cenzura_rules 09.02.05, 18:26 wlasnie usunieto mi watek o niej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i-love-2-ski Re: cenzura still rules! 09.02.05, 18:29 cenzura_rules napisała: > wlasnie usunieto mi watek o niej that sucks Odpowiedz Link Zgłoś
niewybrany no tak to jest, chlopie, 09.02.05, 18:34 ze szewc bez butow chodzi. __________________________________________________________ ja se ne boim, ja mam rakovinu (dzielny wojak Szwejk) Odpowiedz Link Zgłoś
ebony_girl Re: cenzura szaleje 09.02.05, 18:52 mnie takze skasowana watek lub dwa , czyzby to ze wzgledu na moj ciemniejszy kolor skory , ebony_girl. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: cenzura szaleje 09.02.05, 18:54 ebony_girl napisała: > mnie takze skasowana watek lub dwa , czyzby to ze wzgledu na moj ciemniejszy > kolor skory , ebony_girl. that bloody rasism,sue the mo-fo suckers. Odpowiedz Link Zgłoś
ebony_girl Re: cenzura szaleje 09.02.05, 18:57 no to frivoulous suits , ne nada jak glosi GWB. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: cenzura szaleje 09.02.05, 19:09 ebony_girl napisała: > no to frivoulous suits , ne nada jak glosi GWB. czy rasizm jest frywolny wolne zarty czekoladko? Odpowiedz Link Zgłoś
niewybrany a moc truchleje 09.02.05, 19:02 widzisz czekoladka, kropa jest kobitka i nie ma gustu. jak ty jestes prawdziwa czekoladka, to gdybym byl cenzorem, nawet Twoje anty-amerykanskie skrzywienie umyslowe bym Ci wybaczyl. Co to sie nie robi dla pieknych czekoladek, A dla Ciebie nawet o CONDI bym zapomnial. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: a moc truchleje 09.02.05, 19:10 ebony_girl napisała: > dziekuje za komplement. to nie komplement,walnij tego rasiste w leb. Odpowiedz Link Zgłoś
niewybrany moc truchleje, mysl ciemnieje 09.02.05, 20:48 no jakze to, jak rasista moze byc ktos, kto lubi czekoladki? piwo z ranka - jak smietanka (towarzyska) a na wieczor czekoladka - skorka gladka, mysl tez gladka. Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: moc truchleje, mysl ciemnieje 09.02.05, 20:58 niewybrany napisała: > no jakze to, jak rasista moze byc ktos, kto lubi czekoladki? > > piwo z ranka - jak smietanka (towarzyska) > > a na wieczor czekoladka - skorka gladka, mysl tez gladka. niewybrany -ty to cwany tylko lepiej tej smietany to nie mieszaj z czekoladka co to piwko pije gladko Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: cenzura still rules! 09.02.05, 22:10 forum testowe jest tutaj: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=1 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
niewybrany Witamy nasza szanowna Pania i Wladczynie 09.02.05, 22:21 jak zdrowie Szanownej Kropki? Zyczymy wielu lat zdrowia i szczescia, a takze wielu ciekawych zajec domowych, coby szanowna Kropka nie musiala sie zbyt nudzic na Forum. Obiecujemy z naszej strony daleko idaca wspolprace, w koncu autocenzura, to rzecz moralnie zdrowa , a intelektualnie niezwykle rozwijajaca. Z wyrazami najwyzszego uwielbienia. Dla Pani naszych grzesznych dusz Ja, Twoj oddany Forumowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: Witamy nasza szanowna Pania i Wladczynie 09.02.05, 23:00 nie podlizuj sie :) Odpowiedz Link Zgłoś