Dodaj do ulubionych

Fotograf na chrzest Rzeszów projektant bł karoliny

17.03.15, 09:08
Witam jako iż moja córka niedawno przyszła na świat w najbliższym czasie będę potrzebowała fotografa który utrwali jej Chrzest Święty który odbędzie się w Rzeszowie na osiedlu projektant przy bł Karoliny. Wobec tego chciałam zapytać czy polecicie mi jakiegoś fotografa w przystępnej cenie który zrobi nam fajne zdjęcia? Nie wiem ile bierze taki fotograf ale chciałabym się zmieścić w kwocie nie więcej niż 500zł
Będę wdzięczna za pomoc tylko nie podawajcie mi takich co dopiero zaczynają bo tacy mnie nie interesują chce mieć piękne zdjęcia z tej uroczystości!
Dziękuje Lena
Obserwuj wątek
    • patrycjamisiarzyk Re: Fotograf na chrzest Rzeszów projektant bł kar 17.03.15, 09:28
      Ja miałam na chrzcie naszego Antosia fotografa ktory nazywa sie Filip Skrabacz . Jego strona to www.photofil.pl i powiem ci że byłam bardzo zadowolona po chrzcie jeszcze mielismy wspólne zdjecia z rodziną a i umówiliśmy sie juz na sesję z maluchem aby mieć pamiątkę. Moja koleżanka z pracy wzięła go na swój slub i do dzisiaj chwali się foto książką i pięknymi zdjęciami
      • patrycjamisiarzyk Re: Fotograf na chrzest Rzeszów projektant bł kar 17.03.15, 09:31
        • patrycjamisiarzyk Re: Fotograf na chrzest Rzeszów projektant bł kar 17.03.15, 09:33
          Zapomniałam dodać ze Filip Skrabacz jest właśnie z tego osiedla Projektant w Rzeszowie wiec będziesz miała go pod nosem pozdrawiam i mam nadzieje ze pomogłam :)
      • lenakazyn Re: Fotograf na chrzest Rzeszów projektant bł kar 01.04.15, 09:12
        Dziękuje za namiary. Po wejściu na stronę --> Fotograf ślubny Rzeszów skontaktowałam się z panem Filipem Skrabacz i już w te święta będziemy robili chrzciny :) Cieszę się bo rodzinka z Poznania przyjedzie do mojej pociechy w końcu to chrzestni :) Więc trochę osób do fotografowania oprócz naszego maleństwa będzie :)
        pozdrawiamy
        • respberry90 Re: Fotograf na chrzest Rzeszów projektant bł kar 06.05.15, 11:36
          witam zapraszam do nas www.kraskastudio.pl :)
    • wislocki12 Fotograf na Chrzest Święty 17.03.15, 20:30
      Czy ów fotograf musi być po spowiedzi, że o komunii św. nie wspomnę? ;-))
      • foto-sar Re: Fotograf na Chrzest Święty 26.03.15, 07:52
        Zapraszam do skorzystania z moich usług fotograficznych. Link do portfolio : bkaczmarek.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka