regionalista 22.02.05, 20:35 Non omnis moriar - nie wszystek umrę. Dzieła Beksińskiego pozostaną w Sanoku. Twórca zawsze jest związany z krajem lat dziecięcych, ale nie każdy to okazuje. Beksinski pamiętał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: beti Re: Testament dla Sanoka IP: *.novartis.com 22.02.05, 21:52 Tak mi przykro! Był wspaniałym człowiekiem.Samobójstwo Tomka,teraz jego śmierć.Dlaczego? zawsze miał Sanok w sercu.Pokłon jego osobie i twórczości.Dziękuję Panu,panie Beksiński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefan Testament nie jest najważniejszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.05, 09:41 Nie testament zdaje mi się najważniejszy ale to by pamięć o nim zachować. Kto i po co zabija nie tworzącego już malarza staruszka ? to potworne - odeszła jedna z najznamienietszych postaci podkarpacia - mam nadzieje że władze naszego województwa postanowią jakoś to uhonorować - żałoba i flagi do połowy masztu już dawno powinny zostać opuszczone... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chi Re: Testament nie jest najważniejszy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.02.05, 13:19 Jak to nie tworzącego? Zdzisław Beksiński tworzył cały czas, pomimo swego wieku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomasz Re: Testament nie jest najważniejszy IP: *.man.rsk.pl 23.02.05, 14:11 Władze na razie milczą, jak to władze. Odpowiedz Link Zgłoś