Dodaj do ulubionych

Jaki abonament?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.11, 14:40
Hej
Przede mną zmiana taryfy, a dokładniej przejście z taryfy indywidualnej na biznesową. Możecie doradzić jaki operator ma w chwili obecnej najkorzystniejsze taryfy? Planuje raczej taryfę z możliwością dobrania telefonu. Będę wdzięczna za wskazówki
Obserwuj wątek
    • Gość: agf Re: Jaki abonament? IP: *.adsl.inetia.pl 15.11.11, 02:15
      Nie wiemy na czym ci zależy minuty/sms/internet?

Ja bym dla siebie brał coś z tego, bez telefonu ale za to tanio z ogromną liczbą minut i bezpłatnymi połączeniami bez limitu w sieci i na telefony stacjonarne.

dlafirm.play.pl/pl/promocja/przejdz-do-play-dla-firm/przejdz-do-play-bez-telefonu/index.html#24m-ce
      • Gość: butterflay07 Re: Jaki abonament? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.11, 13:44
        Dzięki za podpowiedź. Najbardziej zależy mi na dużej ilości minut, jednak nie ukrywam, że w grę wchodzi tylko i wyłącznie opcja z telefonem.
        • Gość: agf Re: Jaki abonament? IP: *.adsl.inetia.pl 16.11.11, 04:43
          To przejrzyj oferty orange/plus/era/play porównaj gdzie dają najwięcej minut w jakich taryfach jakie telefony i czy opłaca się je brać. Bo jak wciskają ci ofertę gdzie słuchawka kosztuje 400-500zł na wolnym rynku to moim zdaniem bardziej opłacalne będzie wzięcie taryfy gołej i do tego oddzielnie telefonu w sklepie - telefon możesz w każdej chwili wymienić, taryfy nie i przez 2lata buli się astronomiczne rachunki za źle podjętą decyzje.
          • Gość: butterfly07 Re: Jaki abonament? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.11, 13:44
            @agf- porównać zawsze można. Bardziej chodziło mi też o opinie osób, które korzystją z danych sieci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka