Dodaj do ulubionych

Moja osoba

26.04.18, 21:03
Wojciech Buczak:
"Od lat poświęcam się działalności na rzecz ludzi, jestem osobą bardzo aktywną społecznie. Decyduję się na start w wyborach, ponieważ chcę działać na rzecz wszystkich mieszkańców Rzeszowa. To moje miasto, tu się urodziłem."
O swojej osobie to ja mogę bez końca... ;-)
PS Szkoda, że nie urósł... ;-)

rzeszow.wyborcza.pl/rzeszow/7,34962,23326275,wojciech-buczak-z-pis-nie-bedzie-latwo-ale-nie-obawiam-sie.html
Obserwuj wątek
    • chris1970 Re: Moja osoba 27.04.18, 12:24
      I to tyle z wad, że nie urósł? Aby inni mieli tylko takie wady.
      Tylko prymityw może odnosić się do takich cech, na które człowiek nie ma wpływu np. wzrost, uroda.
      Gdyby autor jednak uważał się za jednostkę bardziej rozwiniętą, to jest takie określenie: inteligenty cham.
      • wislocki12 "Etatowy działacz związkowy" 27.04.18, 21:35
        Nie tylko wzrost.
        "Po wprowadzeniu stanu wojennego współpracował z podziemiem, zajmował się m.in. dystrybucją wydawnictw drugiego obiegu. Od 1989 jest etatowym działaczem związkowym, od 1992 był wiceprzewodniczącym, a w 1998 objął stanowisko przewodniczącego zarządu Regionu Rzeszów NSZZ „S”.
        Kombatant całą gębą! ;-))
        PS Prymityw, inteligentny cham, czyli... siła argumentu? ;-))

pl.wikipedia.org/wiki/Wojciech_Buczak
      • wislocki12 "Przyszedł nam rozkaz..." 27.04.18, 22:41
        Podobno kandydat na prezydenta Olsztyna ma nazwisko Wypij... ;-)

wpolityce.pl/polityka/392200-jaki-wassermann-wypij-odwazna-decyzja-kaczynskiego-w-walce-o-polskie-miasta
      • wislocki12 Szkoda... 28.04.18, 23:51
        To nie była krytyka. Ja tylko wyraziłem żal... ;-)
    • franek Re: Moja osoba 27.04.18, 17:13
      A Twoja osoba wisłocki12,to barwna postać tego forum.;-)
      • wislocki12 Barwy walki 27.04.18, 21:38
        W odróżnieniu od posła Buczaka. Nie przypominam sobie bowiem jego sejmowych wystąpień. Nawet tych mniej barwnych... :-((

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka