Gość: LILA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 17:18 kogo zapamietaliście wśród uczniów tej szkoły.???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Arti Re: CHARAKTERYSTYCZNE OSOBY I L.O. IP: *.rzeszow.mm.pl 22.01.05, 17:47 zależy z których roczników , czy obecnych , czy absolwentów a jeśli tak to z których roczników jak już pytałem ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: CHARAKTERYSTYCZNE OSOBY I L.O. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.05, 18:46 NO TO MOŻE TAK 1995 - 1999. CO WY NA TO? WSPOMINA SIE MIŁO..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo I L.O. - ranking IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 13:54 robimy rankingi nauczycieli czemu nie ranking uczniów? tylko ze każdy tam pamieta kogos innego ja ze wzg na płec pamiętam dziewczyne, szczególnie jedną , nogi to ona miała..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lm.dziagwa Re: I L.O. - ranking IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.05, 14:24 npo, wiadomo, że laski z PIERWSZEGO to były wystrzałowe dziewczyny, takie do tańca i do różańca - nie oparłem się i ... teraz jedna z nich jest moją żoną - i pomyśleć tylko, że kiedy kończyłem "Konarskiego" ona siedziała w podstawówce! Takie życie widać :) Odpowiedz Link Zgłoś
asiunia.vie Re: I L.O. - ranking 22.02.05, 23:33 gratulacje Lucky, tylko zeby o takich waznych sprawach dowiadywac sie z forum, calkiem przypadkiem, no, no, nie ladnie. zaraz bede musiala zawiadomic poczta pantoflowa inne twoje psiapioly. A tak apropos ja tez zmienilam stan cywilny. Kolezanka z klasy, na spotkaniu w 2002 jeszcze jako panna. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
lm.dziagwa Re: I L.O. - ranking 28.02.05, 10:59 Gratuluję Asiu! Wróciliście na polską ziemię czy dalej w świecie? Myślę że byłoby wskazane zrobić kolejne spotkanie "po latach" - może jak się nieco cieplej zrobi i gdzieś w plenerze tym razem? Oj, trochę się posypało nowości od ostatniego spotkania. Pozdrawiam Łukasz Odpowiedz Link Zgłoś
lm.dziagwa Re: CHARAKTERYSTYCZNE OSOBY I L.O. 28.01.05, 14:36 kiedy tam byliśmy (rocznik '73) to jeszcze spotkaliśmy same "sławy": Wojtka Dziedzica, Artura Czyża (niezły duet) (a propos: młodszy Czyż też był raczej "nieszablonowy"), Kuba (niezły bard - zapomniałem nazwiska, z humanu), no i Piotrek Żukowski, niżej od nich byli: Peszkowski, Rysiek Bąk i Radek Kisiel (młodszy) - to trio z pewnością było "charakterystyczne" :-) Nie sposób wymienić tu wszystkich, oni rzucają mi się w pierwszysm skojarzeniu. Mogę powiedzieć że prztyjemnie było wówczas chodzić do budy, w której się coś działo i ludzie mieli śmiałość się wyróżniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: CHARAKTERYSTYCZNE OSOBY I L.O. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 16:36 to wyróznianie mi się własnie tam podobało, i chciaz jestem młodszym rocznikiem choc szkołe juz skończyłem to wiem ze na indywidualizm w konarskim stać. Odpowiedz Link Zgłoś
kizdam47 Re: CHARAKTERYSTYCZNE OSOBY I L.O. 17.03.05, 23:24 Artur Czyż - pół Rzeszowa się kochało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DEDE Re: CHARAKTERYSTYCZNE OSOBY I L.O. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 17:28 A JA PAMIETAM ZE FACECI TEZ BYLI NIEZLI A TU SZCEGLNIE JEDNEGO TAKIEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
lm.dziagwa chrakterystyczni faceci I LO 31.01.05, 11:58 hahaha no właśnie: całkiem nieźli panowie, atrakcyjni, rozgarnięci, a przy tym ... energetyczni, szczegóklnie kilku.... o kim myślisz moja droga? Rozmarzyłam się... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odp Re: chrakterystyczni faceci I LO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 13:02 mysle ...o tych własnie enrgicznych i atrakcyjnych, których od paru lat juz tam nie ma. a ty?....kogo miałas na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada B. ach ci faceci z I LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 13:11 jak by tu powiedzieć.... Odpowiedz Link Zgłoś
lm.dziagwa a kysz, a kysz! 31.01.05, 13:14 a to właśnie powyżej przykład co się dzieje jak się kompa nie wyloguje, perzysiadła się taka jedna i wypisuje o swoich podbojach z cudzego konta. Jeszcze na ciotę wyjdę, co za wstyd, o Matko! litości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Humanistka Re: chrakterystyczni faceci I LO IP: 193.151.68.* 02.02.05, 09:26 Łukasz de D. na pewno o tobie, oamiętam te tabuny wielbicielek z pierwszych klas ! Odpowiedz Link Zgłoś
lm.dziagwa Re: chrakterystyczni faceci I LO 02.02.05, 09:41 no bez przesady! Ja chyba byłem wtedy ślepy - to raczej ja wypatrywałem piękności wokół siebie, a miałem szczęście yć w klasie humanu, to fakt. Do dzisiaj leżę ze śmiechu jak klasa "decydowała" gdzie pojedziemy na wycieczkę, co za hałas , jaki harmider, nikt męskiej części klasy oczywiście nie słuchał. Ach, te kobiety! Co za nudne życie byłoby bez WAS?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Humanistka Re: chrakterystyczni faceci I LO IP: 193.151.68.* 02.02.05, 13:26 Jacy faceci : ksiądz M.T i ksiądz S.Z. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
lm.dziagwa Re: chrakterystyczni faceci I LO 02.02.05, 14:01 ksiądz S.Z. ;-) - eee, tam , Sławek na pewno już w biskupa się bawi. Myślę, że niżej nie celował. A M.T.? To największa niespodzianka była :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Humanistka Re: chrakterystyczni faceci I LO IP: 193.151.68.* 02.02.05, 14:38 Rzeczywiście ! Jest szansa, że jeszcze nas zaskoczy- papież Maciej ? A KTO PAMIĘTA NAJBARDZIEJ KULTOWĄ postać ... Szaraczka ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada B. ludzie z I LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 13:18 moja droga, Najlepsi to byli faceci! Niogdy nie zapomnę pierwszych dni w budzie, kolana miałam jak z waty, a głowę na resorach, tak bardzo mi się podobali. A jakie wrażenie robili! O jejjku, nie mogę! Najlepszi byli oczywiście ci starsi - niewiele sobie z nas "młodych" robili, a my się tak starałyśmy, ha ha! Nigdy jednak nie zapomnę błysku w oku i tego uśmiechu pewnego zabójczego blondyna. ... aż ciarki przechodzą do dzisiaj.... pa! napiszcie i wy co nieco! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ady Re: CHARAKTERYSTYCZNE OSOBY I L.O. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 15:11 adus przyznaj ze nie tylko blondyni byli nieźli, ja dobrze pamietam paru tajemniczych brunetów mknących po korytarzach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada B. bruneci? i owszem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 09:13 Owszem, ciepło się człowiekowi robi tak mile chichocząc i wspominając. Zgadzam się z Tobą co do tych brunetów także. Gdzie ci mężczyźni przystojni tacy? Orły , sokoły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: bruneci? i owszem IP: *.ds16.agh.edu.pl 02.02.05, 11:23 umyj dype Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: bruneci? i owszem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.05, 13:57 łukasza d nie kojarze, ale pewnego bruneta owszem. nie wiem jak sie nazywał, ale zwalał z nóg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: bruneci? i owszem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 08:52 nie wiem czy jeszce pierwsze ma taka swoja klime, czasem patrze jak rozchodza sie ci ludzie po deptaku i zastanawiam czy to jest jeszce to. dla mnie to szkołą warta polecenia wracam do niej myślami o przyjemnych akcach damsko - meskich oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: bruneci? i owszem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.05, 08:52 Czy "gabi" to Ty kochana blond Gabrysia Dz.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: bruneci? i owszem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.05, 19:52 niestety nie jestem ta gabi której szukasz:(. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swój Re: bruneci? i owszem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.05, 15:11 i owszem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: CHARAKTERYSTYCZNE OSOBY I L.O. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 08:53 jedną ze znanych osób po I LO była (jest? kto ją teraz zna lub o niej słyszał?): Agnieszka Ponarska, swego czasu Miss Nastolatek, potem jakąś karierę robiła jako modelka, chyba nawet w USA. Niestety, trochę "odleciała" i kazała się nazywać "Agnes Ponarsky" - ot takie farbowanie na "more-american blond-girl" Nawet ładnie tańczyła w "Bandosce" swego czasu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KajDinozaur Re: CHARAKTERYSTYCZNE OSOBY I L.O. IP: 82.177.97.* 21.02.05, 16:34 W mojej klasie był niczym szczególnym nie wyróżniający sie na tle naprawdę odlotowych facetów (no dobra i panienek też!]Leon, do którego jak sie telefonowało i odebrał ktoś inny to trzeba było prosić LEONARDA, bo "Leon" tam nie mieszkał. A teraz proszę - ma duże szanse zostać rektorem PRz i b. dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś