00
        I myślisz, że dzięki temu rozpieprzysz ów 25-letni układ? Bóg z Tobą! ;-))
    • 21_a_w_e Re: Jutro Wszystkich Swietych 02.11.14, 11:36
      Dobra okazja Lechowski aby spotkac sie z rodzina i nachlac. Taka to u ciebie juz tradycja.
      • przesmiewca-lux Re: Jutro Wszystkich Swietych 02.11.14, 11:40
        21_a_w_e napisał(a):

> Dobra okazja Lechowski aby spotkac sie z rodzina i nachlac. Taka to u ciebie ju
        > z tradycja.

A ty znowu mierzysz innych swoją miarą.
        Ehhhhhhh....
        • 21_a_w_e Re: Jutro Wszystkich Swietych 02.11.14, 12:21
          Jak masz z tym problem, to po co czytasz i glupio komentujesz. Jakis taki malo logiczny jestes. Zreszta logika w twoim kraju to taki wyraz obcy, ktorego nikt jeszcze na polski nie przetlumaczyl sensownie.
          • przesmiewca-lux Re: Jutro Wszystkich Swietych 02.11.14, 12:53
            21_a_w_e napisał(a):

> Jak masz z tym problem,

Przykro mi, ale odwrotnie do ciebie nie nadużywam, więc nie mam problemu alkoholowego.

;-D

• 21_a_w_e Re: Jutro Wszystkich Swietych 02.11.14, 12:58
            Ty nawet nie rozumiesz o czym ja pisze. Blödmann !!
            • przesmiewca-lux Re: Jutro Wszystkich Swietych 02.11.14, 13:16
              21_a_w_e napisał(a):

> Ty nawet nie rozumiesz o czym ja pisze.

Jesteś pewny? ;-D

> Blödmann !!

A ja Krzysztof. Miło mi ;-D
              • 21_a_w_e Re: Jutro Wszystkich Swietych 02.11.14, 15:54
                :-) Bawi mnie to jak sie lizesz byle tylko miec ostatnie zdanie. Podobnie jak ostatnio jeden Polaczek co sie zwijal bo nie wiedzial skad w tapicerce jego samochdu trefne fajki sie wziely.:-)
                • przesmiewca-lux Re: Jutro Wszystkich Swietych 02.11.14, 20:41
                  21_a_w_e napisał(a):

> :-) Bawi mnie to jak sie lizesz byle tylko miec ostatnie zdanie.

To zaiste ciekawe, że kogokolwiek może bawić "moje lizanie". Cokolwiek to znaczy ;-D

> Podobnie jak ostatnio jeden Polaczek co sie zwijal bo nie wiedzial skad w tapicerce jego samo
                  > chdu trefne fajki sie wziely.:-)

Twoja argumentacja jest mocno dowolna, aczkolwiek godna ciebie. Po prostu świetna ;-D
                  • 21_a_w_e Re: Jutro Wszystkich Swietych 02.11.14, 21:28
                    CMOKan ciebie na dobranoc ;-)
                    • przesmiewca-lux Re: Jutro Wszystkich Swietych 03.11.14, 10:42
                      21_a_w_e napisał(a):

> CMOKan ciebie na dobranoc ;-)

Przykro mi, ale jestem zdecydowanie heteroseksualny. Wiec homusiowy CMOK nie daje ci żadnych szans. Poza tym nie lubię nadzorców rolnych o bliżej nieokreślonej nacji i kulturze zapóźnionego kulturowo folksdojcza. Z tego powodu szukaj szczęścia gdzie indziej i cmokaj sobie innych.

P.S.
                      Jako, że istoty małoskomplikowane mogą mieć problemy z nomenklaturą i zrozumieniem, to objaśnię i wytłumaczę kolokwialnie jak prostakowi.

Powyższe oznacza, że lubię wyłącznie kobiety i gardzę pedałami cmokającymi facetów przez internet.

;-D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka