andy67a 21.10.08, 11:44 Witam W grudniu wybieram się z rodzinką nad to jeziorko.Którędy najprościej dojechać(z W-wy),jaka pogoda w tym okresie i ewentualnie jakiś niedrogi nocleg po drodze. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: edyta Re: lago di Como IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.08, 21:58 Witam Wczoraj wróciłam z Tremezzo nad Como. Niezapomniane widoki.Lecieliśmy samolotem do bergamo- 4 osoby około 900 zł w obie strony.Potem samochodem z wypożyczalni do tremezzo.Pogoda była rewelacyjna- ponad 20 stopni. Odradzam hotel, w którym mieszkaliśmy - BAZZONI. Zresztą sama miejscowość też mało ciekawa, ale bliskość jeziora i gór wynagrodziła wszystko.Warto to zobaczyć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ennka Re: lago di Como 29.10.08, 09:12 Nie chcę być złośliwa, ale te pytania powtarzaja się kilkadziesąt razy w sezonie . Jest na nie 1523648 odpowiedzi . Użyj więc wyszukiwarki . Miłej wyprawy Wam życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andy67a Re: lago di Como IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 10:42 Sorki wielkie.Przeglądałem wzdłuż i wszerz,ale jakoś umykają mi informacje na w/w temat.Zgadzam się z Tobą,że jest mnóstwo opisów,tylko jakoś nie mogę znaleść "w grudniu".... Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
ennka Re: lago di Como 29.10.08, 12:18 Sorrki ,ale źle szukasz. To są linki ,które wsykoczyły na hasło "dojechać do Włoch" szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?view=espsystemwebcluster&es.ac.hitsPerPage=5&s.ac.offset=0&s.sm.colla psenum=0&s.si%28similarity%29.documentVector=&s.si%28similarity% 29.similarType=&s.si%28navigation%29.navigationEnabled=true&s.si% 28navigation%29.breadcrumbs=&s.sm.query=+dojecha%C4%87+do+W%C5% 82och&s.sm.forumXx=206&s.sm.threadXx=0&s.ac.sortBy=news&s.ac.sortOrde r=&s.sm.author=&s.sm.authorType=equals&s.sm.title=&s.sm.forumName=&s. sm.forumNameType=simpleall&s.ac.hitsPerPage=15 Odpowiedz Link Zgłoś
ennka Re: lago di Como 29.10.08, 12:22 Przepraszam ,niechcący wysłałam ,zamiast przejrzeć. Wpisz sobie takie hasło ,jak podałam. Wyskakują 44 linki na ten temat. Jesli chodzi o pogodę ,to przejrzyj mapy z ubiegłych lat ,z tego regionu. Będziesz miał pogląd ,czego się spodziewać . Odpowiedz Link Zgłoś