Gość: Gość IP: *.chello.pl 30.03.05, 18:25 Przeczytajcie artykuł w "Polityka" nr 13 z 2.04.05r.Aż się wierzyć nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bobi Re: JE prof. Jarosz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 07:50 Czytałem!!!! Naprawdę warto. Ileż tam ciekawych wątków. Ale najbardziej zainteresowała mnie szybka ścieżka kształcenia, dzięki której osoby znane i bardzo znane uzyskiwały możliwość zdobycia tytułów. Np. kanclerz, który w pół roku uzyskiwał licencjat, czy inny nieuk, który w pół roku zostawał doktorem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jimik Re: JE prof. Jarosz IP: 80.51.255.* 31.03.05, 09:20 polityka.onet.pl/162,1221969,1,0,2497-2005-13,artykul.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Wielki skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.05, 12:06 Kto podzieli się swoimi uwagami do wczorajszego artykułu w Nowinach nt. Jego Eminencji, Jego Magnificencji Rektora prof. zw. dra hab. inż. dr hc. Wielkiego Antonio Jarosza? Czy znajdzie się ktoś odważny? Wcale się nie dziwię, że się go boicie. To bardzo wpływowy KTOŚ. Trzyma w swoich łapskach wszystkich: od biskupa począwszy, przez biskupiego sekretarza, sędziów, prokuratorów, posłów, policjantów, naukowców, samorządowców... Ale mnie, szarego obywatela jest po prostu strasznie wstyd, że coś podobnego może się dziać w Polsce, w naszym przyzwoitym regionie. Sądziłem, że przyzwoitość dla biskupiego sekretarza to coś więcej niż tysiąc, czy nawet trzy tysiące PLN w miesiącu. Wydawało mi się, że ludzie, których pełniona funkcja zobowiązuje, aby byli moralnie nienaganni (jak sędziowie, prokuratorzy itp) również nie powinni pozwolić się opętać szrlatanowi. Czy kupiony doktorat wart jest utraty szacunku, twarzy? Ludzie!!!!! Co się stało, że łajdactwo ma się tak dobrze? Naprawdę nic w tej sprawie nie można zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prof Re: Wielki skandal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.05, 15:05 -------------------------------------------------------------------------------- polityka.onet.pl/162,1221969,1,0,2497-2005-13,artykul.html lektura pouczająca, przy okazji tych doktoratów(znam osobiście człowieka który robił 9 miesiecy) należałoby zapytać o wartość doktoratu Dr Karapyty wicekuratora,o becnie wicemarszałka, zapewne jest on robiony tak jak i te opisane przez autorkę, dziwi, jak na Uniwersytecie Śląskim to przechodzi, chyba ktoś bierze za toi niezłe pini adze tragedia dla polskiej edukacji takie szkoły jak Jarosław, a swoją drogą wątek homoseksalnych inklinacji rektora nie został należycie wyeksponowany, a kiedyś <,Nowuny" zamieściły długi artykuł, jak chłopców na zajęciach molestował, oraz jak zgwałcił żołnierza, można do tego wrócić i pokazać kim jest ten cżłowiek, jesli by dosżło do tego że on zostanie będzie gdzieś zamierzał startować to za swoje pinięądze objeżdxę podkarpacie i przedstawię całą porawdę o tym człowieku, chyba czas najwyższy skończyć z jaroszem i wstydem jaki przyniosi Podkarpaciu Odpowiedz Link Zgłoś