Dodaj do ulubionych

Naruszenie danych osobowych

03.06.05, 23:39
Użytkownik Arctow naruszył moje dane osobowe i regulamin forum. W dodatku
skoro tak postąpił, dziś zostanie napisana skarga na kilkanaście osób (a być
może okaże się że to jedna osoba), które łamały regulamin wyzywajac i
naruszając dobra osobiste. Użytkownik "0k" napisał np "śmiecie rzeszowskie -
ale śmiecie z was", "sp... rzeszowski dziadu do obory", "jak takie g. jak wy
może się wtrącać". Skoro za moją wypowiedź, że "100 metrów od Lublina pasą
się krowy" ktoś chce składać na mnie skargę, ja zrobię to samo.
Obserwuj wątek
    • arctow avinash nadal trolluje :-( ciekawe jak długo. 03.06.05, 23:50
      avinash napisał:

> Użytkownik Arctow naruszył moje dane osobowe i regulamin forum. W dodatku
      > skoro tak postąpił, dziś zostanie napisana skarga na kilkanaście osób (a być
      > może okaże się że to jedna osoba), które łamały regulamin wyzywajac i
      > naruszając dobra osobiste. Użytkownik "0k" napisał np "śmiecie rzeszowskie -
      > ale śmiecie z was", "sp... rzeszowski dziadu do obory", "jak takie g. jak wy
      > może się wtrącać". Skoro za moją wypowiedź, że "100 metrów od Lublina pasą
      > się krowy" ktoś chce składać na mnie skargę, ja zrobię to samo.

No to świetnie, bo jestem bardzo niecierpliwy, jakim człowiekiem i skąd okażesz się. Chętnie się z tobą skonfrontuję, być może racjonalniej wymienimy poglądy co do twojej opinii o Lublinie w temacie "Lublin". Więcej napisałem już w innym watku i wracał do tego nie będę. A co do "naruszenia danych osobowych" to radzę zasięgnąć wiedzy prawniczej (nie od "kolegów-prawników" z Internetu).
      • avinash Re: avinash nadal trolluje :-( ciekawe jak długo. 03.06.05, 23:53
        Robisz to wszystko w związku z jednym postem? Popatrz co pisali inni. Napisałem
        jeden wątek "Lublin" jako odpowiedź na to co napisał Prezes w wątku "Rzeszów -
        podlubelskie miasteczko". Jeśli ciekawi Cię kim jestem, to odpowiem że jestem
        chłopakiem z Rzeszowa który zawsze szanował i chciał żyć w przyjaźni z
        Lublinem, Krakowem i innymi miastami regionu. W Lublinie byłem nie raz i zawsze
        myślałem że miasta te trzymają się razem. Gdy przeczytałem obelgi na Rzeszów
        zrobiło mi się przykro i po prostu mnie poniosło. Załuję tego że tak to
        napisałem, ale chyba widzisz że nie ja zacząłem. Zaraz potem wszystkich
        przeprosiłem, także Ciebie. I nie nawołuję do nienawiści.
    • arctow co do postów avinasha 03.06.05, 23:53
      A inni podchwycali "awanturę", bo nawoływałeś do nienawiści. Pierwsze posty były założone przez ciebie, inni (Prezes, Mariola etc., czy to jedna osoba, czy wiele - nieważne) kontynuowali konwersację lub ripostowali wątkami, bo denerwowali się twoimi opiniami.
      • avinash Re: co do postów avinasha 03.06.05, 23:54
        To, że nie ja byłem Prezesem czy Mariolą da się łatwo udowodnić na podstawie
        IP. I nie ja to zacząłem. Na szczęście nie ja. A kim jest Prezes, 0k i inni,
        sam bardzo chętnie się dowiem.
        • avinash Re: co do postów avinasha 03.06.05, 23:55
          Którymi postami nawoływałem do nienawiści?
          • avinash Re: co do postów avinasha 03.06.05, 23:57
            Więc muszę Cię zmartwić, ale od 21 maja nie miałem dostępu do komputera - mam
            go od dzisiaj. Zajrzałem na to forum pierwszy raz dziś i dowiedziałem się o
            konflikcie. Niektórzy pisali że to Rzeszów zaczął ale nie wiem o jaki wątek
            chodzi. Pierwszym wątkiem jaki przeczytałem był "Rzeszów-podlubelskie
            miasteczko". Nie wiem od czego zaczęła się kłótnia. Ja nie pisałem niczego
            takiego i nie uczestniczyłem w życiu tego forum od dłuższego czasu.
      • alekr Re: co do postów avinasha 03.06.05, 23:58
        Które posty założył Avinash? Jako Avinash chyba niewiele, nie podejrzewam
        Avinash o trollostwo (chyba, że pisze pod innymi nickami). jestem ciekawy,
        właśnie przeglądam lubelskie i rzeszowski forum i konfliktu jeszcze niedawno nie
        było- wręcz przeciwnie. dzięki za odpowiedź
        • avinash Re: co do postów avinasha 04.06.05, 00:04
          Jeśli tak wszystkim przeszkadzam to przeprosiłem już za to co napisałem, mogę
          przeprosić też innych jeśli ktoś poczuł się urażony. Obiecuję więcej tu nic nie
          pisać i nie udzielać się więcej. Jest mi przykro że doszło do czegoś takiego.
          • alekr Re: co do postów avinasha 04.06.05, 00:09
            nie o to chodzi- ktoś ujawnia Twój IP i to nie fair. obserwuje forum dokładnie i
            wiem, że to nie Avinash jest podsycającym spory trollem. cały konflikt zaczął
            się jakieś 2 miesiące temu i ten post o krowie to lajtowa kropla w morzu obelg,
            które padły z 2 stron.
            • avinash Re: co do postów avinasha 04.06.05, 00:14
              Nie wiem co zaczęło konflikt, moim zdaniem to jakiś jeden wielki przekręt.

PRAWDA jest taka, że na forum Lublin często pojawiały się wpisy na temat
              lotniska w Rzeszowie typu "Możecie korzystać już niedługo z naszego lotniska
              póki nie macie swojego" itd. Ostatni taki post napisał użytkownik Res, który
              podał link do strony lotniska w Rzeszowie. Wówczas na lubelskim forum spotkał
              się on z negatywną odezwą. Użytkowniczka Mariola napisała, że ma już dość
              Rzeszowa i nienawidzi go. Inni mieli pretensje, że Rzeszów ciągle się
              przechwala lotniskiem, multikinem itd. Niedługo potem, 1 czerwca użytkownik
              Prezes napisał post obrażający Rzeszów i wywiązała się kłótnia. Analizowałem
              teraz wątki i nie widzę innego wytłumaczenia. Kłótnia toczyła się potem na
              dwóch forach, tylko że mnie przy tym nie było - mam nawet bilety z pociągu.
              Przyjechałem dzisiaj i dopiero dziś zacząłem cokolwiek pisać. Myślałem że
              kłótnia zaczęła się od postu o podlubelskim miasteczku. Tylko nie rozumiem
              dlaczego o wszystko jestem obwiniony ja.
              • Gość: kolejny ip it-net Re: co do postów avinasha IP: *.it-net.pl 04.06.05, 00:19
                zapewne zaraz ktoś mnie osądzi że jestem mariolą, prezesem itp. bo jestem w tej nieszczęśliwej grupie tysiecy ludzi o ip it-net.
                powiem tylko ze nie zgadzam się z tobą bo woja została zaczęta przez mikaela wiele miesięcy temu, a "podlubelskie miasteczko" , "lotnisko" i "lublin" to tylko efekty podjudzania.
              • alekr Re: co do postów avinasha 04.06.05, 00:22
                to dłuższa historia. fakt jest taki, że ktoś wkurzał Lublinian od jakiś 2
                miesięcy postami dotyczącymi lotniska, multipleksów i rankingów. wydaje mi się
                że to opdowiedź na przenosiny do Lublina PZU i niedoszłej wyprowadzki Energetyki
                do tegoż miasta. Pozdro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka