Gość: Zibi IP: *.rsk.pl 12.04.02, 10:30 jak cholera . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jumbol Re: LUDZIEEEE!!!!!!............ ..FORUM SIADA !!!!!!!! 12.04.02, 10:46 Coś w tym jest. Co prawda nie jesteśmy w samym ogonie, ale ogólnie nie jest różowo. Jak mówią dyplomaci "jest dobrze choć nie jest krytycznie". Należy się tylko zastanowić, czy pisać tylko po to, żeby pisać, czy dyskutować o czymś konkretnym. Zastanówmy się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: LUDZIEEEE!!!!!!............ ..FORUM SIADA !!!!!!!! IP: *.rsk.pl 12.04.02, 11:05 jumbol napisał(a): > Coś w tym jest. Co prawda nie jesteśmy w samym ogonie, ale ogólnie nie jest > różowo. Jak mówią dyplomaci "jest dobrze choć nie jest krytycznie". > Należy się tylko zastanowić, czy pisać tylko po to, żeby pisać, czy dyskutować > o czymś konkretnym. Zastanówmy się. Tylko nie non stop o czyms konkretnym , bo to forum jeszcze bardziej padnie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Re: LUDZIEEEE!!!!!!............ ..FORUM SIADA !!!!!!!! IP: 213.25.255.* 12.04.02, 12:39 Według mnie dotychczasowa formuła "Hyde Parku" sprawdza się.Poważne tematy wywołują poważną dyskusję a czarny nieraz humor to najlepszy sposób ekspresji.Ustawianie kształtu uczestnictwa w forum może bardziej zaszkodzić niż pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oneway2 Re: LUDZIEEEE!!!!!!............ ..FORUM SIADA !!!!!!!! IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.02, 12:41 witam, w pitek zwykle przez chwile buszuje w internecie i zobaczylem to rozpaczliwe wasze "forum siada". To co pisaliscie dotychczas jest ok i zwracam sie do tych, ktorych raza wasze dosadne wypowiedzi - tak powinno byc bo to jest wolny, wciaz na szczescie, internet. Anonimowsc jaka daje jest piekna i pozwala do bolu byc szczerym. Oczywiscie powinno sie scigac oszustow, pedofili i innych wykolejencow, ktorzy wykorzystuja internet do tego co poprostu jest przestepstwem, ale wolnosc slowa to wolnosc slowa. Ukladni panowie z SLD sa do bani bo probuja za wszelka cene byc w porzadku, a sa dupkami - klasycznymi szczurami -tak okresla sie takich w biznesie i tyle. Kariera im sie marzy - nic nie umiem i nie wiem wiec zostane politykiem. Tak to teraz wyglada w Polsce i niestety nie tylko. Plusem jednak dla nich jest to, ze tu w ogole zagladaja, chociaz jestem pewien, ze wykorzystaja to i tak przeciwko nam- sooner or later. Nie chce mi sie jednak o tym mowic - szkoda mojego i waszego czasu. chcialem dorzucic cos od siebie w sprawie Rzeszowa, hipermarkwetow itp bo nie znalazlem nic na ten temat w waszych wypowiedziach. Obenosc tych "angoli i francozow" daje nam cos jeszcze - uczy. Mam to szczescie, ze pracuje, pracuje duzo i dlugo tzn koncze nie wczasniej niz w okolicach 17.30, a tez mam potrzeby. Co oferuje mi ci biedni, pokrzywdzeni lokalni kupcy? poza chlamem tym samych wszedzie: Europie, Rejtanie, Full markecie i innych. Znudzone, zajete soba panienki, ktore nie ukrywaja swojej niecheci do mnie, ze zaklocam im swiety spokuj- wala mnie szmatami po nogach bo przeciez o 18 juz musza byc na przystnku czy gdzies tam. Caly czas ruszaja wymalowanymi "usteczkami" pozerajac cos i biorac ode mnie pieniadze pluja serem. Widzialem kiedys taka pokrzywdzona panienke w telewizji jak sie skarzyla, ze zostala wywalona z pracy w hipermarkecie x "tylko za to, ze wypila lyk kawy". Oczywiscie, ze tak powinno byc! Od tego jest zaplecze i "przerwy sniadaniowe". I cale szczescie, ze udalo sie jakos temu pracodawcy ja wywalic bo nie jest to przy obecnych przepisach takie proste. Kazdy kto byl "na Zachodzie" i tam pracowal wie jak tam sie szanuje prace. Zeby wiecej zarabiac trzeba sie starac, to jest proste - wiecej zarobi nasz ekonom da nam wiecej bo bedzie mu na nas zalezalo. Jesli ktos w to nie wierzy to niech zalozy wlasny biznes -szybciutko sie przekona jak to jest jak pracownik cie okrada, kombinuje, a ty musisz za to placic, lub zacznie remont "rurki" i wpusci do domu "fachowcow". Umiemy juz wymagac, ale wciaz nie potrafimy sami pracowac. Pamietam jak zaraz po otwrciu Lec.. odpuscilem z zakupow widzac kolejke do kasy zostawiajac wozek. Podszedl do mnie dumny ochroniarz i kazal mi odniesc na polki towar jaki mialem w koszyku. Patrzylem na niego, a on nawet nie zdawal sobie sprawy z tego co zrobil i byl w szoku kiedy uslyszal, ze mam w dupie jego, te rzeczy w koszyku i sam koszyk (2 zl jego). O klienta trzeba dbac tylko, ze wiekszosc "lokalnych kupcow" rzeszowskich nadal nie wie jak to sie robi. Wydaje im sie ciagle, ze jestem idiota, ktoremu mozna odgrzac w mikrofali miesiecznego mielonego, podac go przez smierdzacego kelnera, sprzedac buty pomiedzy 10 a 18, i zadac za to wdziecznosci i horrendalnej kasy. Czytajac powody dlaczego pada handel w centrum miasta nigdzie nie znalazlem inf o tym, ze tam sie nie da dojechac i zaparkowac. Po 3 Maja (cmantarnej) i Grunwaldzkiej wloczyc maja sie czas tylko uczniowie i emeryci - ja nie mam czasu i jesli nie moge gdzies dojechac to na pewno nie dojde choc wiem, ze to jest zdrowe, ekologiczne itd. Kolejny temat knajpy.. Dlaczego (abstrahujac od cen)w Sfinksie jest full a np w Prohibicji nie, no bo w Sfinksie jest full, a w Prohibicji nie..to po pierwsze (po to sie idzie m.innymi do knajpy zeby byc wsrod ludzi), po drugie jest dobre oswietlenie (ucza tego, ale u nas trzeba widziec czy klient nie kradnie), po trzecie nie wisza w oknach wiesniackie firanki lub 'zaluzje pionowe", nie ma sztucznych kwiatkow, ani durnych suchych kompozycji (..dzielo zony wlasciciela..) po.. jest wielu mlodych, uwijajacych sie, nie napuszonych kelnerow; w kiblu nie wisi kartka "zachowaj czystosc" czyli chcesz miec czysto to sobie sprzatnij baranie-kliencie, a przeciez zarcie jest takie sobie tak naprawde. Troche to wyszlo przydlugie, ale tak mi sie wylalo wasze forum jest ok (to juz mowilem) i piszcie- nigdy nie wiadomo, kto to czyta - moze akurat ktos sie zastanowi.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zibi Re: Sprostowanie IP: *.rsk.pl 12.04.02, 12:58 Piszac , ze forum siada mialem na mysli tylko to , ze coraz mniej ludzi sie tutaj wypowiada . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: des Re: Sprostowanie IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 13:00 Gość portalu: Zibi napisał(a): > Piszac , ze forum siada mialem na mysli tylko to , ze coraz mniej ludzi sie > tutaj wypowiada . No bo dużo osób pracuje, a po pracy jest mnóstwo przyjemniejszych rzeczy niż ślęczenie przed monitorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: Sprostowanie IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 13:02 To wszystko wina Reformata. On to w większości nakręcał, teraz chyba poderwał jakąś laskę czy inne nieszczęście go spotkało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: des Re: Sprostowanie IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 12.04.02, 13:05 Gość portalu: radek napisał(a): > To wszystko wina Reformata. > On to w większości nakręcał, teraz chyba poderwał jakąś laskę czy inne > nieszczęście go spotkało. Pewnie rodzice zdecydowali się wyprowadzić na wieś, a w księgach parafialnych odkryto, że przodkowie z chłopstwa i koszernych, no i się synek załamał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilian Re: Sprostowanie IP: *.pp.rzeszow.pl 12.04.02, 13:11 Chodzą słuchy, że to rzeszowskie jeże zrobiły zrzutkę z pozostałości zimowych zapasów i wynajęły chłopaków z Pruszkowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reformat Re: Sprostowanie IP: 217.153.103.* 12.04.02, 14:44 Nie des na twe nieszczęście żyje plebsie. Nigdzie się nie wyprowadziłem i na razie tego nie paluje. Po prostu mam kilka spraw do załatwienia, ale co jakiś czas odwiedzam forum. Chociaż ostatnio jest mnie mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kilian Re: Sprostowanie IP: *.pp.rzeszow.pl 12.04.02, 15:53 Oj spieszyłbym się z tymi sprawami. Podobno wśróg chłopaków z Pruszkowa jest niejaki Zyzio-Szewc alias Wołowina Bez Kości. Specjalizacja-wyrób obuwia na miarę z łatwokrzepliwych materiałów. Znaki szczególne-lubi nucić piosenkę: "W butach z betonu nie ma wolnego pływania..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Sprostowanie IP: 217.96.44.* 21.04.02, 18:51 Chłopy razowe od komputerów! Wasze Forum musi siadać i wysiadać. Jest cały czas sterowane przez chłopaczków z "Gazety". Oni wam umiejętnie podrzucają tematy,podsycają też dyskusje. Wszystko, co sterowane jest sztuczne i łatwo wyczuwalne. Dyskutujcie więc między sobą, a jeże, łosie i jelenie zostawcie sobie samym... Odpowiedz Link Zgłoś