Dodaj do ulubionych

trener personalny

02.11.16, 21:02
Zbliża się zima, na dworze deszczowo, nie chce się wychodzić z domu... skąd my to znamy co? Nie dajmy się jesiennej chandrze! Ruszmy się! Jeśli potrzebujecie motywacji to polecam trenera Tomasza Dudka. Jestem już po kilku treningach indywidualnych u niego i już widzę efekty. Poza ćwiczeniami sostosowanymi do mojego schorzenia, opracował też specjalną dietę która w połączeniu z treningiem daje niezłe rezultaty. Chciałam schudnąć na Sylwestra ale widzę taką poprawę że już na imprezie Andrzejkowej pochwalę się nową figurą :-) Jeśli mieszkacie w Rzeszowie, Przemyślu lub okolicach, to polecam trenerdudek.pl/, on line też trenuje
Obserwuj wątek
    • genia50 Re: trener personalny 02.11.16, 22:04
      Świetne są niektóre teściowe....ćwiczą nieżle..
    • rz2014 Re: trener personalny 03.11.16, 10:30
      REKLAMA.
      Dziękujemy Pani za sponsorowane "cenne rady".
    • seweryneczek Re: trener personalny 30.12.16, 19:23
      Kilka lat temu miałem mocną nadwagę i postanowiłem coś zrobić z moim ciałem. W dojściu do formy pomógł mi instruktor, trener Tomasz Dudek trenerdudek.pl/ wykupiłem u niego stały abonament na kilka miesięcy, wszystko mi przystępnie wytłumaczył, rozpisał dietę i trening, robię postępy, jestem zadowolony. Trenuje w Rzeszowie i Przemyślu
    • anna19601986 Re: trener personalny 02.05.17, 21:57

- Trener Dudek zajmuję się mną już kilka miesięcy i efekty są widoczne, nabrałam masy mięśniowej i zrzuciłam chyba z 5 kg tłuszczu, pas mniejszy o 8 cm. Trening to siłówka i kardio. Byłam grubawa, teraz już sylwetka jest bardziej atletyczna. Dietę rozpisaną mam ale nie jakaś restrykcyjną, ale zbilansowaną, a posiłki takie jakie lubię. Tutaj jest strona trenera Dudka trenerdudek.pl/ zajmuje się też trenowaniem on-line

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka