Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 13:11 gdzie dobrze przebiją mi nos, cchce miec kolczyka w nosie, ale nie wiem gdzie mi tego nie spiepszą...slyszalam ze w rajskim ptaku wcale dobrze nie przebija!!! :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fghstrnsns Re: GDZIE W RZESZOWIE PRZEBIĆ NOS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 13:39 w rzeszowie znaja sie na rzeczy tylko w rajskim patku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atlis Re: GDZIE W RZESZOWIE PRZEBIĆ NOS? IP: *.dnet.pl / 80.50.19.* 14.12.04, 13:44 Na Stażyńskiego przebijają wszystko, ale te dwie babki co tam prcują, przebijają krzywo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: GDZIE W RZESZOWIE PRZEBIĆ NOS? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 17:54 wiem gdzie łamią nosy ale przebijać? to już barbarzyństwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kunta Kinte Ja nosy przebijam wszystkim od szpilki do dzidy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 20:25 Zawodowo. Jak mnie ktoś podqrvvi to ma gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ich Re: Ja nosy przebijam wszystkim od szpilki do dzi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.04, 23:07 ja myśla że najlepiej to se przebijesz we własnej lazience, jesli takowa posiadasz Odpowiedz Link Zgłoś