Gość: assassin IP: *.skyware.pl 03.01.05, 20:25 taki rysopis wskazuje mi na 15 moich kolegów z bloku i jeszcze z 20 z uliczki, mam nadzieję, że to żaden z nich. Śmierć mordercom! (kto za karą śmierci proszę wpis) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wiwi Re: Poszukiwani nożownicy IP: *.skyware.pl 03.01.05, 22:08 MAM NADZIEJE ZE SIE TE SKU******* ZNAJDĄ :-/ Takie Cos Zrobić, To Trzeba Mieć Poprostu Nasrane we Łbie :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *J_E_N_I_F_E_R* Re: Poszukiwani nożownicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 16:09 To jest makabra!!! i dla takich gó..arzy z nożami najgorszy wyrok jaki tylko istnieje !!!! może nie śmierć bo to by było za proste a tym ludziom którzy stracili swoich bliskich napewno by to nie ukoiło bólu, jednakże napewno najsurowsza kara jaka tylko istnieje...Strach wyjsc z domu, isć chodnikiem w biały dzień bo to już nie pierwszy taki zamach na ludzkie życie.Według mnie nawed dożywocie to za delikatna kara ponieważ teraz w więzieniach więźniowie maja jak w raju! nie musza martwic sie o jedzienie, o dach nad głową itd. Nie wiem czy jest jakaś taka kara która zadałaby najwiekszy ból taki młodym ludziom - BEZ SUMIENIA !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkanka Debicki Re: Poszukiwani nożownicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 16:41 znam marcina wiem co to za ziolko ale i on nie zasluzyl sobie na to. Wspolczucia dla jego rodziny głównie Mamy... siłą rzeczy sprawcy napewno się nie znajda bo to sa wlasnie uroki przybyszowki. Odpowiedz Link Zgłoś