Dodaj do ulubionych

Technikum na topie

IP: *.244.157.114.ip4.tnp.pl 02.06.05, 21:40
W Polsce najważniejsze kryterium to znajomości. Dzieci radnych, lekarzy,
nauczycieli, prawników dostaną sie na pewno. Prace już na nich czeka.
Obserwuj wątek
    • Gość: eska 2 LO- dawny "czerwony klasztor" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 10:24
      widzę, że nastąpiła reaktywacja popularności tej szkoły- kiedyś to była tam
      żelazna dyscyplina i komunistyczna indoktrynacja, jestem ciekaw dlaczego teraz
      jest takie popularne?? :/
      • Gość: haba Re: 2 LO- dawny "czerwony klasztor" IP: *.intertele.pl / *.intertele.pl 03.06.05, 18:11
        bo jest zawaliste i na luzie ;) polecam II LO :)
      • Gość: Paweł Re: 2 LO- dawny "czerwony klasztor" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 21:49
        Bo to świetna szkoła. Właśnie ją ukończyłem i szczerze polecam każdemu
        (oczywiście każdemu, który zdoła się tam dostać ;)).
        • Gość: 2klasista Re: 2 LO- dawny "czerwony klasztor" IP: *.rzeszow.mm.pl 06.06.05, 22:07
          nie powiem zeby ta szkola nei byla zajebista, aczkolwiek wymagania stawiane
          przez starej daaty niektorych nauczycieli rzeczywiscie sa wysokie ( pozdro dla
          pani cyprys , kazka legendy z lat 60 ;d , olechowej...) pozatym ludzie klasy 1
          oczywiscie nei wszyscy ale panujaca ekipa jesy wporzo , pozdro dla ekipy ktora
          ukonczyla co dopiero nasza szkole :) jak przejde to wam napisze:)
          • Gość: ulik_ 2 LO a 1 LO IP: *.man.rsk.pl 28.06.05, 15:42
            wlasnie zdalam mature.w 1 LO.i gdybym miala wybierac jeszcze raz,nie poszlabym
            do zadnej innej szkoly.na sama mysl o tym,ze moglabym wyladawac w budynku gdzie
            jedyna i niepodzielna wladze sprawuje pan cyprys napawa mnie obrzydzeniem.2 lo
            jest popularne.i co z tego? jesli poziom szkoly mierzymy iloscia podan,jakie
            ktos do niego sklada to byc moze.ale to jeszcze niczego nie oznacza.ja tez tam
            zlozylam kilka lat temu.i ciesze sie ze w pore zabralam.
            • Gość: Camill Re: 2 LO a 1 LO IP: *.intertele.pl / *.intertele.pl 01.07.05, 17:37
              a w 1Lo niepodzielnie rządzi pan kisiel i nic nowego nie dzieje się od lat nie
              ma ani podań ani oszałamiających sukcesów uczniów 1 jedzie już tylko na opini
              którą wyrobiło sobie kilka lat temu to szkoła dla szpanerów którzy mają
              dzianych rodziców częśc z nich nie widzi nic poza czubkiem własnego nosa każdą
              przerwę spędzają w housie w 2 jest panuje specyficzna atmosfera tu nikt nie
              siedzi w czasie przerwy na korytarzu tylko po to żeby pokazać nową blużę albo
              spodnie z housa
              • Gość: Robert Re: 2 LO a 1 LO IP: *.opteam.pl 04.07.05, 12:39
                Myślałem, że na temat liecum wypowiadać się będą licealiści. Tymczasem sądząc
                po tym bełkocie nieco przypominającym j. polski sprawę w swoje ręce wzięły
                dzieci.
                R.
              • Gość: pierwsze LO Re: 2 LO a 1 LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 20:09
                Juz sie moge z Ciebie smiac ziomek? hahaha
                coz widze ze nie masz pojecia co sie dzieje na ziemi, bo jak wg ciebie
                ILO(rlz)jest tylko dla dzianych co robi tam tyle mlodziezy z poza miasta?
                Przewaznie nie mieszkaja oni w willach z basenami, nie woza sie nowym BMW czy
                merolem.
                Wez sie czlowieku palnij w glowe i nie pisz takich bzdetow. Kto niby chodzi do
                hausa na przerwach? A nawet gdyby to co zazdroscisz? My przynajmniej mamy gdzie
                wyjsc i nie musimy siedziec w "czterech scianach".

Hahahaha poprawiles mi humor, serio
                Pozdro dla Igo mniejsze pozdro dla getta... LoL
          • Gość: z Re: 2 LO- dawny "czerwony klasztor" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 16:36
            Co to za bełkot??? Naucz się lepiej pisać zanim nam cokolwiek napiszesz.
    • Gość: gość Re: Technikum na topie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 10:56
      Ja jestem dzieckiem lekarza i jakoś ani razu z tego powidu lepiej nie miałam...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka