Gość: Pieskoli IP: *.osk.enformatic.pl 09.05.05, 20:59 Może by tak stosowne osoby odpaliły jeszcze raz kaloryfery w blokach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lola u mnie grzeją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 21:01 Kalafiorki ciepłe - miodzik - siedze sobie ... bez, a z okienkiem zimno i leje :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pieskoli Re: u mnie grzeją IP: *.osk.enformatic.pl 09.05.05, 21:03 Na którym osiedlu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lola Re: u mnie grzeją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 21:12 Centrum !!! ....... Mielca :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pieserni Re: u mnie grzeją IP: *.osk.enformatic.pl 09.05.05, 21:17 Fajnie... Jakby dałoby sie tak zrobić w centrum Rzeszówka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mark Re: u mnie grzeją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 21:59 mogę przyjechać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hot Re: ZIMNO!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 21:35 Postaw sobie 2 duże gary na kuchence, nalej 3/4 wody i je przykryj. Gotuj pod przykryciem na malutkim ogniu- niech sobie delikatnie wrze. W zależności od powierzchni mieszkania- w ciągu godziny powinno podnieść o 1 stopień, itd. Gazu wcale nie idzie tak wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pieserni Re: ZIMNO!!! IP: *.osk.enformatic.pl 09.05.05, 21:38 NO jest to jakiś pomysł, ale nie chce mi sie sprawdzac w nocy czy dalej jest woda w garach! Poza tym cały rok płacę za ogrzewanie w czynszu , więc mógłbym dostac to za co płacę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hot Re: ZIMNO!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.05, 23:09 Nie płacisz za cały rok, tylko jest opłata za ogrzewanie rozbita na 12 miesięcy, by nie płacić naraz zbyt wiele tylko podczas sezonu grzewczego. To tak, jakbyś miał opłatę za dany sezon rozbitą na raty. A podobno taki ponowny rozruch potrwałby 2 dni i podobno sporo by to kosztowało. Także może lepiej przetrzymać jeszcze te kilka dni, w końcu to maj i musi być cieplej, niż później przeklinać niedopłaty w rozliczeniach rocznych kosztów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toni Re: ZIMNO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.05, 12:36 Dogrzewanie gazem lub prądem też kosztuje i nie zastąpi ciepłego kaloryfera, szczególnie w nocy kiedy jest najniższa temperatura na dworze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hot Re: ZIMNO!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.05, 19:15 W nocy to grzeje chłopak lub dziewczyna oraz kołdra. A poza tym, do spania zdrowsza jest niższa temperatura. Ja otwieram okno na noc, pomimo zimna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pieserni Re: ZIMNO!!! IP: *.osk.enformatic.pl 10.05.05, 13:09 Wolę zapłacic trochę więcej niż telepac się z zimna. Poza tym, mam dziecko z zapaleniem płuc i zimnica w nocy wcale mi sie nie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiki Re: ZIMNO!!! IP: *.intertele.pl / *.intertele.pl 10.05.05, 13:57 Dogrzej mu w nocy piecykiem elektrycznym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pieserni Re: ZIMNO!!! IP: *.osk.enformatic.pl 10.05.05, 16:16 Jej ;-) Na szczęście już nie muszę, kaloryfery ruszyły i robi sie cieplutko :-)). Widać w SMLW też zmarzli i ktoś pomyslał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pirx Re: ZIMNO!!! IP: *.krak.tke.pl 10.05.05, 19:34 na Krak-Płd grzeją od 2 dni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toni Re: ZIMNO!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.05, 11:07 Widzę,że wszędzie już grzeją tylko nie na Krakowskiej Północ. Zimno jak cholera. Odpowiedz Link Zgłoś