Dodaj do ulubionych

Telewizja "MIELEC" !!!!!!!!!!

IP: 213.77.32.* 07.06.01, 22:41
Co myślicie o mieleckich programach telewizyjnych nadawanych w kablówce GOSAT,
zwłaszcza o informacyjnym programie "Kalejdoskop mielecki". Ja uważam, że to
jednak poziom co najmniej amatorski.
Obserwuj wątek
    • Gość: guru Re: Telewizja IP: *.tele2.pl 08.06.01, 12:07
      Z pelna doza krytycyzmu dla siebie.... ja z mniej profesjonalnym sprzetem
      zrobilbym cos duzo lepszego niz oni robia! ŻENADA! A szczególnie "prezenterzy"!
      No ale jest Telewizja "MIELEC" :-)
      • Gość: kablowek Re: Telewizja IP: 193.0.110.* 08.06.01, 13:02
        Gość portalu: guru napisał(a):

&#62 Z pelna doza krytycyzmu dla siebie.... ja z mniej profesjonalnym sprzetem
        &#62 zrobilbym cos duzo lepszego niz oni robia! ŻENADA! A szczególnie "prezenterzy"!
        &#62
        &#62 No ale jest Telewizja "MIELEC" :-)
        Proszę bardzo ,wykaż się.Do dzieła mój wodzu!!Nie spartol roboty!
        Ja też ,kiedy nie miałem z kablówką nic wspólnego tak twierdziłem.Uwierz mi :to
        nie przychodzi łatwo ani szybko.Po drugie - z takim sprzetęm nie można więcej.
        Błędy zdarzać się będą ZAWSZE.A co wiedza to wiedza.
        • Gość: pafik Re: Telewizja IP: *.tele2.pl 08.06.01, 13:35
          ...mam troche samokrytycyzmu.... i nie biore sie za cos czego nie umiem
          robic.... A telewizja Mielec to wstyd Mielca!!!!!! Tak to jest jak ktos bierze
          sie za cos czemu nie umie robic (oraz nie ma do tego niezbednego sprzetu).
          Widziale kilka miejskich telewizji robionych na naprawde dobrym poziomie!!! A
          TM to ŻENADA!
          • Gość: kloss Re: Telewizja IP: 213.77.32.* 10.06.01, 22:27
            Gość portalu: pafik napisał(a):

&#62 ...mam troche samokrytycyzmu.... i nie biore sie za cos czego nie umiem
            &#62 robic.... A telewizja Mielec to wstyd Mielca!!!!!! Tak to jest jak ktos bierze
            &#62 sie za cos czemu nie umie robic (oraz nie ma do tego niezbednego sprzetu).
            &#62 Widziale kilka miejskich telewizji robionych na naprawde dobrym poziomie!!! A
            &#62 TM to ŻENADA!

No panie Pafik! Wreszcie się w czymś zgadzamy. TM to zupełna klapa. Nie dość
            tego, że poziom realizatorski równy jest największym telewizyjnym deprsjom :)) to
            jeszcze ewidentny brak pomysłów na programy regionalne - takie, które
            przyciągnęłyby widzów, a co za tym idzie, reklamodawców. Panie Pafik - może
            wreszcie czas pomyslec o pakcie o nieagresji?
            • Gość: pafik Re: Telewizja IP: *.tele2.pl 15.06.01, 20:08
              ewentualnie mozemy pomyslec:-) ale co z tego wyjdzie........ przekonamy
              sie...... pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka