Gość: Oto Polska właśnie IP: *.244.157.114.ip4.tnp.pl 02.06.05, 21:40 W Polsce najważniejsze kryterium to znajomości. Dzieci radnych, lekarzy, nauczycieli, prawników dostaną sie na pewno. Prace już na nich czeka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eska 2 LO- dawny "czerwony klasztor" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.06.05, 10:24 widzę, że nastąpiła reaktywacja popularności tej szkoły- kiedyś to była tam żelazna dyscyplina i komunistyczna indoktrynacja, jestem ciekaw dlaczego teraz jest takie popularne?? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haba Re: 2 LO- dawny "czerwony klasztor" IP: *.intertele.pl / *.intertele.pl 03.06.05, 18:11 bo jest zawaliste i na luzie ;) polecam II LO :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: 2 LO- dawny "czerwony klasztor" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.05, 21:49 Bo to świetna szkoła. Właśnie ją ukończyłem i szczerze polecam każdemu (oczywiście każdemu, który zdoła się tam dostać ;)). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2klasista Re: 2 LO- dawny "czerwony klasztor" IP: *.rzeszow.mm.pl 06.06.05, 22:07 nie powiem zeby ta szkola nei byla zajebista, aczkolwiek wymagania stawiane przez starej daaty niektorych nauczycieli rzeczywiscie sa wysokie ( pozdro dla pani cyprys , kazka legendy z lat 60 ;d , olechowej...) pozatym ludzie klasy 1 oczywiscie nei wszyscy ale panujaca ekipa jesy wporzo , pozdro dla ekipy ktora ukonczyla co dopiero nasza szkole :) jak przejde to wam napisze:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulik_ 2 LO a 1 LO IP: *.man.rsk.pl 28.06.05, 15:42 wlasnie zdalam mature.w 1 LO.i gdybym miala wybierac jeszcze raz,nie poszlabym do zadnej innej szkoly.na sama mysl o tym,ze moglabym wyladawac w budynku gdzie jedyna i niepodzielna wladze sprawuje pan cyprys napawa mnie obrzydzeniem.2 lo jest popularne.i co z tego? jesli poziom szkoly mierzymy iloscia podan,jakie ktos do niego sklada to byc moze.ale to jeszcze niczego nie oznacza.ja tez tam zlozylam kilka lat temu.i ciesze sie ze w pore zabralam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Camill Re: 2 LO a 1 LO IP: *.intertele.pl / *.intertele.pl 01.07.05, 17:37 a w 1Lo niepodzielnie rządzi pan kisiel i nic nowego nie dzieje się od lat nie ma ani podań ani oszałamiających sukcesów uczniów 1 jedzie już tylko na opini którą wyrobiło sobie kilka lat temu to szkoła dla szpanerów którzy mają dzianych rodziców częśc z nich nie widzi nic poza czubkiem własnego nosa każdą przerwę spędzają w housie w 2 jest panuje specyficzna atmosfera tu nikt nie siedzi w czasie przerwy na korytarzu tylko po to żeby pokazać nową blużę albo spodnie z housa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: 2 LO a 1 LO IP: *.opteam.pl 04.07.05, 12:39 Myślałem, że na temat liecum wypowiadać się będą licealiści. Tymczasem sądząc po tym bełkocie nieco przypominającym j. polski sprawę w swoje ręce wzięły dzieci. R. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwsze LO Re: 2 LO a 1 LO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.05, 20:09 Juz sie moge z Ciebie smiac ziomek? hahaha coz widze ze nie masz pojecia co sie dzieje na ziemi, bo jak wg ciebie ILO(rlz)jest tylko dla dzianych co robi tam tyle mlodziezy z poza miasta? Przewaznie nie mieszkaja oni w willach z basenami, nie woza sie nowym BMW czy merolem. Wez sie czlowieku palnij w glowe i nie pisz takich bzdetow. Kto niby chodzi do hausa na przerwach? A nawet gdyby to co zazdroscisz? My przynajmniej mamy gdzie wyjsc i nie musimy siedziec w "czterech scianach". Hahahaha poprawiles mi humor, serio Pozdro dla Igo mniejsze pozdro dla getta... LoL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: 2 LO- dawny "czerwony klasztor" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 16:36 Co to za bełkot??? Naucz się lepiej pisać zanim nam cokolwiek napiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Technikum na topie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.05, 10:56 Ja jestem dzieckiem lekarza i jakoś ani razu z tego powidu lepiej nie miałam... Odpowiedz Link Zgłoś