Dodaj do ulubionych

Inspiracje...

28.10.18, 22:36
"W przyszłym roku rozpocznie się rewitalizacja Ogrodu Miejskiego przy ul. Dąbrowskiego.
Mieszkańcy Rzeszowa przekazali do ratusza petycję w sprawie ponaglenia remontu parku przy ul. Dąbrowskiego. Jego stan jest fatalny i rewitalizacja od lat jest przekładana. Dlatego też zebrano ponad 500 podpisów pod pismem do prezydenta o ratunek dla tego miejsca.
Akcję zbierania podpisów na początku września zainicjował Marcin Dęręgowski, radny miejski z Platformy Obywatelskiej. Petycję zamieścił na Facebooku w grupie „Parki Rzeszów”. Później zaczęto zbierać podpisy na „papierze”."
A ja myślałem, że akcję zainspirował JE bp JN całkiem przypadkowo mieszkający w okolicy... A co z księżowskimi garażami? O muzeum sztuki współczesnej nawet już nie wspomnę! :-(

supernowosci24.pl/park-wyremontuja-pod-naciskiem-mieszkancow/
Obserwuj wątek
    • chris1970 Re: Inspiracje... 29.10.18, 08:58
      Janda po spacerze w parku w Rzeszowie stwierdziła: Czuję jakby ktoś na mnie srał.
      W kinie przy Piłsudskiego leci hit pod tytułem "Gruz".
      A tuż obok kina w sklepach jest prawdziwe kino 7D z prawdziwie lecącymi na głowy sufitami.
      • wislocki12 Niesamowite 29.10.18, 11:20
        To Janda jest dla Ciebie jakimś autorytetem? Niesamowite! ,-)
        • chris1970 Re: Niesamowite 29.10.18, 12:37
          Dla mnie niesamowitym jest to, że nic nie napisałeś o latających sufitach.
          Chociaż właściwie nie powinienem się dziwić. Jesteś lojalny dla swoich.
          Komentarz musiał być, więc gruz lepiej pominąć a skupić się na Jandzie.
          • wislocki12 Wraża ideologia 29.10.18, 19:12
            A dlaczego mam pisać o spadających sufitach? Przecież nie ja je podwieszałem. Czy Ty naprawdę uważasz, że za fuszerką budowlańców stoi wraża ideologia? ;-)
            • chris1970 Re: Wraża ideologia 30.10.18, 08:30
              A tak, Wisłocki tylko o ideologii tu...
              Za wysiłek na tematy powszechne kołaczy nie ma.
              • wislocki12 Kołacze 30.10.18, 10:23
                Jakbym chwalił Pana i... PiS to kołaczy byś mi pewnie nie wyrzucał... ;-)
                • chris1970 Re: Kołacze 31.10.18, 09:57
                  Za chwalenie Pana nie, ale w przypadku PISu uległeś złudzeniu i stereotypowemu myśleniu. Wolnomyśliciel i takie zaszufladkowanie?
                  • wislocki12 Komplement? 31.10.18, 11:28
                    To ma być komplement czy wprost przeciwnie? ;-)
                    • chris1970 Re: Komplement? 05.11.18, 08:51
                      Wszystko zależy jak odbierasz komplementy. Wprost jak mężczyzna, czy jak kobieta, wszędzie węsząc podstęp :)
                      • Gość: wislocki12 Mizogin? IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 05.11.18, 14:23
                        Czy Ty przypadkiem nie jesteś mizoginem? ;-)
                        • chris1970 Re: Mizogin? 06.11.18, 10:19
                          A czy ty jesteś przypadkiem, czy nie? :)
                          • wislocki12 Wołacz 06.11.18, 11:48
                            Przypadkiem? Nie! Chyba, że... wołacz. ;-)
          • wislocki12 Garaże 29.10.18, 20:28
            Bardziej chodziło mi prawdziwego inspiratora petycji w sprawie rewitalizacji parku, a także o księże garaże i muzeum sztuki współczesnej... ;-)
      • wislocki12 Pałac w parku "Solidarności"... 30.10.18, 23:04
        A ogrodu miejskiego z pałacem JE, byłym Instytutem JP II, w twoim kinie nie ma? I kto za to zapłaci? Pan, pani... :-(
        • wacky Re: Pałac w parku "Solidarności"... 09.11.18, 20:43
          Zawsze też miałem wrażenien,że Ms. Wisłocki to kobieta była.PS Zamierzam otworzyć nowy wątek- nowe słowa!
          • wislocki12 Kobieto, kobieto... 09.11.18, 23:12
            Muszę Cię rozczarować... Nigdy nie byłem kobietą, a i urody nie posiadam... ;-)
            • wacky Re: Kobieto, kobieto... 09.11.18, 23:53
              Tak się mówi dla niepoznaki..
              • wislocki12 A jednak? 10.11.18, 20:36
                To może jeszcze udowodnisz, że jednak jestem kobietą? ;-)
                • wacky Re: A jednak? 10.11.18, 21:27
                  Za tym przemawia twój styl, zawsze kulturalny, łagodny. Zero wulgaryzmów zero testosteronu za przeproszeniem. Jedyne co mi się tutaj nie zgadza to inteligencja i błyskotliwość częściej spotykana ,no nie czarujmy się u pci tej brzydszej.
                  • wislocki12 Poprawiasz mi samopoczucie 10.11.18, 22:08
                    Dziękuję za inteligencję i błyskotliwość... ;-
                • franek Re: A jednak? 10.11.18, 21:32
                  Skoro nie czujesz mojego oddechu na swoich plecach,tzn,że nie jesteś kobietą.
                  • wislocki12 Szkiełko i oko... 10.11.18, 22:09
                    Nie czuję... ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka