Dodaj do ulubionych

"Trzeba robić, a nie gadać"

22.02.18, 22:24
"Po nieudanych poniedziałkowych rozmowach w urzędzie wojewódzkim dotyczących budowy obwodnicy południowej, w środę poseł i radni PiS zwołali konferencję prasową, żeby zaapelować do prezydenta: – Trzeba rozmawiać o optymalnym przebiegu drogi – mówi poseł Wojciech Buczak. – Trzeba robić, a nie gadać – mówi Tadeusz Ferenc."
Ja tam wolę Ferenca... ;-))

supernowosci24.pl/droga-poludniowa-rozmawiac-czy-robic/
Obserwuj wątek
    • wislocki12 Co jest grane? 23.02.18, 23:54
      Ciekawe, gdzie mają swoje posesje prezydent Ferenc i poseł Buczak? ;-))
      • chris1970 Re: Co jest grane? 26.02.18, 13:11
        A czy wiesz, że idąc tym torem rozumowania, połowa etatowców w spółkach miejskich musiałaby szukać pracy w swoich gminach?
        Sam się dziwię, dlaczego nie ma jakiegoś cichego nakazu aby nowych pracowników zatrudniać wśród mieszkańców miasta. Oczywiście oficjalnie nie można bo to dyskryminacja. Ale jakby tak skutecznie się i w tym zakresie Tadeo postarał, wzrosłaby liczba zwolenników przyłączenia gmin Krasne i Trzebownisko do Rzeszowa.
        • wislocki12 Przebieg 26.02.18, 13:52
          Mnie nie chodzi o etaty w spółkach miejskich, a o przebieg południowej obwodnicy Rzeszowa... ;-)
          • chris1970 Re: Przebieg 26.02.18, 20:56
            Też ciekawe zagadnienie. Znałem ten pierwotny przebieg trasy, a te najnowsze namnożone warianty są mi nieznane. Stwierdzam jednak, że każdy wariant tej obwodnicy bliżej jednak płota Tadeusza.
            • wislocki12 Płot 26.02.18, 21:16
              Ja to za bardzo nie zabiegałbym, żeby droga była bliżej mojego płota... :-((
              PS A co sądzisz o płocie Buczaka? ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka