xxx131 08.10.04, 23:56 jesien idzie, macie cos na nostargie jesienna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ouimet Re: nostargia 10.10.04, 01:18 nostargia-to nowa dolegliwosc jesienna? tesknota,kac,czy biegunka?...a moze razem? Trzymam kciuki za Ciebie...Moze Cie nie rozedrze. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: nostargia 10.10.04, 10:30 ouimet napisał: > nostargia-to nowa dolegliwosc jesienna? > tesknota,kac,czy biegunka?...a moze razem? > Trzymam kciuki za Ciebie...Moze Cie nie rozedrze. > ;) Nostargia jest to choroba wywołana brakiem umiejętności posługiwania się językiem ojczystym. Rozróżniamy nostargię wiosenną, letnią, jesienną i zimową. Nostargia jest chorobą ciężką i wysoce utrudniającą choremu funkcjonowanie w społeczeństwie. Nie ma na nią skutecznego leku. Lekarze zwykle takim pacjentom zalecają dużą ilość prostej literatury......w zasadzie średniointeligentnym osobnikom powinno wystarczyć codzienne przeczytanie "super nowości". Chorzy o silnej psychice i dużej determinacji zwykle z czasem zdrowieją. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: nostargia 11.10.04, 07:01 xxx131 napisał: > dziekuje pani doktor Proszę uprzejmie :-))) A na jesienne smutki (bo chyba o to Ci chodziło) zalecam jesienną miłość. Nic tak nie energetyzuje jak nowe uczucie. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: nostargia 12.10.04, 12:55 > A na jesienne smutki (bo chyba o to Ci chodziło) zalecam jesienną miłość. ale gdzie ja znalesc? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: nostargia 12.10.04, 20:04 Gdzie znaleźć miłość ? Ona jest wszędzie.Trzeba tylko bardzo chcieć ją znaleźć i uważnie się rozglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: nostargia 13.10.04, 19:50 Bo źle szukasz. Źle patrzysz. Nie okazujesz, że szukasz. Ona.... miłość jest czasem w bardzo bliskiej i bardzo niepozornej osobie. Wystarczy czasem jedno słowo, jeden uśmiech, jedno spojrzenie i...... już jest. Nie jest trudno znaleźć jesienną miłość jeśli się ją szuka.....jeśli z Twoich oczu można wyczytać, że jej szukasz. Natomiast jak znaleźć miłość nie na jedną jesień ale taką na całe życie...........nie poradzę bo nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: nostargia 13.10.04, 23:45 Kurcze blade !!!!!!!!! Czego Ci życzyć ???? Życzę Ci byś zdobył co pragniesz. Byś miał i tę miłość na jesień i na zimę i........na zawsze. Bądź szczęśliwy. Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: nostargia 17.10.04, 18:07 xxx131 napisał: > znalazlem.... albo mi sie tylko wydaje.... Więc pielęgnuj. Miłość niepielęgnowana szybko umiera........ Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: nostargia 17.10.04, 20:08 xxx131 napisał: > p.s. mam dzisiaj urodziny... Wzrastaj w Wiedzy i Madrosci,zdrowia i plynnego ukonczenia szkoly-zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
xxx131 Re: nostargia 17.10.04, 21:13 dziekuje za te troche spoznione zyczenia... Odpowiedz Link Zgłoś