egri 09.04.05, 17:12 Pytanko mam; wiecie moze czy do Wawy kursuja jakies prywatne busy?? (to nie jest reklama...pytam bo mi potrzeba..:D) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: my Re: Rzeszów-Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 03:17 Nie wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j-cobb Re: Rzeszów-Warszawa IP: *.ostnet.pl 10.04.05, 09:50 Kiedyś jechałem busem spod Urzędu Wojewódzkiego z przesiadka w Lublinie. Było to jakieś 3 lata temu, może teraz uruchomili połączenie bezpośrednie, nie mam pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Rzeszów-Warszawa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 10:03 co stachowskiego jedzxiesz sprawdzać, uważaj żebyś się czasem nie zgubił bo to nie tyczyn Odpowiedz Link Zgłoś
egri Re: Rzeszów-Warszawa 10.04.05, 11:34 hahahahahha, hah... zapodaj swoje namiary o wielki, madry xxx, jak sie zgubie to zapytam cie o droge... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: był bus może jest. Re: Rzeszów-Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.05, 12:13 Jedzie bus o godzinie 03:30 (ok.09 w W-awie, powrót o 16 z Dworca Zachodniego) z okolic PIONIERA domu handlowego. gdieś miałem numer komórki.. ale reklama jest na Dąbrowskiego w oknie baru.. ech.. Alzheimer :) MARGO chyba??!!Ale i koło Pioniera jest na jakimś balkonie wywieszka. Jechałem raz.. ale dawno. Miło było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasiad Re: Rzeszów-Warszawa IP: *.chello.pl 10.04.05, 13:21 505025336 - 50zł, dwa dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
chris1970 Re: Rzeszów-Warszawa 10.04.05, 15:20 Z tego co pamiętam, kilka firm przewozowych wozi busami paxów do Warszawy. Godziny odjazdu i numery telefonu pod którym możesz zarezerwować miejsce i dowiedzieć się o cenach umieszczone są na przystanku na placu koło Urzędu Wojewódzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś