Dodaj do ulubionych

LuBlin w UE

IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 21.03.03, 14:07
Jak miasto przygotowuje się do wejścia do UE.
Czy UM szkoli swoich pracowników. Ile osób jest odpowiedzialnych za pisanie wniosków w o pieniądze?
Czy istnieje specjalny wydział się tym zajmujący? Czy każdy wydział ma osobę odpowiedzialną za przygotowywanie wniosków o pieniądze do UE dla tego Wydziału? Czy są jakieś programy miejskie co do np. edukacji i UE. Czy są one realizowane? Czy nasi RADNI czasami rozmawiają na ten temat? Co z tego wynika?
Co Ci ludzie tam teraz robią? wiem, wiem Renowacja Starego Miasta, bardzo się z tego cieszę, ale mnie ciągle rwie do przodu co dalej? co dalej? co jeszcze dla NASZYCH mieszkańców,Naszego miasta i regionu???? BEdzie bardzo dużo pieniędzy do wykorzystania....
Czy wszystkie instytucje współpracują ze sobą czy każdy sobie żepkę skrobie?Czy jest jakieś przedsięwzięcie gdzie wszyscy którzy realizujący programy mogą się spotkać, podyskutować, powiedzieć wprost co ich boli?
Czy jest tutaj jakieś bardziej myślenie ponad, a nie bo JA robię to,,,,aaaa ja robię tamto popatrz. Czy jest to wszystko rzeczywiście dla ludzi? Czy w gazetach jest specjalna rubryka Lublin (inne miasto regionu) a UE.Jak jest w mediach? (trochę mało czytam i oglądam)
Jak to wygląda w szkole? Czego dzieci się uczy? Jak to wygląda? Jak się przygotowuje naszych mieszkańców do wejścia do UE? Gdzie mogą zasięgnąć języka?
A może wogóle nie wejdziemy do UE :)
Obserwuj wątek
    • Gość: hm` Re: LuBlin w UE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.03, 15:02
      Objazdowa III Konferencja Eurosceptyczna, odbedzie sie 9 kwietnia w Lublinie.
      Jeszcze nie znam dokladnej lokalizacji tego wydarzenia. Organizatorem bedzie
      m.in. "Koliber".
      pozdr. hm`, ktory oczywiscie ma nadzieje, ze do UE nie wejdziemy.:]
      • pepperoni78 Re: LuBlin w UE 21.03.03, 15:41
        hm`, i co dalej??
        • Gość: Folkatka Re: LuBlin w UE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.03, 21:11

Wlasnie niedawno trójka naszych przewspaniałych radnych rodem z Ligi Posłów
          Rydzykowców zaprotestowała przeciwko informowaniu dzieci w szkołach na temat UE
          nazywajac to "indoktrynacją". Czyli, ze cos sie dzieje w tej materii.
          • Gość: hm` Re: LuBlin w UE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.03, 00:51
            Hm, chodzi o Kluby Europejskie. Niestety wiem z pierwszego zrodla, na czym one
            polegaja...to rzeczywiscie indoktrynacja.
            pozdr. hm`
    • Gość: Oszołom z RM Re: LuBlin w UE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.03, 18:43
      Gość portalu: akacja napisał(a):

> Jak miasto przygotowuje się do wejścia do UE.
      > Czy UM szkoli swoich pracowników. Ile osób jest odpowiedzialnych za pisanie
      wni
      > osków w o pieniądze?
      > Czy istnieje specjalny wydział się tym zajmujący? Czy każdy wydział ma osobę
      od
      > powiedzialną za przygotowywanie wniosków o pieniądze do UE dla tego Wydziału?
      C
      > zy są jakieś programy miejskie co do np. edukacji i UE. Czy są one
      realizowane?
      > Czy nasi RADNI czasami rozmawiają na ten temat? Co z tego wynika?
      > Co Ci ludzie tam teraz robią? wiem, wiem Renowacja Starego Miasta, bardzo się
      z
      > tego cieszę, ale mnie ciągle rwie do przodu co dalej? co dalej? co jeszcze
      dla
      > NASZYCH mieszkańców,Naszego miasta i regionu???? BEdzie bardzo dużo
      pieniędzy
      > do wykorzystania....
      > Czy wszystkie instytucje współpracują ze sobą czy każdy sobie żepkę skrobie?
      Czy
      > jest jakieś przedsięwzięcie gdzie wszyscy którzy realizujący programy mogą
      się
      > spotkać, podyskutować, powiedzieć wprost co ich boli?
      > Czy jest tutaj jakieś bardziej myślenie ponad, a nie bo JA robię to,,,,aaaa
      ja
      > robię tamto popatrz. Czy jest to wszystko rzeczywiście dla ludzi? Czy w
      gazetac
      > h jest specjalna rubryka Lublin (inne miasto regionu) a UE.Jak jest w
      mediach?
      > (trochę mało czytam i oglądam)
      > Jak to wygląda w szkole? Czego dzieci się uczy? Jak to wygląda? Jak się
      przygot
      > owuje naszych mieszkańców do wejścia do UE? Gdzie mogą zasięgnąć języka?
      > A może wogóle nie wejdziemy do UE :)

- a po jasną cholerę to wszystko??chyba tylko po to by kasą z Unii nabić kabzy
      urzędasów! Co to to nie!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka