Gość: malop IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 21:08 proszę o uwagi do listy 100 pereł Małopolski republika.pl/malopolska/www/perelki.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m_z_r Re: PERŁY MAŁOPOLSKI IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 25.06.02, 22:40 Dobrze, że tam zajrzałem. Już myślałem, że znów chodzi o Dyzmę-Rzońcę albo kogoś rownie "perlistego". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malop Re: PERŁY MAŁOPOLSKI IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 26.06.02, 21:20 Gość portalu: m_z_r napisał(a): > Dobrze, że tam zajrzałem. > Już myślałem, że znów chodzi o Dyzmę-Rzońcę albo kogoś rownie "perlistego". Proszę o krytykę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pool Re: PERŁY MAŁOPOLSKI IP: *.pp.rzeszow.pl 27.06.02, 21:43 Dobre tylko mało,kiedy reszta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malop Re: PERŁY MAŁOPOLSKI IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 20:13 będę się starał jak najszybciej Jakie są twoje ,wasze propozycje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pool Re: PERŁY MAŁOPOLSKI IP: *.pp.rzeszow.pl 28.06.02, 21:17 Przed Tobą chyba jeszcze długa droga,ale życzę powodzenia.Potrzebowałem właśnie wiadomości na temat jaskini Raj no i udało się.Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś