marika7 11.03.05, 12:27 Czy sadzicie ze cos takiego jak prywatne profejonalne przedszkole ma sens w naszym miescie? czy bedzie popyt? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Re: prywatne przedszkole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.05, 22:53 Z tego co się orientowałam jest juz prywatne przedszkole przy szkole Helen Doron. Narazie jest tam 10 dzieci, oferta jest bardzo bogata, a koszt ok. 520 zł miesiecznie. Zastanawiam się nad posłaniem tam mojej córeczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marika Re: prywatne przedszkole IP: *.osk.enformatic.pl 12.03.05, 19:57 Ewo to nie jest przedszkole w prawdziwym tego słowa znaczeniu. Jest to rodzaj działanośći gopodarczej, nie podlega kuratorium, maja 2 male pokoje, a dzieci na posilki musza wychodzic gdzies na zewnatrz. Oferta bogata, ale .... I krótki czs otwarcia, niektorzy nazywaja to brzydko "przechowlania" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: prywatne przedszkole IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.05, 01:20 Marika, serio ma taka opinię? Jestem spoza Rzeszowa, mamy zamiar sie w tym roku przenieść (wrzesien) i dlatego szukam w Rzeszowie przedszkola dla mojej córeczki. Gdyby było prywatne napewno tam bym ja zapisała. Cos mi sie zdaje, że bedzie ciężko znaleźć nam cos dobrego, bo pierwszenstwo maja mieszkancy Rzeszowa:( Odpowiedz Link Zgłoś