Dodaj do ulubionych

JE prof. Jarosz

IP: *.chello.pl 30.03.05, 18:25

Przeczytajcie artykuł w "Polityka" nr 13 z 2.04.05r.Aż się wierzyć nie chce.
Obserwuj wątek
    • Gość: Bobi Re: JE prof. Jarosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 07:50
      Czytałem!!!! Naprawdę warto. Ileż tam ciekawych wątków. Ale najbardziej
      zainteresowała mnie szybka ścieżka kształcenia, dzięki której osoby znane i
      bardzo znane uzyskiwały możliwość zdobycia tytułów. Np. kanclerz, który w pół
      roku uzyskiwał licencjat, czy inny nieuk, który w pół roku zostawał doktorem.
    • Gość: Jimik Re: JE prof. Jarosz IP: 80.51.255.* 31.03.05, 09:20
      polityka.onet.pl/162,1221969,1,0,2497-2005-13,artykul.html
    • Gość: BK Wielki skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 12:06
      Kto podzieli się swoimi uwagami do wczorajszego artykułu w Nowinach nt. Jego
      Eminencji, Jego Magnificencji Rektora prof. zw. dra hab. inż. dr hc. Wielkiego
      Antonio Jarosza?
      Czy znajdzie się ktoś odważny? Wcale się nie dziwię, że się go boicie. To
      bardzo wpływowy KTOŚ. Trzyma w swoich łapskach wszystkich: od biskupa
      począwszy, przez biskupiego sekretarza, sędziów, prokuratorów, posłów,
      policjantów, naukowców, samorządowców...
      Ale mnie, szarego obywatela jest po prostu strasznie wstyd, że coś podobnego
      może się dziać w Polsce, w naszym przyzwoitym regionie. Sądziłem, że
      przyzwoitość dla biskupiego sekretarza to coś więcej niż tysiąc, czy nawet trzy
      tysiące PLN w miesiącu. Wydawało mi się, że ludzie, których pełniona funkcja
      zobowiązuje, aby byli moralnie nienaganni (jak sędziowie, prokuratorzy itp)
      również nie powinni pozwolić się opętać szrlatanowi. Czy kupiony doktorat wart
      jest utraty szacunku, twarzy?
      Ludzie!!!!! Co się stało, że łajdactwo ma się tak dobrze? Naprawdę nic w tej
      sprawie nie można zrobić?
      • Gość: prof Re: Wielki skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 15:05
        --------------------------------------------------------------------------------
        polityka.onet.pl/162,1221969,1,0,2497-2005-13,artykul.html
        lektura pouczająca, przy okazji tych doktoratów(znam osobiście człowieka
        który robił 9 miesiecy) należałoby zapytać o wartość doktoratu Dr Karapyty
        wicekuratora,o becnie wicemarszałka, zapewne jest on robiony tak jak i te
        opisane przez autorkę, dziwi, jak na Uniwersytecie Śląskim to przechodzi,
        chyba ktoś bierze za toi niezłe pini adze

tragedia dla polskiej edukacji takie szkoły jak Jarosław, a swoją drogą wątek
        homoseksalnych inklinacji rektora nie został należycie wyeksponowany, a
        kiedyś <,Nowuny" zamieściły długi artykuł, jak chłopców na zajęciach
        molestował, oraz jak zgwałcił żołnierza, można do tego wrócić i pokazać kim
        jest ten cżłowiek,
        jesli by dosżło do tego że on zostanie będzie gdzieś zamierzał startować to
        za swoje pinięądze objeżdxę podkarpacie i przedstawię całą porawdę o tym
        człowieku,
        chyba czas najwyższy skończyć z jaroszem i wstydem jaki przyniosi Podkarpaciu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka