Dodaj do ulubionych

CHARAKTERYSTYCZNE OSOBY I L.O.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 17:18
kogo zapamietaliście wśród uczniów tej szkoły.????
Obserwuj wątek
    • Gość: Arti Re: CHARAKTERYSTYCZNE OSOBY I L.O. IP: *.rzeszow.mm.pl 22.01.05, 17:47
      zależy z których roczników , czy obecnych , czy absolwentów a jeśli tak to z
      których roczników jak już pytałem ...
      • Gość: lila Re: CHARAKTERYSTYCZNE OSOBY I L.O. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 18:46
        NO TO MOŻE TAK 1995 - 1999. CO WY NA TO? WSPOMINA SIE MIŁO.....
    • Gość: polo I L.O. - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 13:54
      robimy rankingi nauczycieli czemu nie ranking uczniów? tylko ze każdy tam
      pamieta kogos innego ja ze wzg na płec pamiętam dziewczyne, szczególnie jedną ,
      nogi to ona miała.....
      • Gość: lm.dziagwa Re: I L.O. - ranking IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 14:24
        npo, wiadomo, że laski z PIERWSZEGO to były wystrzałowe dziewczyny, takie do
        tańca i do różańca - nie oparłem się i ... teraz jedna z nich jest moją żoną -
        i pomyśleć tylko, że kiedy kończyłem "Konarskiego" ona siedziała w podstawówce!
        Takie życie widać :)
        • asiunia.vie Re: I L.O. - ranking 22.02.05, 23:33
          gratulacje Lucky, tylko zeby o takich waznych sprawach dowiadywac sie z forum,
          calkiem przypadkiem, no, no, nie ladnie. zaraz bede musiala zawiadomic poczta
          pantoflowa inne twoje psiapioly. A tak apropos ja tez zmienilam stan cywilny.
          Kolezanka z klasy, na spotkaniu w 2002 jeszcze jako panna.
          Pozdrowienia
          • lm.dziagwa Re: I L.O. - ranking 28.02.05, 10:59
            Gratuluję Asiu!
            Wróciliście na polską ziemię czy dalej w świecie?
            Myślę że byłoby wskazane zrobić kolejne spotkanie "po latach" - może jak się
            nieco cieplej zrobi i gdzieś w plenerze tym razem? Oj, trochę się posypało
            nowości od ostatniego spotkania.
            Pozdrawiam
            Łukasz
    • lm.dziagwa Re: CHARAKTERYSTYCZNE OSOBY I L.O. 28.01.05, 14:36
      kiedy tam byliśmy (rocznik '73) to jeszcze spotkaliśmy same "sławy":
      Wojtka Dziedzica, Artura Czyża (niezły duet) (a propos: młodszy Czyż też był
      raczej "nieszablonowy"), Kuba (niezły bard - zapomniałem nazwiska, z humanu),
      no i Piotrek Żukowski, niżej od nich byli:
      Peszkowski, Rysiek Bąk i Radek Kisiel (młodszy) - to trio z pewnością
      było "charakterystyczne" :-)
      Nie sposób wymienić tu wszystkich, oni rzucają mi się w pierwszysm skojarzeniu.
      Mogę powiedzieć że prztyjemnie było wówczas chodzić do budy, w której się coś
      działo i ludzie mieli śmiałość się wyróżniać.
      • Gość: polo Re: CHARAKTERYSTYCZNE OSOBY I L.O. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 16:36
        to wyróznianie mi się własnie tam podobało, i chciaz jestem młodszym rocznikiem
        choc szkołe juz skończyłem to wiem ze na indywidualizm w konarskim stać.
      • kizdam47 Re: CHARAKTERYSTYCZNE OSOBY I L.O. 17.03.05, 23:24
        Artur Czyż - pół Rzeszowa się kochało...
    • Gość: DEDE Re: CHARAKTERYSTYCZNE OSOBY I L.O. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 17:28
      A JA PAMIETAM ZE FACECI TEZ BYLI NIEZLI A TU SZCEGLNIE JEDNEGO TAKIEGO.
      • lm.dziagwa chrakterystyczni faceci I LO 31.01.05, 11:58
        hahaha
        no właśnie: całkiem nieźli panowie, atrakcyjni, rozgarnięci, a przy tym ...
        energetyczni, szczegóklnie kilku....
        o kim myślisz moja droga?
        Rozmarzyłam się...
        • Gość: odp Re: chrakterystyczni faceci I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 13:02
          mysle ...o tych własnie enrgicznych i atrakcyjnych, których od paru lat juz tam
          nie ma. a ty?....kogo miałas na mysli?
          • Gość: Ada B. ach ci faceci z I LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 13:11
            jak by tu powiedzieć....
        • lm.dziagwa a kysz, a kysz! 31.01.05, 13:14
          a to właśnie powyżej przykład co się dzieje jak się kompa nie wyloguje,
          perzysiadła się taka jedna i wypisuje o swoich podbojach z cudzego konta.
          Jeszcze na ciotę wyjdę, co za wstyd, o Matko!
          litości...
        • Gość: Humanistka Re: chrakterystyczni faceci I LO IP: 193.151.68.* 02.02.05, 09:26
          Łukasz de D. na pewno o tobie, oamiętam te tabuny wielbicielek z pierwszych
          klas !
          • lm.dziagwa Re: chrakterystyczni faceci I LO 02.02.05, 09:41
            no bez przesady!
            Ja chyba byłem wtedy ślepy - to raczej ja wypatrywałem piękności wokół siebie,
            a miałem szczęście yć w klasie humanu, to fakt.
            Do dzisiaj leżę ze śmiechu jak klasa "decydowała" gdzie pojedziemy na
            wycieczkę, co za hałas , jaki harmider, nikt męskiej części klasy oczywiście
            nie słuchał. Ach, te kobiety!
            Co za nudne życie byłoby bez WAS?!
            • Gość: Humanistka Re: chrakterystyczni faceci I LO IP: 193.151.68.* 02.02.05, 13:26
              Jacy faceci : ksiądz M.T i ksiądz S.Z. ;-)
              • lm.dziagwa Re: chrakterystyczni faceci I LO 02.02.05, 14:01
                ksiądz S.Z. ;-) - eee, tam , Sławek na pewno już w biskupa się bawi. Myślę, że
                niżej nie celował.
                A M.T.? To największa niespodzianka była :)
                • Gość: Humanistka Re: chrakterystyczni faceci I LO IP: 193.151.68.* 02.02.05, 14:38
                  Rzeczywiście ! Jest szansa, że jeszcze nas zaskoczy- papież Maciej ?

A KTO PAMIĘTA NAJBARDZIEJ KULTOWĄ postać ... Szaraczka ???
    • Gość: Ada B. ludzie z I LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 13:18
      moja droga,
      Najlepsi to byli faceci! Niogdy nie zapomnę pierwszych dni w budzie, kolana
      miałam jak z waty, a głowę na resorach, tak bardzo mi się podobali. A jakie
      wrażenie robili! O jejjku, nie mogę!
      Najlepszi byli oczywiście ci starsi - niewiele sobie z nas "młodych" robili, a
      my się tak starałyśmy, ha ha!
      Nigdy jednak nie zapomnę błysku w oku i tego uśmiechu pewnego zabójczego
      blondyna.
      ... aż ciarki przechodzą do dzisiaj....
      pa! napiszcie i wy co nieco!
    • Gość: do ady Re: CHARAKTERYSTYCZNE OSOBY I L.O. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 15:11
      adus
      przyznaj ze nie tylko blondyni byli nieźli, ja dobrze pamietam paru tajemniczych
      brunetów mknących po korytarzach:)
      • Gość: Ada B. bruneci? i owszem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 09:13
        Owszem, ciepło się człowiekowi robi tak mile chichocząc i wspominając.
        Zgadzam się z Tobą co do tych brunetów także.
        Gdzie ci mężczyźni przystojni tacy? Orły , sokoły...
        • Gość: adam Re: bruneci? i owszem IP: *.ds16.agh.edu.pl 02.02.05, 11:23
          umyj dype
          • Gość: gabi Re: bruneci? i owszem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 13:57
            łukasza d nie kojarze, ale pewnego bruneta owszem. nie wiem jak sie nazywał, ale
            zwalał z nóg.
            • Gość: olga Re: bruneci? i owszem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 08:52
              nie wiem czy jeszce pierwsze ma taka swoja klime, czasem patrze jak rozchodza
              sie ci ludzie po deptaku i zastanawiam czy to jest jeszce to. dla mnie to szkołą
              warta polecenia wracam do niej myślami o przyjemnych akcach damsko - meskich
              oczywiscie
            • Gość: Paweł Re: bruneci? i owszem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 08:52
              Czy "gabi" to Ty kochana blond Gabrysia Dz.?
              • Gość: gabi Re: bruneci? i owszem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 19:52
                niestety nie jestem ta gabi której szukasz:(.
                • Gość: swój Re: bruneci? i owszem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 15:11
                  i owszem
    • Gość: Paweł Re: CHARAKTERYSTYCZNE OSOBY I L.O. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 08:53
      jedną ze znanych osób po I LO była (jest? kto ją teraz zna lub o niej słyszał?):
      Agnieszka Ponarska,
      swego czasu Miss Nastolatek, potem jakąś karierę robiła jako modelka, chyba
      nawet w USA.
      Niestety, trochę "odleciała" i kazała się nazywać "Agnes Ponarsky" - ot takie
      farbowanie na "more-american blond-girl"
      Nawet ładnie tańczyła w "Bandosce" swego czasu
    • Gość: KajDinozaur Re: CHARAKTERYSTYCZNE OSOBY I L.O. IP: 82.177.97.* 21.02.05, 16:34
      W mojej klasie był niczym szczególnym nie wyróżniający sie na tle naprawdę
      odlotowych facetów (no dobra i panienek też!]Leon, do którego jak sie
      telefonowało i odebrał ktoś inny to trzeba było prosić LEONARDA, bo "Leon" tam
      nie mieszkał. A teraz proszę - ma duże szanse zostać rektorem PRz i b. dobrze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka