Dodaj do ulubionych

Remonty rzeszowskich ulic

IP: *.rzeszow.mm.pl 16.05.05, 21:16
Ja nie rozumiem jednego - chwalenie się wykonywaniem swoich obowiązków i
przypisywanie sobie zasłóg w imie tego co powinno się robić stało się juz
normą.Jak to rewelacja remont jakiejs ulicy i czy mam to odbierać jako
nadzwyczajne osiągnięcie zarządu miasta? Ze naprawili krzywy chodnik albo
załatali dziurę która i tak zaraz wypadnie bo zrobili to w deszczu tak jak
kładli asfalt od pomnika do Galerii Grafiki? Co to za remonty -co to za
zasługi -co to za osiągniecia?
Obserwuj wątek
    • Gość: luk Remoncik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.05, 21:57
      Niech wyremontuja na slowackiego chodnik i praking miedzy IPN a
      Elektormontazem. Skandalicznie to wyglada!!!
    • Gość: log Re: Remonty rzeszowskich ulic IP: 195.205.97.* 16.05.05, 22:04
      Tak właśnie jest, co tydzień sesja i chełpienie sie na lewo i prawo byle czym.
      Zaraz fotki i na stonę internetową, a tam gloria i peany na swój temat. Nie
      lepiej działać, siedzieć cicho, a kto inny niechby chwalił i podziwiał. I to
      jest tak zwana działalność promocyjna. A wszystko to po to, ażeby odwrócic uwagę
      od istotnych problemów, których się nie chce albo nie potrafi rozwiązywać. To
      chełpienie sie byle czym drastycznie pogarsza zzaufanie społeczeństwa do władzy.
      A w ogóle to szkoda słów....
    • Gość: Mirmił Re: Remonty rzeszowskich ulic IP: *.rzeszow.mm.pl 16.05.05, 22:18
      Ja nie wiem czy to jest chełpienie się. To po prostu normalna standardowa
      informacja na stronę miejską. Jeśli ktoś interesuje się tym, co się dzieje w
      mieście, to i tego typu wzmianka powinna go zaciekawić. A sensacji to trzeba
      chyba szukać na innych kolumnach "Wyborczej".
      • Gość: Arti Re: Remonty rzeszowskich ulic IP: *.rzeszow.mm.pl 16.05.05, 23:57
        chelpienie czy nie , wreszcie sie w miescie zaczęło coś zmieniać na lepsze ,
        ponieważ wcześniejsze władze aż tyle nie zrobiły dla miasta jak obecne , dlatego
        uważam że normalnym jest iż chca to pokazać dla przykładu że jednak pieniądze
        nie są do końca marnowane .....
        • Gość: Asprokol Re: Remonty rzeszowskich ulic IP: *.rzeszow.mm.pl 17.05.05, 01:22
          Władza łaski nie robi
          • Gość: Signal Re: Remonty rzeszowskich ulic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 01:25
            Jagiellońska powinna być wybrukowana. Kostka brukowa taka jak na 3-go Maja.
            Szkoda że tak nie zalatwiono sprawy. Nie rozumiem waszych narzekań - jeśli
            chodzi o remonty dróg, w tym mieście dzieje się naprawdę dużo.
        • Gość: wafel Re: Remonty rzeszowskich ulic IP: 195.117.241.* 17.05.05, 08:06
          Arti wydaje mi się że trochę przesadzasz z tym, że poprzednie ekipy nic nie
          robiły. W takim razie kto dokończył budowę hali na podpromiu i zbudował most
          zamkowy o pływalniach nie wspomnę? To tylko te bardziej znaczące inwestyce. Nie
          zapominajmy o poprzednikach, a tych obecnych pilnujmy!!!
          • Gość: Signal Re: Remonty rzeszowskich ulic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 11:14
            Ty chyba żartujesz czlowieku. To powiedz mi jaką ulicę wyremontowal pan
            Szlachta. Chętnie poszerzę swą wiedzę. Panu Szlachcie nie przeszkadzala
            roz****ana Jagiellońska, Lenartowicza, Dębicka czy Kwiatkowskiego. Przecież to
            tylko male ulice. A jednak, jak wiele znaczą dla estetyki miasta.
            • Gość: WC Re: Remonty rzeszowskich ulic IP: *.rzeszow.mm.pl 17.05.05, 12:56
              No, z tą Jagiellońską to dojebałeś brachu.
              Jak była rozwałka, tak jest.
              I Tadkowi nie przeszkadza tak samo jak Jędrkowi :)
              • alekr Re: Remonty rzeszowskich ulic 17.05.05, 13:01
                a najmniej Ryśkowi, hehe
                • Gość: WC Re: Remonty rzeszowskich ulic IP: *.rzeszow.mm.pl 17.05.05, 17:00
                  chociaż Ryśkowi to się trochę dziwię...
                  • alekr Re: Remonty rzeszowskich ulic 17.05.05, 17:48
                    ja też
                    • ares19 spam do spama 17.05.05, 17:53
                      alekr napisał:

> ja też
                      i ja i ja też -
                      • alekr Re: spam do spama 17.05.05, 17:54
                        poczytaj wcześniej to może Ty też, skąd wiesz?
            • Gość: Wyrwigrosz Re: Remonty rzeszowskich ulic IP: *.rzeszow.mm.pl 17.05.05, 19:47
              Szlachta nie miał kasy z Uni Europejskiej i miał mniejszy buzdzet. Nie bronię go
              ale bądzmy obiektywni w ocenach
    • Gość: marko Re: Remonty rzeszowskich ulic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.05, 21:39
      a ja na Twoim miejscu zarzyłbym ten asprocol i coś na dobry sen i obudziłbym się
      za kilkanaście lat, albo i nie! Chociaż jednej marudy w tej Polsce było by
      mniej! Tylko narzekać potraficie i gnoić innych, którzy się starają!
      "Gdy wieczorne zgasną zorze,
      Zanim do snu głowę złożę,
      Moją modlitwę zanoszę,
      Bogu Ojcu i Synowi,
      Dopier... sąsiadowi!
      Dla siebie o nic nie wnoszę!
      Tylko dosrajcie jemu proszę!"
    • Gość: czepialski Coroczna wymiana krawężników to nie remont... IP: *.glogow-malopolski.sdi.tpnet.pl 20.05.05, 08:25
      to ewidentny przekręt!!! A drogi dziurawe...
    • marta47rzeszow Re: Remonty rzeszowskich ulic 21.05.05, 10:26
      niom . musimy troszeczke jeszcze dorosnac i zrozumiec ze w krajach troszeczke
      bardziej rozwinietych naprawa ulicy to obowiazek wladz lokalnych i nikt z tego
      tytulu nie oczekuje wiencow laurowych.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka