IP: *.osk.enformatic.pl 09.05.05, 20:59
Może by tak stosowne osoby odpaliły jeszcze raz kaloryfery w blokach...
Obserwuj wątek
    • Gość: lola u mnie grzeją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 21:01
      Kalafiorki ciepłe - miodzik - siedze sobie ... bez, a z okienkiem zimno i
      leje :)))))
      • Gość: Pieskoli Re: u mnie grzeją IP: *.osk.enformatic.pl 09.05.05, 21:03
        Na którym osiedlu?
        • Gość: lola Re: u mnie grzeją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 21:12
          Centrum !!! ....... Mielca :)
          • Gość: Pieserni Re: u mnie grzeją IP: *.osk.enformatic.pl 09.05.05, 21:17
            Fajnie... Jakby dałoby sie tak zrobić w centrum Rzeszówka...
          • Gość: Mark Re: u mnie grzeją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 21:59
            mogę przyjechać?
    • Gość: hot Re: ZIMNO!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 21:35
      Postaw sobie 2 duże gary na kuchence, nalej 3/4 wody i je przykryj. Gotuj pod
      przykryciem na malutkim ogniu- niech sobie delikatnie wrze. W zależności od
      powierzchni mieszkania- w ciągu godziny powinno podnieść o 1 stopień, itd. Gazu
      wcale nie idzie tak wiele.
      • Gość: Pieserni Re: ZIMNO!!! IP: *.osk.enformatic.pl 09.05.05, 21:38
        NO jest to jakiś pomysł, ale nie chce mi sie sprawdzac w nocy czy dalej jest woda w garach! Poza tym cały rok płacę za ogrzewanie w czynszu , więc mógłbym dostac to za co płacę.
        • Gość: hot Re: ZIMNO!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 23:09
          Nie płacisz za cały rok, tylko jest opłata za ogrzewanie rozbita na 12
          miesięcy, by nie płacić naraz zbyt wiele tylko podczas sezonu grzewczego. To
          tak, jakbyś miał opłatę za dany sezon rozbitą na raty. A podobno taki ponowny
          rozruch potrwałby 2 dni i podobno sporo by to kosztowało. Także może lepiej
          przetrzymać jeszcze te kilka dni, w końcu to maj i musi być cieplej, niż
          później przeklinać niedopłaty w rozliczeniach rocznych kosztów.
          • Gość: toni Re: ZIMNO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 12:36
            Dogrzewanie gazem lub prądem też kosztuje i nie zastąpi ciepłego kaloryfera,
            szczególnie w nocy kiedy jest najniższa temperatura na dworze.
            • Gość: hot Re: ZIMNO!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 19:15
              W nocy to grzeje chłopak lub dziewczyna oraz kołdra. A poza tym, do spania
              zdrowsza jest niższa temperatura. Ja otwieram okno na noc, pomimo zimna.
    • Gość: Pieserni Re: ZIMNO!!! IP: *.osk.enformatic.pl 10.05.05, 13:09
      Wolę zapłacic trochę więcej niż telepac się z zimna. Poza tym, mam dziecko z zapaleniem płuc i zimnica w nocy wcale mi sie nie podoba.
      • Gość: wiki Re: ZIMNO!!! IP: *.intertele.pl / *.intertele.pl 10.05.05, 13:57
        Dogrzej mu w nocy piecykiem elektrycznym
        • Gość: Pieserni Re: ZIMNO!!! IP: *.osk.enformatic.pl 10.05.05, 16:16
          Jej ;-) Na szczęście już nie muszę, kaloryfery ruszyły i robi sie cieplutko :-)). Widać w SMLW też zmarzli i ktoś pomyslał...
          • Gość: pirx Re: ZIMNO!!! IP: *.krak.tke.pl 10.05.05, 19:34
            na Krak-Płd grzeją od 2 dni
    • Gość: toni Re: ZIMNO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 11:07
      Widzę,że wszędzie już grzeją tylko nie na Krakowskiej Północ. Zimno jak cholera.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka