Gość: kk IP: *.rzeszow-staszica.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 09:59 czy jest Wam wiadomo na ile zmieni się przebieg linii autobusowych po otwarciu nowego średnicowego mostu na Wisłoku? Może macie jakieś przecieki z MPK? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tom Re: Zmiany tras autobusów MPK IP: 213.77.14.* 05.06.02, 11:39 Od kilku lat nie jest mi potrzebne MPK (ceny biletów!!!) - niech sobie jeżdżą jak chcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Zmiany tras autobusów MPK IP: *.rzeszow-staszica.sdi.tpnet.pl 05.06.02, 15:28 dziękuję za informację o korzystaniu z usług MPK, mnie jednak nie chodzi o przeprowadzenie ankiety kto jeździ autobusami a kto nie, bez względu na powód, moje pytanie było jednoznaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slavres Re: Zmiany tras autobusów MPK IP: *.pm.mielec.ptc.pl 05.06.02, 17:08 Narazie nic nie wiadomo o zmianach tras linii autobusowych, chociaż most ten jest budowany rózwnież o komunikacji miejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DarekP Re: Zmiany tras autobusów MPK IP: *.comprze.com.pl / 192.168.188.* 25.06.02, 14:47 Podobno most średnicowy ma doprowadzić do przerwania ciągłości ul. Szopena, a wtdy zmiany MPK będą konieczne i nie małe. Czy zna ktoś więcej szczegółów na temat ruchu po oddaniu mostu? Odpowiedz Link Zgłoś